Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  Esaretin Bedeli

ayseguney
TarihTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 10:15
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 31 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: memur Şehir: Manisa Kayıt: 31 Ağustos 2006 Mesajlar: 13
Ne zaman birileriyle sinema üzerine bir sohbet olsa, ilk aklıma gelen filmdir Esaretin Bedeli. Ve yüzyılın filmi seçilmiş. Bileniniz vardır mutlaka. Gerçekten izlenmesi gereken harika bir film. Gecenin ikisinde bile çıksa televizyonda, sonuna kadar izlemeden uyumadığım tek filmdir. Özgürlür, dostluk ve zeka. Muhteşem yaa, başka denilecek bişey yok.

tayfunum85
TarihTarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 23:50
MesajMesaj konusu: Re: Esaretin Bedeli
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 23 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: KAMU Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Haziran 2007 Mesajlar: 1
Bu film sadcece bir baş yapıt değil, benim en sevdiğim bir filimde değil, bu filim çok şey, hayata tutunmak istemeyi unutmuş insanlar için bir aspirin hükmündedir.

yani beni ve eminim sizi, hayatın yakasını toplatan bir film. işte bu filmin özü dufreyn den şu şekilde ifade ediliyor: ya yaşamak için uğraşacaksın , yada ölmekle.

ve korktukça tutsağız, ümit ettikçe özgür,

---
Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız.
Duyuruları Okuyunuz...

mole
TarihTarih: Cuma, Haziran 15, 2007 20:26
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 09 Haziran 2007 Mesajlar: 5
izlenmesi gereken bir film. benim hala favorilerimin arasındadır

picasso
TarihTarih: Cuma, Temmuz 13, 2007 22:36
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Boğa Kayıt: 03 Mayıs 2007 Mesajlar: 1322
karakterler ve senaryo çok güzel oturmuş.pes etmeyen birini izlemek keyif verici doğrusu..güzel bir film..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code