Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları

yiltisss
TarihTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 14:06
MesajMesaj konusu: Re: Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Konya Kayıt: 11 Eylül 2006 Mesajlar: 129
Hani Konya nerede Sad Feridun abi burada unutma bizi de ne olur Sad

maksit
TarihTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 19:10
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci(saü) Şehir: Giresun Kayıt: 22 Aralık 2006 Mesajlar: 25
bi sevgilim var benim düşlerimden ibaret.. neden buralara da gelmiyor neden hızlı bir turne yapmıyor hiç her yere ulaşamaz mı?? bir tek büyük şehirde mi insan var??

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 23:28
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1257
Taner Abi Demiş ki:

22 Mart'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde 2 seans konserimiz olacaktır.

Biri erken saatte olup buna 18 yaş altı girebilecektir.
Daha sonra bir de eski deyimle "Suare" yapacağız...

Bekleriz...

Biz de geliriz taner abicim Razz

CANER
TarihTarih: Salı, Şubat 19, 2008 08:54
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 678
22 Mart'ta gelebilirim belki Kadıköy'e yakınım Smile

RUDER1
TarihTarih: Salı, Şubat 19, 2008 17:04
Üye Üye
Yaş: 29 Burçlar: Balık Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ocak 2006 Mesajlar: 126
arkadaşlar izmir ankara konserlerine giden yok mu? konserlerle ilgili neden kimse bir şey yazmıyor?merak ediyoruz...

Rkoycu
TarihTarih: Salı, Şubat 19, 2008 18:03
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
22 mart ta görüşmek üzere...

MorYeL
TarihTarih: Salı, Şubat 19, 2008 21:47
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Mühendis Şehir: Ankara Kayıt: 01 Haziran 2006 Mesajlar: 13
Gitmek için çok çalıştım... Sad Hatta anamall da konser sabahı imza günü de vardır Sad Derslerden dolayı malesef ankara konserine gidemedim :S

uyykusuz
TarihTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 13:53
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 21 Şubat 2008 Mesajlar: 1
Gitmeyi düşünüyorum. Aksilik çıkmazsa Razz site organizasyon yapmıyormu acaba? Şöyle topluca gitseydik.

hopkolik
TarihTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 23:07
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 24 Temmuz 2006 Mesajlar: 35
Eskişehir gitmiyor sanırım Rolling Eyes

BINDIM
TarihTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 21:32
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 05 Temmuz 2006 Mesajlar: 75
Ya arkadaşlar 29 Şubat Bursa konseri hakkında bursa da pek fazla afiş yok.Hep Resimli Bardaki konserlerin afişleri var.Bursada FD nin konserinin tanıtımı neden çok yapılmıyor.Ben şahsen internetten öğrenmeseydim Heykel'de o kadar gezdiğim halde konser olduğunun farkına varmazdım.

ea1925
TarihTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 01:49
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 24 Şubat 2008 Mesajlar: 8
izmir konseri olacak mı bir daha. kafayı kırcam istanbula gittiğimde imza gününe gittim ama konsere arkadaşlarım yüzünden gidemedim. keza izmire dönmeden izmirde konser oldu. yakın zamanda izmir konseri olur mu acep?

Bozcaada
TarihTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 16:11
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1257
Arkadaşlar Kesinleşen veya Sağlam kaynaktan duyulan konser haberlerini yazıyoruz. Şuraya gelecekmi buraya gelecekmi demenin bir anlamı yok olsa gerek. Çünkü Konser olabilmesi için Mekanlardan ya da organizatörlerden teklif olması gerektiğini zannediyorum.

BINDIM
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 00:03
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 05 Temmuz 2006 Mesajlar: 75
Arkadaşlar Bursa konseri için saat 20:30 yazıyor.FD sahneye kaç gibi çıkar ve kaç gibi konser biter bilen var mı?Yurda saat 11 den önce dönmemiz gerekiyor da ona göre önlem alacağız.

floydian
TarihTarih: Salı, Şubat 26, 2008 07:43
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Oğlak Şehir: Bursa Kayıt: 03 Kasım 2006 Mesajlar: 40
Alıntı:
Arkadaşlar Bursa konseri için saat 20:30 yazıyor.FD sahneye kaç gibi çıkar ve kaç gibi konser biter bilen var mı?Yurda saat 11 den önce dönmemiz gerekiyor da ona göre önlem alacağız.

saat 20:30 yazıyorsa en kötü ihtimalle 21:30 da konser başlar. yurdun nerede olduğuna bağlı yetişip yetişememen. görükle'de kalıyorsan yetişmen zor gibi geliyor bana. bence şehirden bir arkadaşın varsa bir akşamlık misafir ol.

Alıntı:
Ya arkadaşlar 29 Şubat Bursa konseri hakkında bursa da pek fazla afiş yok.Hep Resimli Bardaki konserlerin afişleri var.Bursada FD nin konserinin tanıtımı neden çok yapılmıyor.Ben şahsen internetten öğrenmeseydim Heykel'de o kadar gezdiğim halde konser olduğunun farkına varmazdım.

afiş konusunda da; bursa'da anlam veremediğim bir afiş yarışması var. belki sadece bursa'da değildir diğer şehirlerde de öyledir. birisi afiş yapıyor 1 saat geçmeden bir başka etkinlik konseri üstünü kapatıyor. bu konuda pek birbirlerine saygıları kalmadı. bir de "bursa'da feridun düzağaç konserinin tanıtımı pek yapılmıyor" varsayımı yanlış bence. bana göre Tayyare Kültür Merkezi bu konuda yavaş. Yani barlar afişleme, reklam konusunda daha hızlı gibi geliyor bana.

terry
TarihTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 22:31
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Mayıs 2006 Mesajlar: 578
22mart kadıköy konserinin saati belli mi acaba? (2 seansında)

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
8. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code