Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  Feridun Düzağaç Maksat Muhabbet'te

helinfd
TarihTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 10:17
MesajMesaj konusu: Feridun Düzağaç Maksat Muhabbet'te
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 15 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Edirne Kayıt: 10 Mart 2007 Mesajlar: 14
Feridun Düzağaç, 12 Nisan 2008 Cumartesi saat 00:30'da Kadir Çöpdemir'in sunduğu, Atv'de yayınlanan Maksat Muhabbet adlı programa konuktur. Bilgilerinize...

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 18:33
MesajMesaj konusu: Re: Feridun Düzağaç Maksat Muhabbet'te
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 273
yaa Sad o saatte başka bir program daha var! neyse artık onu izlemem.feridun düzağaç'ı dinleriz...

terry
TarihTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 01:18
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 573
çok güzel bir haber ama ben Kadir Çöpdemir'i sevmiyorum yav Feridun abi de ya Okan'a ya Kadir'e çıkıyor Beyaz'da göremedik onu Sad

yasyaela
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 21:17
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Ocak 2008 Mesajlar: 72
Çok sevindim. Mutlaka izlemeliyim.

Bugfixed
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 22:06
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2358
Bildiğim kadarıyla 23:45 -24:00 gibi başlıyor arkadaşlar.

baykus
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 02:55
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Emekli Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Temmuz 2006 Mesajlar: 185
saat 03 e geliyor program an itibarı ile dipteyim,sondayım,depresyondayım şarkısı ile son buluyor... f.d.'yi izlemek güzel ama bu program içime sinmedi açıkcası , ayrıca bas gitarda oya abla yoktu saltuk tukur vardı bunun nedenini bilen varsa aydınlatırsa beni sevinirim... gerçi oya abladan önce saltuk tukur ile çalışıyordu feridun düzağaç ama biz oya ablamıza alışmıştık bir ayrılık söz konusu değildir umarım...

lonely
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 12:27
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 610
Programı çok hasta olmama rağmen uyumadan seyrettim televizyonda Feridun Düzağaç'ın olması keyfimi yerine getirdi açıkçası ama program hiç sarmadı daha önce de tercih etmediğim bir programdı ama neyse zaten çok fazla göremiyoruz o yüzden de nerede adını duysam, nerede Feridun Düzağaç varsa seyrederim... Razz

terry
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 12:34
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 573
onu tv'de görmek beni çok mutlu ediiyor ama berbat bir programdı iğrençti tek iyi konuk feridun abiydi istemeyeceği muhabbetletlerin ortasında kaldı kadir bey konuğunun hakkında pek bir şey bilmiyordu ben ancak 2.30'a kadar tahammül edip izleyebildim Confused

kIzIlgece
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 13:25
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Kayıt: 03 Ağustos 2005 Mesajlar: 134
'hazırcevap'ı Bozcaada'da çok güzel bir günde yazmış Razz Bu şarkıyı seviyorum, hem de çok Razz Program ise bu tip programlara tipik bir örnekti, Feridun Abi'nin konuştuklarından ve söylediği şarkılardan başka her şeye algılarım kapalıydı zaten Twisted Evil

carizma
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 13:35
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 967
ya feridun abinin televizyon programalarına çıkması güzel.haddim değil ama; kendine daha uygun programlara çıksa daha iyi olur.. Confused saçma muhabbetler..feridun abiyle hiç alakası olmayan konuklar.. Arrow ayrıca kadir çöpdemir'de feridun abi hakkında hiçbir şey bilmiyordu..benim en çok kızdığım yer feridun abinin özgeçmişiyle ilgili görüntülerdi.hiç araştırma yapmadan sadece gülünç olmak için yapılmış bir şey herhalde ama ben hiç gülmedim; aksine sinir oldum.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad programın en güzel bölümleri feridun abinin şarkı söylediği bölümlerdi.yinede sadece güzel şarkıları için uykusuz kalmaya değdi.. Smile

Adventureman
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 13:40
Admin Admin
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1197
Kısaca özetlemek gerekirse; programın formatı gereği gelen misafirlerden birer hediye alıp daha sonra bu hediyeleri açık artırma ile eğitime destek sağlamak için satacaklarmış, Feridun Abi programa bestelerini yaptığı ilk gitarı ve bir kitap ile geldi; eğitime destek sağlaması için gitarını, Kadir Çöpdemir'e ise kitabı hediye etti. İlk olarak Söz Ver ilerleyen zamanda FD ve en son olarak Dipteyim Sondayım şarkılarını seslendirdi. Komiklik adına yapılmış bir Feridun Düzağaç belgeseli hazırlanmıştı ekranlara getirildi akabinde belgesel Feridun Abiye hediye edildi.

dilenci
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 16:07
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Şehir: Balıkesir Kayıt: 18 Eylül 2006 Mesajlar: 8
Feridun abi yine bizi gurulandırdı o efendiliği o sevecenliği mükemmeldi.Ama Kadir Çöpdemir'in gaflarıyla neredeyse ağlayacaktı Feridun abi benim de onunla birlikte gözlerim doldu. Onu ifade etmeye çalışıyor, Mert Öcal'ın aşklarıyla kıyaslıyor ve ilişkisi olup olmadığını soruyor. Çok yazık. Karşındaki kişi gözlerini sana diktiğinde veya sana bir kelime ettiğinde altından kalkamıyacaksın ama bunun farkında değilsin. Gül yüzüyle sarılmaktan kendinizi alamayacağınız bir Feridun oradaydı ve güzeldi..

mrtkgl
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 16:51
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Eylül 2006 Mesajlar: 90
Formatı güzel olmasa da FD yi bir şekilde görmek güzeldi.

En son mrtkgl tarafından Pazar, Nisan 13, 2008 19:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

hayatsuyum
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 17:10
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Turizm Şehir: İstanbul Kayıt: 28 Şubat 2008 Mesajlar: 45
Feridun'umuzu gördük ya o da yeter Smile

Bugfixed
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 17:46
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2358
Murat siteden felan bahsettiğini hatırlamıyorum ben ama? Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code