Sevgili Emrah kardeşim;
Bu güzel konser müjdesi haberin Taksim-Beyoğlu'ndaki farklı bir mekanda olduğu için ayrı bir teşekkür...
18 Ekim JJBalans konserinden sonra İstanbul'daki 2.konserin yine JJBalans'ta 2.5 ay gibi uzun bir süre sonra olması beni bayağı üzmüştü.Hani mekanın dinleyiciler için şarkılara katılımda uyum konusunda akustik avantajı yanında dar olmasının sıkışıklık dezavantajı da vardı.Buna rağmen sevgili Feridun'un etik açıdan Taksim'de başka mekanda çıkmama kararına saygı duyarak elimiz mahkum gitmek zorunda kalıyorduk Türkçe lisanda duygusal şarkılar dinlemenin isim anlamında başı çeken adı olduğu için...Fakat bu etik kararın karşılığında 18 ekimden sonraki balans konserinin 2.5 aya yakın süre sonra olması "etiği bir kenara koyması gerekir."diye düşünmüştüm kendi açımızdan FD bağımlısı konser takipçileri olarak.Hani bir ayda olmasa da hiç olmazsa bir ayı biraz geçen 35-40 günlük sürede olmasını beklerdim...Bu yeni kararında onun iş yapması bir tarafa-beni ilgilendirmez anlamında demiyorum.-şarkılarını ilk yazdığı-bestelediği iç dünyasını hissederek söyleyen ve dinleyicilerine olabildiğince nezaketli davranmaya çalışan-çalışıyor demiyorum dikkat! (bazı bazı istek şarkıda bulunan dinleyicilerini duymamaya gelmesi)- hasletlerine hasretliğimizin süresinin uzamasını kabullenemiyorum.Umarım bu etik anlayış değişikliğine gittiği kararının olabildiğince daha çok mekanda sahne almasına vesile olur.
17 ocak'ta Studio Live'da her zamanki farklı bir mutluluk zamanı olan FD konserinde bulunmak ve bizimle aynı frekansta bulunan KONSERDAŞLARla görüşmek dileğiyle...