Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları

RUDER1
TarihTarih: Cuma, Mayıs 16, 2008 14:00
MesajMesaj konusu: Re: Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları
Üye Üye
Yaş: 29 Burçlar: Balık Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ocak 2006 Mesajlar: 124
Halk konserlerinden hoşlanmamamın nedeni sanatçının hayranı olan olmayan herkez orda oluyor. Gelenlerin çoğu "burda bir eğlence var ,hadi gidelim " türünden ..Altunizade de mesela çoluk -çocuk, kadınlar ellerinde çekirdek kucaklarında nerdeyse bebekleri diyebileceğim çocuklarla konser alanında ,ne sanatçının adını bilirler ne de bir parçasını ve en önemlisi kendini bilmez bazı gençler ki halk konserlerinde çok oluyor bu gençlerden :)sanatçıya yönelik saygısız hareketleri vs. vs.
Ben bu nedenlerle pek sevmem halk konserlerini....Ama herzamanki gibi Feridun Düzağaç söz konusu olunca akan sular durur ve sloganımız devreye girer " hep destek , tam destek "
İnşallah korkularımızdan uzak , en az marmara ünv. konseri kadar güzel bir konser olur...

baykus
TarihTarih: Cuma, Mayıs 16, 2008 16:26
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Emekli Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Temmuz 2006 Mesajlar: 186
ruder olayı izah etmiş tam olarak , ben de aynı şeyleri düşünüyorum... özellikle geçen yılbaşında taksim'de yaşanan olay türünde olaylar oluyor... ne bilim insanlara yakıştırmalar yapmayı pek sevmiyorum ama kendini bilmeyen insanında çokca olacağı kesin... en son halk konseri anlamında teoman'ın bir konserinde bulunmuştum tesadüfi de olsa orada yaşananları gördükten sonra bir daha bulunmamayı tercih ediyorum...

Bugfixed
TarihTarih: Cuma, Mayıs 16, 2008 16:27
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2364
Anladım arkadaşlar teşekkürler..

CANER
TarihTarih: Cuma, Mayıs 16, 2008 17:35
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 521
Alıntı:
19 MAYIS'TA CADDEBOSTAN'DAYIZ!

İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu;
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı
saat 19:00'da Caddebostan Sahili'nde Feridun Düzağaç ve Nev konserleriyle kutluyor...

24 mayıs Balans konserine gidemiyeceğimden, İstanbul'da gidebileceğim konser kalmadı diye kara kara düşünürken bu konser tam bir süpriz oldu benim için.... Very Happy

teşekkürler bilgi için belki gidebilirim

CANER
TarihTarih: Pazar, Mayıs 18, 2008 18:53
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 521
Konser
Tarih: 19 Mayıs 2008 Pazartesi
Saat: 19.00,
Yer: Caddebostan Sahili Sosyal Etkinlik Alanı

defne
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 21, 2008 12:56
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: talebe şimdilik.. Şehir: Trabzon Kayıt: 18 Ocak 2006 Mesajlar: 133
22 mayıs Ordu Üniversitesi... ordayız...

BINDIM
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 21, 2008 13:33
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 05 Temmuz 2006 Mesajlar: 73
31 Mayıs Mudanya konserine gidecek olan var mı? Saat 21:30 da başlayacak da konserden sonra geri Görükle'ye dönüş sorun olcak. Gitmeyi çok istyorum ama gidemeyeceğim galiba. Bu arada biletler 10 ytl imiş.

paranoyak
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 24, 2008 22:40
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Giresun Kayıt: 26 Ocak 2008 Mesajlar: 32
ben de ruder e tamamen katılıyorum 22 sinde orduda konserdeydim tam da ruder in dediği gibiydi ortalık ama ben herşeye rağmen çok eğlendim sanki etrafımda kimse yokmuş gibi sesimin çıktığı en son noktaya kadar bütün konser boyunca eşlik ettim ona Laughing benim için muhteşem bir geceydi keşke feriduncumcumcum u gerçekten dinleyen insanlar olsaydı etrafımızda o bunu hak ediyordu bol bol foto çektım pillerimin bütün azizliğine rağmen Laughing kulis e girdim Laughing harikaydı yaaa

cihangir
TarihTarih: Salı, Haziran 10, 2008 22:34
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 14 Nisan 2007 Mesajlar: 22
Arkadaşlar Feridun Düzağac'ın bildiğiniz yeni konserleri varmı haziran ve temmuzda??

Buri
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 09:47
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 26 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: İstanbul Kayıt: 14 Mayıs 2008 Mesajlar: 2
İyiki doğdun büyük üstad Özdemir Asaf, bu güzelliği, Lavinia'yı bize yaşattığın için sonsuz teşekkürler...

Nur içinde yat..

sinan
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 12:35
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2088
hoşgeldiniz.
www.lavinya.net/phpBB2/ozdemir-asaf-t219.html
mesajınız bu konuda daha uygun durabilirdi. şuanki konu fd konser duyuruları..

birEflatunOlum
TarihTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 18:23
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 26 Mayıs 2008 Mesajlar: 33
evet yeni konser yok mu hiç.. sabırsızlıkla bekliyoruz Smile

Bozcaada
TarihTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 21:45
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1229
Feridun Düzağaç Konseri

22 Haziran Bahçelievler İSTANBUL

Yer:Bahçelievler Milli Egemenlik Parkı
Saat:21:00
Konser Ücretsizdir.
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

birEflatunOlum
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 10:00
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 26 Mayıs 2008 Mesajlar: 33
o iğrenç sınavdan (öss.den) sonra aldığım en güzel haber valla ilaç gibi geldi.. inşallah tatil için o gün yola çıkmayız da gidebilirim gerçi halk konseri gibi bir konser olacak sanırım.. neyse ayy çok mutlu oldum gerçekten

Basak
TarihTarih: Salı, Haziran 17, 2008 10:01
MesajMesaj konusu: : Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları
Üye Üye
Rumeli hisarı konserlerinde Feridun Düzağaçta var, ağustos sanırım

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
14. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code