| Yazar |
Mesaj |
|
| hseven359 |
Tarih: Cuma, Mayıs 27, 2005 12:34
Mesaj konusu: FD ve Başka sanatçıların şarkıları |
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet
|
|
Arkadaşlar bence Feridun başkalarının şarkılarını söyleyip bi aklbümde toplasa çok güzel olmaz mı?
Çünkü,Mfö 'nün ,Erkin Koray'ın ,Ezginin Günlüğü'nün , Bulıtsuzluk Özlemi'nin şarkılarını çok güzel söylüyor?
Sizce böyle albüm çıkarsa hangi şarkılar olmalı?
Bence ;
1:MFÖ- Sakın Gelme
2:Erkin Koray : Estarabim
3:Bulutsuzluk Özlemi :Sözlerimi Geri Alamam
4:Fikret Kızılok : Gönül
5:Ezginin Günlüğü : Ebruli
6:Bülent Ortaçgil : Sensiz olmaz..
7 üş Sokağı Sakinleri : Hüzün Kovan Kuşu
|
|
|
|
|
| abdurrahimaykas |
Tarih: Cumartesi, Mayıs 28, 2005 14:34
Mesaj konusu: |
|
|
|
Misafir
|
Bence böyle bir albüme gerek yok,
ben albüme FD albümü demem, içinde FD besteleri olmadıkça...
|
|
|
|
|
| melissa__ |
Tarih: Cumartesi, Mayıs 28, 2005 19:03
|
|
|
Misafir
|
katılıyorum,zaten kendisi konserlerinde yeterli sayıda farklı sanatçılardan şarkılar yorumluyo,bahsettiğin şekilde bir albüm onu yansıtabilir mi? h a y ı r
buram buram feridun kokan derin anlamlar yüklü minik detaylarda gizli şarkılar değil midir zaten feridunu feridun yapan??
|
|
|
|
|
| spectra |
Tarih: Pazar, Mayıs 29, 2005 22:07
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: aşşşçı başı gurme
|
|
bence de feridun tamam kendinden bişeyler katıyo olabilir ama kendi sözlerindeki anlamlar olmadıktan sonra neyapayım...
|
|
|
|
|
| buralarsoguk |
Tarih: Perşembe, Haziran 2, 2005 01:01
|
|
|
Misafir
|
|
feridun duzagaci sevdigim nedenlerden birisi uretici olmasi yoksa basklari gibi ondan bundan sarki alsaydi sevecegimi sanmiyorum bir sanatci icin en onemlisi bu
|
|
|
|
|
| yavuz |
Tarih: Pazartesi, Haziran 6, 2005 21:27
|
|
|
Misafir
|
evet bencede gereksiz bu tarz biişi.zaten yapmazda..
ben onun şarkılarını daha ayrı bir safa koyuyorum bu yüzden hiç kimsenin şarkıları(o söylese bile) onun ve şarkılarının yerini tutmaz.
|
|
|
|
|
| hseven359 |
Tarih: Salı, Haziran 7, 2005 04:37
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet
|
|
arkadaşlar söylemek istediğim yanlış anlaşılıyor galiba...Ben de tabii ki yeni albüm yapmasını kendi şarkılarını yapmasını istiyorum fakat arada da uzun uzun fd albümü gibi konserde söylediği yada sevdiği şarkılardan oluşan bişey de yapmasını istiyorum..Çünkü,çok güzel söylüyor o şarkıları da..Çünkü Fd komserlerine gitme imkanımız kırk yılda bir oluyor.Mesela ben uzun uzun Fd albümündeki rüzgar şarkısını doyasıya dinleyebiliyorum artık..
|
|
|
|
|
| leon15 |
Tarih: Salı, Haziran 7, 2005 09:49
|
|
|
Misafir
|
|
bence hiç güzel olmaz! her kadar güzel söylesede onun kendi besteleri olmadıktan sonra ben ona "fd" albümü demem.
|
|
|
|
|
| fdfan buket |
Tarih: Perşembe, Haziran 9, 2005 14:07
|
|
|
Misafir
|
|
bencede böyle birşeye hiç gerek yok.zaten herşeyden önce feridun'un böyle kusursuz besteleri olmasaydı bu kadar insan(yani biz) oturup saatlerce feridun'dan ve onun şarkılarından konuşur muyduk? konserlerinde yeterince başka şarkıları söylüyor izim istediğimiz onun şarkılarının farklı tadı..
|
|
|
|
|
| cimbomlu_55 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 11, 2005 17:19
|
|
|
Misafir
|
|
|
|
| dedetor |
Tarih: Cumartesi, Haziran 11, 2005 19:17
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Öğrenci
|
|
İyi de bunu Feridun yaparsa diğerleri ne yapmasın.Feridun'un şarkılarını başkaları söylese biz yine aynı tepkiyi verebilecek miyiz.O eşsiz şarkıları başkalarının ağızlarından duyduğumuzda nasıl oluruz?Olayı bir de böyle yorumlamak gerekiyor.Yani en azından ben Feridun'un şarkılarının başkaları tarafından söylenmesini istemem ve onun da böyle birşey yapmasına gerek yok diye düşünüourum...
|
|
|
|
|
| feza |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 9, 2005 18:34
|
|
Üye

Burçlar:
|
|
çok ilerde feridun düzağaç'ın kıskandığı şarkılar die bi albüm yapabilirim demişti bi keresinde....bence bi mahsuru yok bunun...zaten ezginin günlüğünden mazhar alanson'da erkin koraydan falan söler...bence arşivimizde olsa fena olmas...efet büyük bi eksiklik deil ama olsa fena olmas yani..
|
|
|
|
|
| Misafir |
Tarih: Salı, Ağustos 2, 2005 00:14
|
|
|
|
|
bence,diger sarki sözü yazanlar f.d. yi kiskansinlar!BİR ESİ YOK BENCE!ONLAR Bİ TANE SARKİYLA KISKANDIRIRLARKEN F.D.BUTUN SARKİLARİYLA KISKANDIRIYOR ve hayran bırakıyor,f.d dinleyipte sevmicek bi insan olamaz gibi geliyor
|
|
|
|
|
| Misafir |
Tarih: Salı, Ağustos 2, 2005 00:18
|
|
|
|
|
arkadaslar gecenlerde bi muzik markette,haluk leventin bi kaseti ni gordum www.leyla.com bu sarkıyı dinleyen varmi?f.d. yazmis yanilmiyosam
|
|
|
|
|
| emrepark |
Tarih: Perşembe, Ağustos 4, 2005 13:01
|
|
Takımdan

Burçlar:
Meslek/Sektör: öğrenci
|
|
ben de biliyorm o şarkıyı sözler feridun abinin de müzikten haberim yok zaten albümün kapağında da haluk leventin arkasında feridun abiyi rahatlıkla görebilirsin
|
|
|
|
|
|
|