Re: Gidenlere...
gönderen SERAPben » Salı, Şubat 10, 2009 16:27
Seninle açmıştım şu avare gözleri ve sana adamışken ömrümü, çok çabuk çekildin hayatımdan, çok çabuk gittin...Tamda sana alışmak üzereydim, artık umursamıyordum bi çareliğini ve herşeye rağmen sevmek sevilmek istiyordum.Ama sen çok çabuk kayıp gittin ellerimden.O eller ki; seninle bir ömür boyu kenetlenip mutluluklara yelken açmak isterken şimdi içinde bir damla gözyaşıyla devam ediyor senden daha yalan dünyasına...
Hani ''Hiç bir şey ayıramaz bizi'' derdin ya; hiç bir şey ne demek senin dünyanda? hep bilmek istedim.Senin için hiç bir şey olan benmişim, bunu daha yeni öğrendim!..Hiç bir şey olan sana inanan yüreğimmiş...
Avuçlarında tüketmeden önce onu yalanlarınla kandırdığın günleri yine de özlemiyor değilim!..Bazen diyorum yanımda olsa, yine beni kandırsa, boş sözleriyle oyalasa, zaman dursa hiç akmasa bir daha ve sen bana boyundan büyük yalanlar söylesen yine.Herşeye rağmen seveceğim desem ve sabah gözlerimi ilk açtığımda yine seni düşünsem, yemek yiyemez olsam, güneşe bakamasam, sensiz bir yudum su bile içemesem ve beni yarı yolda bırakacağını bile bile yeniden başlasam, zamanı geri alsam...
O kadar ihtiyacım varken sana, yanımda olmadığın her gün için bir çiçek dikiyorum bahçeme!..Bir çiçek daha, bir çiçek daha...Sensiz geçen her gün için bir damla gözyaşı da akıtıyorum.Yalan olan benmişim senin için, hiç gerçek olarak görmemişsin beni...Görsen bu kadar çabuk çıkarırmıydın hayatından, bu kadar çabuk unutabilir miydin beni?
Şimdi bahçem çiçeklerle doldu, adım atacak yer yok.Gözyaşlarım da bir damlayı geçer oldu, ben bile unuttum sayılarını...Avutamıyorum artık bu yüreği yalan sevdiğim, yalancı sevdiğim, yalanmıydın uğruna herşeyden geçtiğim!..