grup yorumun eski solisti ama yüreği hala yorumla birlikte..kavgaları aynı..peki sizin düşündükleriniz dokuz altı yolları,uzak durma,dar kapılar favorilerden..
çok seviyorum! zaten grup yorum dinleyicisiyim.efkan şeşen eski solist ama bende o grubun tüm şarkıları mevcut bu yüzden efkan şeşene hep hayranlık duymuşumdur. dokuz altı yolları şarkısının ne anlama geldiğini ne kadar da düşünmüştüm. halbuki ne basitmiş! ve ben asıl efkan şeşen'in uyan sunam uyan şarkısını söylemesini de çok severim.sanki ağlıyormuş gibi söylüyor.
gönderen uyumsuzfani » Çarşamba, Haziran 18, 2008 16:01
Efkan Şeşen'i bende grup yorumdan biliyor ve dinliyorum.. Özellikle ıslığındaki dokunaklılık harika ötesi sesinde yanıklık ve kadife dediğimiz cinsten bir sese sahip... Adana'da geldiği zaman programlarını kaçırmamaya çalışıyorum çok samimi ve içten biri ve bu müziğine yansıyor.