Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  En yakın dostunuza aşık olunur mu??

pyrazine
TarihTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 05:36
MesajMesaj konusu: Re: En yakın dostunuza aşık olunur mu??
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 14 Şubat 2006 Mesajlar: 426
Malesef bayanların erkeklere içini dökmesi genelde yanlış anlaşılıyor ve ters tepiyor.
Bence Burcu kızmakta çok haklı; eğer o zaman da ona bu duyguları beslediyse niye zamanında gelip konuşmadı? Bazen treni kaçırdığınız zaman geri dönüşünüz yok. Ben de zamanında treni kaçırdım... İnşallah bir daha kaçırmam.
Yine de bence sevinmelisin. Çünkü gerçekten sevdiğin bir sana gelmiş ve kozlar artık senin elinde Arrow

ravza
TarihTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 08:52
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 02 Ağustos 2008 Mesajlar: 177
Burcu kızmaya hakkın yok bence çünkü şu an sende onun yaptığının aynısını yapıyosun. Seviyosun ama cezalandırayım diyorsun. Bu arada o kendini, duygularını sindirecek ve birkaç gün sonra senin aşkın depreşecek yine çıkacaksın karşına bu kez de o aynısını söyleyecek:

Alıntı:

lonely diyor kii:
kızgın mıyım evet çok kızgınım tam bazı şeyleri sindirmişken ve bunu o biliyorken karşıma bu şekilde çıkması beni kızdıran.

ohoo bu böyle sürer gider yazık olmasın size bence orta yolu bulun a? Wink

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 15:09
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 326
pyrazine doğru söylemiş... kozlar senin elinde... kızmakta haklısın. kızgın olduğunu söyle. ama sen de seviyorsan bence söylenecek pek de bir şey yok... iyi şanslar Wink

lonely
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 12:35
Görevli Görevli
Yaş: 25 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 642
Keşke söylediğiniz gibi yapabilseydim...Hayatı ıskalamamak gerekiyor herkese ikinci bir şans tanınmıyor her zaman Ahmet'in de dediği gibi tren çoktan gitti...

yagmurarik
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 16:42
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 12 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2008 Mesajlar: 17
neden olmasın...belki küçümsersiniz(bu yaşta)ama seni senden bile iyi tanıyan,örneğin dizindeki yaranın çocukluğunda düştüğün zamandan kalma olduğunu bile bilen bir insana kim aşık olmaz?ben yıldırım aşkına inanmam.insanların birbirlerini en yakın dost gibi tanımaya başladıklarında aralarında bir çekim oluştuğunu düşünüyorum.

dionysos
TarihTarih: Salı, Eylül 9, 2008 20:17
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 15 Şubat 2007 Mesajlar: 26
En yakın dostum ki, erkek. canımın ta içidir benim. benim hayatımda sevdiğim insandan sonra gelen ilk kişi. aşk denen şey sadece sevgiliye duyulan duygu değildir diye düşünüyorum. o yüzden olunur tabii ki. hem yıllar geçse de hiç kimseyi onu anladığınız kadar anlayamazsınız. aynı şekilde o da sizi.

lega
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 22, 2008 14:43
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Kahramanmaraş Kayıt: 07 Ağustos 2008 Mesajlar: 3
Arkadaş tek tavsiyem unut gitsin.

---
Mesajınız Görevliler tarafından düzenlenmiştir.
Lütfen mesajlarınızda Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.

menoktadenokta
TarihTarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 02:25
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İnşaat Şehir: Kocaeli Kayıt: 17 Eylül 2007 Mesajlar: 487
olunur tabiki. yalnız karşılığı gelmezse unutmaki en iyi dostunuda kaybedeceksin..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code