bir sürü var bir sürü...
bu şarkıları nasıl yazıyor gerçekten çok merak ediyorum
işte beğendiklerimden bazıları...
*
seni düşünürken içtiim sigarayı korkarım bn söndürmeye. sürsün bu ölüm ağır ağır.*bir uçurumun en ucundayım o kadar yokum ki görmüyorlar..kalnim susmuşlar yeri kuşlar korkup kaçmıyorlar.
* 1 dost az 2 çokmuş ortası yokmuş.
*bana nsl seveceğimi anlat . aşk karlı yokuş yorulmayalım.
*özlesen de arasan da kendne sakla.herkes herşey senin olsun bir beni yasakla.
*sensizliğin tam ortasında oyunsuz oyuncaksız.. ellerin,ellerin... şimdi ellerin elleri...
*ötenazim hadi biraz gayret batır sarı oklarını içime.bu aşk süsü verilmiş bi cinayet.*artık sorularım yok.merakımı sakladım.
*çatlak bi kadeh kalbim.sızıyorum...
*şimdi bir akarsu misafir içinde gözlerimin.
*ben senden umut mutluluk umdum.geceler geldi hüzünleri buldum.geceyi içime aldım gözyaşıdır yıldızlarım..
*bir yanım sana çırpınır bütünüm boğulur sende.*yıkayınca geçmiyor kokun. kokumu yitirmekten korktum.
*o kadar dolmuşum ki şu boşluğun içinde,bir eskici dükkanı var gözlerimin içinde.
*aynama bir yabancı sızmış bakıyor bana uzaktan..
*tel örgü çektim gözlerime huzurun bozulmasın..
*
alev alev yandığım doğru. küllerimden doğar mıyım sana doğru?*haber gelmeden gelme zor olur. ürker tenhalığım kıskanır ağlar belki.
*ne kaybetmeler buldum ben.
*
ne kumarlar kaybettim aşk için bile bile.. şeytanın bacağı demirden gelmiyor bize
*bu kör talihim nerde olsam beni sobeler.
*içimden şehirler geçiyor her durakta duruyor,inmiyorsun..
*
sonra yavaş yavaş eskilerin kalır bende. aşk sözcüklerin solar gider yorgun tenimde.yalnızlıkla aldatırız susarak birbirimizi. sonra terkediliş...yıldızı çalınmış kızıl bir gece gibi.*yanında belki beni bile unutur.yalnızlığım mutludur yanında.
*yorgun uykunun rüyası yetmez.
*gidiyorum umudum yok. düşlerim yaz,gerçekler soğuk..
*yağmurumu yakar yokluğunun türküsü.
*yağmurlar içime içime yağıyor,içimdeki kuraklık bitmiyor.
*ağlarımı ağlayarak değdirdiğimde suya yakaladım yalanları. ağlarım ağlarım boş çıkar. çinekoplar lüfer olmuyor artık.(SOR şarkısından dinlenmesi gerek die düşünüorm. )
*inandığım aşk yaşlı bir düş ve sevdn çok uzakta bir karlı kış.
*gözlerinde baharları beklerken içimdeki kış ebni vurur. sen bilmezsin,yüreğimden sevdana ne sular akmak ister durur.
*en kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum.
*ilacım olabilir misin adını bilmediğim?