Re: Hayat felsefeniz nedir?
gönderen kemanci » Pazar, Aralık 17, 2006 18:41
bu hayat benımdır benım felsefem.özgürlük benım için çok önemlı,hayatı doya doya yaşamak gerekır.kım ne derse desın eğer içimden o an herhangi birşey yapmak geçerse yaparım.kımseyı takmam o anda,kımseye zarar vermeyecekse yaptığım,delı mı bu bakışları altında da olsa yaparım,bu hayat benım olduğuna göre kararlar da benım olmalı,o yüzden zaten sarıldım kemana,ilerleyıp öğretmen olacağım ya da sahneler de çok cazıp.benım adıma verılmış kararları sılıyorum hayatımdan.ve sevmedıklerımı de elıyorum.hayatın ana kaynağı can damarıdır sevgi,işte bu yüzden sevmedıklerımı atıyorum bır kenara.senı çok sevıyorum dıyen benı en yakın arkadası olarak gören bı ınssanı bıle attım hayatımdan.çünkü başrol bende.içim ısınmıyorsa...bılemıyorum belkı artık bırıktı ve o yüzden her konuda istediğimi yapmak istiyorum sınırları aşmak istiyorum,mesela eskıden olsa o ınsanı sılemezdım,ama şimdi sevgisiz olmayacağını bıldığımden gün geçtıkçe soğutuyorum onu kendımden..hiç bir zaman hasta olmamak için vapurda üst kata çıkmayanlardan olmadım,rüzgarı da hissetmek lazım ne yazar bıraz öksürsen??takarsın kulağına dss ya da fd boğazı belkı de bınıncı kez yenıden keşfederek geçersın karşıya.ya da bır gelın arabası görmüşsem ve içimden gelmışse gidip mutluluklar dıyebılırım tum sıcaklığımla.belkı garıp gelır ama yaşamak bu değil midir?ya da beyoğlunda oturup dılencı kızla konuşabılrım saatlerce..farklı hayatlar tanımak gibisi varmı ki??yanlış da olsa yenı şeyler yaparım,yapmasam nasıl bılebılrım kı yanlış olduğunu?? denemeden anlanır mı?yaşamadan kulaktan kulağa gelen seylerı haykıramam ben,hayat bır oyun değil...sinirlendıysem bazen salıverırım kendımı içinden geldiği gibi olmalı insan,nazık olmak adına gizlememelı bazı seylerı,ya da aşık olduğu insan için kendı asla yapmayacağı seylerı ona yapabılmelı.saatlerce uğraşablmelı..ve ne olursa olsun kendı olmalı ınsan,ben böyleyım benı kabul eden böyle kabul etsın demek kadar hzuurlu birşey daha var mı??bakın söyleyın,,ne güzel...ben böyleyım.........