Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Ezginin Günlüğü

scalon
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 14, 2006 18:22
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 505
sedakaynak demiş ki:
o kadar acil değil sonra sorsam olur

:?: Rolling Eyes Question

emirates
TarihTarih: Pazar, Ocak 15, 2006 16:11
MesajMesaj konusu:
Misafir
emrepark demiş ki:
ya ben ezginin günlüğünü feridun abi sayesinde tanıdım dersem yalan olmaz,düşler sokağıyla.Zaten o kadar hoş bi parça yapmış bir grup tam anlamıyla müzik yapıyor,müzikle yaşıyordur.

Ben de Smile . Özllikle bazı şarkılarda 'Düşler Sokağı'nda olduğu gibi çift ses söylemeleri çok hoşuma gitmişti. Katıldıkları bir televizyon programında izlemiştim. Adamın sesi ne kadar da güzel hakkaten Very Happy

the_envoy
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 16, 2006 19:49
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben ezginin günlüğünün sadece düşler sokağı adlı şarkısını dinledim o da çok hoşuma gitti Smile

fotosentez
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 18, 2006 15:16
MesajMesaj konusu:
Misafir
ya arkadaşlar herkesin yorumu kendinedir ve saygı duyarım inşallah sizde bana saygı duyarsınız ama ben ezginin günlüğü adlı grubun aşk bitti şarkısını dinledim ninni sandım ilk başta sonra anladım ama bana önerebileceğiniz ninniye benzemeyen bi şarkıları var mı?

bliss
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 18, 2006 15:55
MesajMesaj konusu:
Misafir
düşler sokağı ve aşk bitti özellikle çok güzel şarkıları

fotosentez
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 18, 2006 16:12
MesajMesaj konusu:
Misafir
saol dinlicem düşler sokağını

fotosentez
TarihTarih: Perşembe, Ocak 19, 2006 15:03
MesajMesaj konusu:
Misafir
korkarım fikrim değişmedi.hatta ben;
aşk bitti,
düşler sokağı,
son sigaram,
seni düşünmek güzel şey,
1980,
bana bi koca lazım.....
hepsini dinledim ama korkarım fikrim değişmedi.ben beğenemedim. Rolling Eyes

bliss
TarihTarih: Perşembe, Ocak 19, 2006 15:22
MesajMesaj konusu:
Misafir
evet benim de çok beğendiğim söylenemez.ama yine de asla dinlemeyeceğim bir grup da değil Rolling Eyes

melissa
TarihTarih: Perşembe, Ocak 19, 2006 19:02
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 11 Aralık 2005 Mesajlar: 321
beğenmediysen senin bileceğin iş,dinlediğinde sana bişiler katmıyorsa anlatmıyorsa niye kendini zorluyorsun?tavsiyelerle olacak iş değil ki bu..

hseven359
TarihTarih: Cuma, Ocak 20, 2006 00:27
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
melissa__ demiş ki:
beğenmediysen senin bileceğin iş,dinlediğinde sana bişiler katmıyorsa anlatmıyorsa niye kendini zorluyorsun?tavsiyelerle olacak iş değil ki bu..

aynen katılıyorum... Very Happy ..
son albümünü aldım..bence kusursuz bir albüm...yaptıkları müzik beni çok rahatlartıyor ve huzur buluyorum...
favori şarkım ise EBRULİ

melissa
TarihTarih: Cuma, Ocak 20, 2006 01:36
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 11 Aralık 2005 Mesajlar: 321
fotosentez bak işte böyle olmalı,ali duygularını anlatmış!sende de aynı belirtiler yoksa bence gerçekten kendini yorma...!ezgi'nin günlüğü düşündüğünden çok dahah kompleks bi müzik grubu!mesela 1980 i dinledim ve hiç bişi düşünmedim diyosun,o şarkının neler anlattığını bile bilmediğine çok çok çok eminim...biraz daha büyümen gerek bence Wink

hseven359
TarihTarih: Cuma, Ocak 20, 2006 10:18
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
ceren, sen müzikten anlıyorsun. Very Happy

fotosentez
TarihTarih: Cuma, Ocak 20, 2006 12:06
MesajMesaj konusu:
Misafir
galiba Rolling Eyes

melissa
TarihTarih: Cuma, Ocak 20, 2006 14:21
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
teşekkürler efendim,siz de Wink

sedakaynak
TarihTarih: Cuma, Ocak 20, 2006 17:07
MesajMesaj konusu:
Misafir
selam arkadaşlar bazılarınıuz ezginin günlüğünün bazı şarkılarını dinlediğinizi ve sevemediğinizi söylemişsiniz.3 4 tnesinini dinleyip hala beğenmiyorsanız bence fazla zorlamayın.olmuyorsa olmaz zaten ben ilk dinlediğimde vurulmuştum.bütün şarkılarını ezbere biliyorum.özellikle bahçedeki sandal albümü müthiş.zaten herkesin ağzında olmaları hoşuma gitmez.böyle kalıcı hayran kitleleri olmaları daha güzel ben çok seviyorum.herkes sevmesin zaten.onlar zaten herkesin ağzında olmaya çalışmıyor.olsalar heryerde orda burda boy gösterirlerdi.kimse sevmek için zorlamasın.sevenleri yeter onlara.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code