Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  feridun'un kaleminden

son-nefesim
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 20, 2006 08:55
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar... Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 205
sözlerini bu aralar bana o kadar ağır gelmeye başladı ki;dinlemeye bile korkuyorum bazen gerçekten çok zor kaldırıyorum bu durumu...çok zayıf düştüm özellikle bu aralar...ne yapacağımı bile bilmiyorum...

fdselinfd
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 20, 2006 13:49
MesajMesaj konusu:
Misafir
şarkılardan fal tut ve aşkı fincanında sakla; körebenin sabrıyla sevdim ben seni...

son-nefesim
TarihTarih: Pazar, Mayıs 21, 2006 08:51
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar... Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 205
gerçekten ağır herkes anlayamaz...

boreas
TarihTarih: Pazar, Mayıs 21, 2006 11:48
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Terazi Kayıt: 24 Mart 2006 Mesajlar: 22
eger son yazisini dogru anladiysam cumartesi yazilarina artik son verdi. Crying or Very sad

fd_dincer
TarihTarih: Pazar, Mayıs 21, 2006 13:16
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 210
feridun düzağaç gerçekten onu tanıdığım için onu dinlediğim için çok şanslıyım..bana bir arkadaşım bütün albümünü dinletdi ve ondan sonra hergün birkaç parçasını dinleyerek güne merhaba diyorum..feridun düzağaç çok farklı biri iyiki varsın Wink
hayat beni içer : ben sigara mı Wink

mk15
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 22, 2006 11:41
MesajMesaj konusu:
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Şehir: Balıkesir-Merkez Kayıt: 22 Kasım 2005 Mesajlar: 97
COk güzel ya baska bi sözüm yok olsada yok oldu gitti...

bozcaadali
TarihTarih: Salı, Mayıs 23, 2006 00:51
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 469
Cumartesileri sabırsızlıkla bekliyordum ama artık cumartei beklediğim bir şey kalmadı, nasıl bir heyecanla bu hafta ne yazdı acaba diye beklerken bunun da sonu geldi sanırım.Banada veda gibi geldi.Bırak sen Athena Gökhan senin gibi yazamaz senin boşluğunu kimse dolduramaz seneye yine cumartesileri sabırsızlıkla beklemek istiyorum, köşe yazısı yazmak tam yaraşıyordu sana Crying or Very sad Crying or Very sad

RUDER1
TarihTarih: Salı, Mayıs 23, 2006 14:20
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 29 Burçlar: Balık Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ocak 2006 Mesajlar: 126
Crying or Very sad "Yerine yazmak durumudur belki beni güldürmeye iten ve ama 46 haftadır burada yazıyor olmama en çok sevinenler varlığımdan en çok mutlu olanlar yüzünden bırakıyor olmak çok daha komiktir, acı gülüştür ki hastasıyım. Küfürün İnönü Stadı'nda yerleşik bir bela olduğunu ve iştahımı tükettiğini son GS derbisinde kahrolarak anladım. Benim küskünlüğüm Eto'o kardeşin isyanına benzer biraz; Demirören'i de alıp götürene kadar küfürünüz... Oynamıyorum işte. Tek bir maça akredite olamadan ayrılırım aranızdan; özlersem Vardan'a söylerim, özlerse yardan haber et bak; utanmak için sevmedik. Kayıp zaman oynanırken seni anıyor olacağım kaybettiğim benliğin anısına. İnönü'yü temiz tut ve Nobre'yi koru Beşiktaşlı. Siyaha âşık beyaz kadar zordur işin ki aşk zoru sever. Altınsay başkan, fede şarkıcıdır gayrı; şarkılardan fal tut ve aşkı fincanında sakla; körebenin sabrıyla sevdim ben seni... Crying or Very sad

ne demek sevenlerim yüzünden bırakıyorum,anlayamadım doğrusu...
İstanbul da doğru düzgün konser bile vermedi.Beşiktaş ı Onu bizden aldı diye kıskanırken ,biryandan da BJk sevgisi sayesinde yazılarını okuma imkanı bulduğum için mutlu oluyordum ki. Mutluluğumu sabun köpüğüne çevirdi...
Sen yaralarsın ama yaralarımı sararsın ,hem öldürürsün hem hayata bağlarsın....
En kısa zamanda sevenleriyle yollarının kesişmesi ümidi ile....
Şimdi Yanlızlığım kime emanet

Bozcaada
TarihTarih: Salı, Mayıs 23, 2006 15:24
MesajMesaj konusu:
Misafir
severek okuyanlar için büyük kayıp diye düşünüyorum. Sad

nadas38
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 24, 2006 10:40
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 28 Burçlar: Balık Şehir: buralardan.. Kayıt: 19 Mayıs 2006 Mesajlar: 127
bence her son yeni bir başlangıçtır. yani belki başka bşr yerde yeniden yazmaya başlar hemde kendi alanında. onun o eşsiz cümlelerini o narin duygularını belki yeniden okuma şansımız olur. bir beşiktaşlı olarak üzüntülüyüm ama eğer böyle olursa daha geniş kitlelere hitab edecek. futbol merakı olmayanlar yada diğer taraftarlar belki okumamıştır yazılarını o bakımdan. umarım yeniden onu okuma şansımız olur. Smile

Tugce
TarihTarih: Cuma, Mayıs 26, 2006 23:40
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Terazi Kayıt: 26 Mayıs 2006 Mesajlar: 26
Evet ..Ben de yazılarını büyük bir heyecanla okuyordum...Hiç adetim değildi bunca zaman ama o yazmaya başladığından beri ''gazetede spor sayfalarnı önce okumaya başlar oldum''

Hep yeni şarkılar yapsn..Her gün yeniden keşfetmeliyim Feridun Düzağaç'ı..
Ötenazi nedir ya,nasıl şeyler öğrettin bana sen!
Edebiyat'ta bir kavram var Peyami Safa için de kullanılır hatta; Ansiklopedik Yazar!!

Ben seni Ansiklopedik Yazar ve Ansiklopedik BESTEKAR ilan ediyorum fikrimce!! Ve sen millet şairisin! Hepimizin sesisin Feridun Düzağaç!

Yazmaya devam et lütfen,sevdiğin bir işi sevdiğin ,seni seven insanlar yüzünden yapmamaya karar veriyorsan eğer,bil ki seni sevenler çoktan mutsuzluk budalası olmuşlardır..GEri Getir KeLimeleriNi!!

Bozcaada
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 27, 2006 12:17
MesajMesaj konusu:
Misafir
Rolling Eyes

son-nefesim
TarihTarih: Pazar, Mayıs 28, 2006 09:23
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
bana bırakması çok gereksiz geliyor böyle olmamalı hayır!!!!!

canddido
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 29, 2006 20:40
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Kayıt: 20 Mayıs 2006 Mesajlar: 44
Feridun'un böle anlatımlarına hayranım işte...

emrepark
TarihTarih: Perşembe, Haziran 22, 2006 11:29
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
birşey bitmeden birşeyler başlamıyor hayatta arkadaşlar,ben de üzüldüm ama yeni sezonda ne olacağı belli olmaz.Sevenleri yüzünden bırakıyor olmasını da şöyle açıklayayım."ya bu nasıl iş Feridun düzağaç neden spor yazıları yazıyo ki","bence spor yazıları yazması çok yanlış" gibi sezon başından beri bitmeyen ve feridun abimizde yazma iştahı bırakmayan eleştirilerin etkisi var bırakmasında.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code