Re: Gidenlere...
gönderen SERAPben » Cumartesi, Mayıs 16, 2009 00:26
Eski bir plak buldum tozlu raflar arasında, gramafondan yükselen bir ezgi kulaklarımda şimdi.Odam öylesine sevgiyle bir o kadar da hasretle dolu bu akşam.Bu akşam hüzünler misafirim oldu.Gözlerim uzak diyarlarda nöbetlere dalmış.Nöbetlerim oluyorsunuz yine, yine sancılı gecelerimde sancılarım oluyorsunuz...
Akşam sefası çiçeğim açmış yeni yeni, anlıyorum bahar geldi inceden ve ben sizi hala özlüyorum...
Yalnızım...
Yalnızlığımı bol acılı bir kahveden çıkartmaya çalışıyorum.Nafile...Olmuyor!..
Acım herşeyden üstün...Çünkü yalnızım, çünkü ben hala sizi özlüyorum...
''Burası Agora Meyhanesi
Burda yaşar aşkların en divanesi
Burda yaşar aşkların en şahanesi
Bu gece benim gecem, bu gece benim gecem
Cama vuran her damlada seni hatırlıyorum
Ve sana susuzluğumu''
Ahhhh bu şarkılar yok mu, öldürecekler beni...Ahhhh siz yok musunuz hasretten tüketeceksiniz beni...
Ne zaman bitecek ızdırabım, ömrümün hangi faslında son bulacak hüzünlerim?
Bu zaman benim değil, bana ait değil aslında.Yaşayamıyorum çünkü, çünkü siz yoksunuz...Çünkü ben siz'siz bir yanı olmayan eksik bir parçayım...
Bu yüzdendir ki nefes bile alamıyorum...
Fikrimden düşen ince bir düşüncesiniz aslında...Fikrim ince, fikrimde güzel olan siz'siniz aslında...Ben ki sizi çok sevmişim siz olduğunuz için...Ben ki sizi benimsemişim varlığınız tarifi imkansız eşsiz olduğu için...Ben ki sizi çok özlemişim özel olduğunuz için...
''Benzemez kimse sana
Tavrına hayran olayım
Bakışından süzülen
İşvene kurban olayım''
Ahhhh, neden düştünüz aklıma bugece, geceler zaten işkence.Bir de siz olmayınca bu geceler çekilmez bir çile!..