Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  doğsak yeniden...BIZ olur musun o vakit?

bennn
TarihTarih: Cuma, Şubat 9, 2007 15:01
MesajMesaj konusu: doğsak yeniden...BIZ olur musun o vakit?
Üye Üye
Yaş: 35 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: akademisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Ekim 2006 Mesajlar: 56
doğsam yeniden, herşeye yeniden başlasam...
yeniden büyüsem, yeniden savaşsam.
yine ölümler olacak tabi, gidecek sevdiklerim.
ağlamalarım, isyanlarım olacak.
ama eminim kahkahalarım da olmaz değil.
istemediklerimi ayıklayacağım ama bu sefer hayatımdan. istediklerimse zor nefes alabilecekler sarılışlarımdan.
sahnelerde olup alkış duyacağım o zaman işte. bazen bi’ prenses bazen bi’ dilenci... ama ben olacağım selamlarken seyircileri. ben olacağım o hayatımda. kimseye göre değil BENe göre yaşayacağım.
seveceğim yine sevilesi şeyleri. kıpırdatacak içimi biliyorum yine ilkbaharın gelişi.
aşık olacak mıyım desem? olurum eğer sen de gelirsen. gelirsen benimle, doğarsan yeniden... sen sen olarak kalacaksın ben ben. herkesimiz aynı herkes olacak. tek farkı hayatımızın "istemiyorum"ları istemeyeceğiz. ne istediğimizi bilerek doğacağız yani.
doğsak yeniden, herşeye yeniden başlasak? başlanır mı hayata yeniden? herşeyim aynı herşey, herkesim aynı herkes olarak. istemediklerim ayıklanmış, istediklerimle sarmaşdolaş. ve sen? yeniden BIZ olur musun o vakit? ....

MetinAy
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 00:00
MesajMesaj konusu: Re: doğsak yeniden...BIZ olur musun o vakit?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Aydın Kayıt: 29 Ocak 2007 Mesajlar: 174
Tebrikler Özlem hanım güzel bir yazı...

blackpearl
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 09:30
Misafir
Alıntı:
bazen bi’ prenses bazen bi’ dilenci... ama ben olacağım selamlarken seyircileri..

Tebrikler özlemcim..Harikasın Smile merakla bekliyorum yazılarını..

bennn
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 13:22
Üye Üye
Yaş: 35 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: akademisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Ekim 2006 Mesajlar: 56
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için... Smile

riba
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 13:27
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 12 Aralık 2006 Mesajlar: 43
aşık olacak mıyım desem? olurum eğer sen de gelirsen

çok güzel yüreğine sağlıkSmile

GULCIN
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 10, 2007 13:46
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Kayıt: 14 Aralık 2006 Mesajlar: 659
istemediklerim ayıklanmış, istediklerimle sarmaşdolaş. ve sen? yeniden BIZ olur musun o vakit? ....

Bu kadar güzel anlatabilirdi ancak yüreğine sağlık

hazan
TarihTarih: Pazar, Şubat 11, 2007 05:03
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
yorum çok güzel bakış açısıda öyle

bennn
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 12, 2007 00:10
Üye Üye
teşekkür ederim yorumlarınız ve içimden gelenleri okuduğunuz için

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code