gerçek aşk nerede............

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...

Mesajgönderen isyanDİCLE » Salı, Aralık 20, 2005 09:48

GERŞEK AŞK BENCE ÖZGÜRLÜĞÜN OLDUĞU YERDE

YOK SA AŞKIN SAHTESİ OLUR ERKEĞİN VE KADAININ BİR BİRİNİ KÖLELEŞTİRTİĞİ AŞK OLUR
isyanDİCLE

Sponsor

Sponsor

Mesajgönderen nennisu » Perşembe, Ocak 5, 2006 12:43

dicoria_mavi ye sonuna kadar katılıyorum.sevmek körü körüne,boşuluğu doldurmak için saçmasapan bi şey değil.sevmesini bilmek gerekir önce aşık olmak,sevmek hayatı güzel kılmak için.eğer sevmeyi bilmiyorsanız sevmeyin gerçek aşkı,sevgiyi kendi içinizde keşfedin.eminim o zaman çok daha mutu bi hayatınız olacaktır ve sevgilinizden ayrıldığıınızdaki ruhsal durumların söz konusu bile olmadığını görüp kendinizle barışacak ve yaşama sıkı sıkı bağlanıp her şeyi seveceksiniz.boşverin aşkı :lol:
nennisu

Mesajgönderen bliss » Perşembe, Ocak 5, 2006 19:34

ben aşk diye bişeyin varlığına inanmıyorum.sevgi var hoşlanma var bu ikisinin birleşimi olan bişey war am aşk yok.çünkü ben 'aşk'ın karşılıklı sonsuz sevgi anlamına geldiğini düşünüyorum.ve böyle bişey de olamaz bence bir taraf sevse diğer taraf mutlaka daha az sever. bir denge olmayınca da uzun sürmez.yani sonsuz sewmek yoktur.yok eğer aşk aşırı sevmekse..........kesinlikle vardır
bliss

gerçek aşk nerede....

Mesajgönderen conqueror » Cumartesi, Ocak 7, 2006 19:28

aşk değilde sevmek esastır bence...sevgi hayatın her alanında ve herşeyde başroldedir ama aşk ne bilim biraz fazla bağlanmak gibi geliyor bana.Bu fazla bağlılık ayrılma gibi durumlarda insanın çökmesine sebep oluyor.Bu yüzden fazla kendimizi kaptırmadan ama sevgiyi hep ön planda tutarak yaşamalıyız derim ben :wink:
conqueror

Mesajgönderen fatıh » Cumartesi, Ocak 7, 2006 20:09

gercek ask arayıpda bulunmayandır ve hıcbirzamanda bulunmaz
fatıh

Re: gerçek aşk nerede............

Mesajgönderen recebemre » Pazar, Haziran 28, 2009 15:09

Üfff!... Bu ne karamsarlık? Bu ne ezbercilik, öğretileni yaşarımcılık?*

AŞK'ın esas hali, karşılıksız(platonik) olanıdır. Karşılıksız AŞK, olabilmesi için AŞK'ımızı bilen ama karşılık vermeyen birisinin olması gerekli.

Size en kısa zamanda bunun bence izahını yapacağım, lakin forumun tozlu sayfalarında kaybolan bu konunun sizlerde bir uyanmaya sebeb olmasını istiyorum.

*Alışılmış cevablardan ötürü böyle bir giriş yaptım.:oops: Amacım kimseye AŞK Doktorluğu yapıp, ders vermek değil.
recebemre
Üye
Üye

İsim: Recep

Mesajgönderen Bugfixed » Pazar, Haziran 28, 2009 16:15

:|

...
Ad koyunca büyüsü bozulur diye, isimsiz, izinsiz içinden sev beni(Feridun Düzağaç) demişti. Noktayı öyle koymuştuk... başka konularda (başlıklarda).. ha ben katılmıyorum ayrı konu..
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

İsim: Murat

Mesajgönderen nidanur » Çarşamba, Temmuz 28, 2010 09:11

Gerçek aşk kesinlikle beklediğin zaman karşına çıkmıyor...Adı üstünde AŞK beklemediğin zamanda karşına çıkıyor.Aşk okadar kutsal birşey ki yeryüzündeki sevgilerden çok çok farklı fedakarlık ister..imkansızı ister...seni daha güçlü kılabilmek için çünkü aşkı bulduğun zaman kaybetmemek uğruna hertürlü fedakarlığı yaparsın.Aşk çıkar beklemeden sevmektir.Kimi zaman bir anne sevgisi gibi sevgini herşeyden sakınmak...
nidanur
Yeni Üye
Yeni Üye

İsim: nida

Mesajgönderen lonely » Salı, Ağustos 3, 2010 20:33

ben yerini hiç bulamadım saklanıyor benden :)
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli

İsim: Burcu

Önceki

Dön Kürsünüz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir