Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  En Bozguncu inancınız Ne?

xpapatyax
TarihTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 14:48
MesajMesaj konusu: En Bozguncu inancınız Ne?
Üye Üye
Yaş: 34 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: Manisa Kayıt: 05 Eylül 2007 Mesajlar: 101
Sizin en bozguncu inancınız nedir?Yeterince iyi ya da talihli olmadığınız mı?Başarıyı haketmediğiniz mi?Kaderinizin başka insanların elinde olduğu mu?Herkesin size kötülük etmek için fırsat kolladığı mı?Kaybettiğiniz aşkı yeniden bulamamak mı?Yeniden sevememek mi?

sehrikalp
TarihTarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 00:56
MesajMesaj konusu: Re: En Bozguncu inancınız Ne?
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 628
Harekete geçmek istediğimde engellerle karşılaştığımı düşünmem. Kimi zaman kendime bile söz geçiremiyorum ve sonuçta kendime kendim engel koyabiliyorum. Anlıyorum ki, doğru olan istemek değil harekete geçmek.

elifelifim
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 15:54
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Şehir: ah bi bilsem Kayıt: 27 Eylül 2005 Mesajlar: 170
kendi hayatım diye bir şeyin söz konusu olmaması.yani kaderimin kendi elimde olmaması malesef.

dusmavisi
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 17:11
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Başak Şehir: İstanbul Kayıt: 23 Aralık 2006 Mesajlar: 37
aslında hemen hemen hepside diyebiliriz ama geçmişimi unutamam beni hep baştan başlatıyor ve saydığım yerde kalıyorum gerçek sevgi bu galiba beni üzsede........

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code