Re: Feridun Düzağaç Maksat Muhabbet'te
gönderen ortayaslicift » Pazartesi, Nisan 14, 2008 16:52
İsmiyle gülümseme ve memnuniyet çağrıştıran KADİR ÇÖPDEMİR,"MAKSAT MUHABBET" programıyla sevgili FD'yi program formatına uygun olarak güzel bir şekilde ağırladı.Belki de stüdyoda olmanın iç-içeliğinden olsa gerek biz de çok güldük FD'de çok güldü yapılan esprili konuşmalara.Arada "nazik" bir konu olan medeni durumuyla ilgili soru vardı biraz duraksama getiren o kadar. Biz çok memnun kaldık o "nazik"soru dışında.Hatta"Üzme babayı!diye bağırdım Kadir ÇÖPDEMİR'e fakat yeteri kadar yüksek sesle seslenememişim ulaşmadı sesim.
Sevgili OYA'nın yokluğu bizi de meraklandırdı.Arada kapının yanından geçerken sevgili MERT ALKAYA'ya sordum.OYA başka bir şarkıcının-galiba ŞEHNAZ- programına randevuluymuş önceden,o yüzden yokmuş,rahatladık kötü bir gelişme olmadığını öğrenince.Biz OYA'sız ne yaparız sonra?
Program bitimi KADİR ÇÖPDEMİR'e teşekkür ettim program formatı içinde FD'yi üzecek bir sululuk yüklenmeleri olmadığı için.Yoksa bilirsiniz bu tür programlarda laçkalığın bini bir para.Gelen konuklarda diğer birçok programlardakine istinaden daha dolu kişilerdi mevcut işkollarındaki kişilerden.Olabileceğin en iyileriydi.Kendi dünyalarında olumlu katılım sağladılar programa.
Not:Bu tür programların formatında olabilecek ciddiyet bu düzeyde oluyor.Bunu katılanlarda biliyor ve Kadir Çöpdemir FD'ye olabilecek en saygılı şekilde davrandı.Zaten farklı bir durum olsa FD kendini ezdirmeyi bırakın laf söyletmez kendine.Medeni durum sorusu açılan konuda kontra olarak geldive FD tarafından normal şekilde yanıtlandı.Öyle TV başından göründüğü gibi değil.Sadece format gereği şakalı tarzdaydı.Benim seslenmemde espri tarzlıydı ama alçak sesle.