Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  Ellerimi Bırakma Hiç...

GULCIN
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 10:19
MesajMesaj konusu: Ellerimi Bırakma Hiç...
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Kayıt: 14 Aralık 2006 Mesajlar: 654
Benim en büyük mutluluğum sensin en büyük acım da... Sen olmazsan acılardayım, sen yoksan zindanlardayım, gözyaşlarındayım, yanlış bir hayatta yapayanlız köşede sızmış, çaresiz sokaklarda sarhoşlardayım...
Sen varsan mutluluklardayım, tüm tebessümlerde, kahkahalardayım...
Hayatımıma mana katan en güzel cümlem, sözlerimde vurguladığım koyu harfle yazılmış altı çizilmiş kelimelerimsin, dünyama doğan güneşimsin kısacası sen benim herşeyimsin çıkar gidersen bir gün hayatımdan kocaman bir hiçim ben... Yeniden doğur beni, yürümeyi öğret sonra koşmayı...
Sen benim en büyük aşkımsın ilk ve son açılan penceremsin hayat evimde.
Gitme hiç, bitme hiç.
Ne olur sıkıca tuttuğun ellerimi bırakma hiç...
Gülçin

Rkoycu
TarihTarih: Salı, Şubat 6, 2007 23:07
MesajMesaj konusu: Re: Ellerimi Bırakma Hiç...
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
seni seviyorum diyebilmenin başka bir yolu olmalı tek kelime etmeden, susmalı dudaklar hiç ayrılmamalı birbirinden.
biliyorum bir yer var sana uzak olmayan,tenimde ter kadar yakın,biliyorum bir yer var her yolu sana çıkan,denizlerin dalgalarında seni taşıdığı,dalgaların kıyıya vurduğu köpüklerde sen,sen en hırçın fırtınalarda yüreğime düşen, kapanacakken avuçlarım uçup giden. sen bende sonu olmayan nehirlerin doğduğu yersin, sen akıntılarına kapılıp sürüklendiğim sennn...

GULCIN
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 09:58
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Kayıt: 14 Aralık 2006 Mesajlar: 654
sen; adına yazılmış onca şiir, söylenmiş onca şarkı... Sen; yüreğimin saçmalığı çoğu zaman...

Rkoycu
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 11:39
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
Ölümü kurtuluş sandım bazen ama arada sen olunca o bile hafif geldi bana...

garachocuq
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 23:12
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Antalya Kayıt: 13 Şubat 2007 Mesajlar: 231
bırakma ellerimi düşerim sonsuzluğa
bütün yollarım sensin
bırakma ellerimi çıkmaz sokaklarda hapis bırakma beni Crying or Very sad

GULCIN
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 10:03
Üye Üye
Alıntı:
bırakma ellerimi düşerim sonsuzluğa
bütün yollarım sensin
bırakma ellerimi çıkmaz sokaklarda hapis bırakma beni

yüreğine sağlık, teşekkürler

garachocuq
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 12:30
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Antalya Kayıt: 13 Şubat 2007 Mesajlar: 231
rica ederim..

Rkoycu
TarihTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 11:57
Üye Üye
Sevmek ölmekmidir sence ...Değil mi? o Zaman niye beni ölümle baş başa bırakıyorsun....Şayet öyle ise zaten ölmüşüm ben...

GULCIN
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 11:56
Üye Üye
Alıntı:
Sevmek ölmekmidir sence ...Değil mi? o Zaman niye beni ölümle baş başa bırakıyorsun....Şayet öyle ise zaten ölmüşüm ben...

ölüm değildir evet... sadece sevmenin ne demek olduğunu öğretiyor sana Rolling Eyes

garachocuq
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 17:00
Üye Üye
hayat gülüm ellerinden tutunca başladı benim için
sen gidince kayboldum sonsuzlukta
sonsuzluğum ol
kaybolayım aşkında
ama ne olur
ne olur bırakma bu elleri bir daha...

GULCIN
TarihTarih: Salı, Şubat 27, 2007 11:52
Üye Üye
yüreğine sağlık garachocuq Wink

garachocuq
TarihTarih: Salı, Şubat 27, 2007 22:09
Üye Üye
yüreğim konuştukça paylaşmaya devam edeceğim..

GULCIN
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 28, 2007 09:08
Üye Üye
O zaman yüreğinin hiç susmaması dileğiyle Very Happy Wink

garachocuq
TarihTarih: Pazar, Mart 4, 2007 21:25
Üye Üye
keşke aşkalr her an beni böyle bas bas bağırtsa da başka aşkları bulsam bazen öyle bir susuyorum ki...
bırak bıçağı kılıcı atom bombası konuşturmaya yetmiyor beni...
ve şu yüreğim şikayetçiyim ondan illa ki aşık olacak yoksa çıtı yok

GULCIN
TarihTarih: Pazartesi, Mart 5, 2007 10:06
Üye Üye
sevmeyen, aşık olmayan yürek neye yarar öylemi? bunu çıkarabilir miyiz sonuç olarak Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code