Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  DAN BROWN...

divane86
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 17:00
MesajMesaj konusu: DAN BROWN...
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1088
3 kitabını okudum... süreükleyici bir anlatımı var bence... ve ihanet noktası favorim...
kitaplarından okudunuzmu??
sizin dan brown hakkında düşünceleriniz neler?

selcukaydin
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 17:17
MesajMesaj konusu: Re: DAN BROWN...
Misafir
melekler ve şeytanlar , da vinci şifresi okuduğum kitapları ve katılıyorum insan olayın içinde kendisini hissediyor gerçi melekler ve şeytanlar kitabının sonunda biraz abartı var gibi geliyor ama yine de katılıyorum...

blackpearl
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 18:06
Misafir
Bende okudum ve beğendim açıkcası..Okumayanlar varsa tavsiye ederim..

divane86
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 18:15
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1088
ihanet noktası'nıda tavsiye ederim selçuk o diğerlerinden daha sürükleyici.
ben dijital kale yi okumadım ama nedense pekte merak etmiyorum..

selcukaydin
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 23:17
Misafir
tavsiyene en yakın zamanda iştirak etmeye çalışacağım Smile

divane86
TarihTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 01:27
Üye Üye
Wink

bigmerLin
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 19:58
Görevli Görevli
Yaş: 27 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Çanakkale Kayıt: 27 Mart 2006 Mesajlar: 227
Da vinci Şifresi, Melekler ve şeytanlar, İhanet Noktası ve Dijital Kale'yi okudum. En çok hoşuma giden Melekler ve şeytanlar olmuştu..

esradd
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:02
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 04 Mart 2007 Mesajlar: 129
ben sadece "melekler ve şeytanlar" ile "da vinci şifresi"ni okudum... ve ben de "melekler ve şeytanlar"ın daha güzel olduğu kanaatindeyim... Wink

diğer kitaplarını bilmiyorum kısacık da olsa konularını anlatırsanız sevinirim...

bir de dan brown, kitaplarının filme uyarlanmasına izin vermese daha güzel olacak.. davinci şifresi'ni izlerken okuduğumda aldığım lezzeti alamadım..
bakalım 'melekler ve şeytanlar'nasıl olacak Rolling Eyes

dharma
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 23:12
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 17 Ekim 2007 Mesajlar: 22
DAN BROWN mükemmel bir yazar bence tam bir aksiyon yazarı bir solukta bitecek türden kitapları en azındsn benim için. Davincinin şifresi, Dijital kale ve İhanet noktasını okudum tavsiye ederim herkese... Wink

uyumsuzfani
TarihTarih: Salı, Haziran 3, 2008 12:19
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Adana Kayıt: 03 Haziran 2008 Mesajlar: 52
melekler ve şeytanlar kesinlikle harika bir kitaptı hemen ardından dijital kaleyi de okudum ve hayran kaldığım yazarlar arasına eklediğim şahıstır kendisi...dahada okumaya devam edeğim..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code