Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  Dağıttığı Seni Toplamaya Gelir mi?

xpapatyax
TarihTarih: Salı, Eylül 18, 2007 02:07
MesajMesaj konusu: Dağıttığı Seni Toplamaya Gelir mi?
Üye Üye
Yaş: 34 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: Manisa Kayıt: 05 Eylül 2007 Mesajlar: 101
Bir yanı kavuşmalara hep eksik kalan gönüller...Yüreğindekileri tüm içtenliğinle döksen masaya,sitemli-sitemsiz kelimelerle sağlamasını yaparken,bir sürü keşkeler icat etsen,herşeyi üst üste yığıp,toplayıp çıkarıp, çarpıp bölsen de bir türlü çıkabilir misin işin içinden?Kaç cümle daha yazarsan dillenir hayalindeki yüz,ya da hiç konuşmasan duyar mı haykıran yalnızlığını?Dağıttığı seni toplamaya gelir mi?

sehrikalp
TarihTarih: Salı, Eylül 18, 2007 02:14
MesajMesaj konusu: Re: Dağıttığı Seni Toplamaya Gelir mi?
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 633
Geleceğine inandım yıllarca. En azından bir ses verir, diye bekledim. Yıllar geçtikçe daha da uzaklaştı ve kayboldu. Benimki bir ağıt değil gidenin ardından. Bu bir yaşam biçimi. Aşk ondan öte, bekleyiş onun için değil. Gelse de bir gelmese de.

picasso
TarihTarih: Salı, Eylül 18, 2007 22:53
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Boğa Kayıt: 03 Mayıs 2007 Mesajlar: 1320
umut bazan ruhun "afyonu"olabiliyor...

Rkoycu
TarihTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 00:24
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 702
Gelemez çünkü artık gözlerime bakmaya cesaret edemez. Etse bile ben asla izin vermem...

marziye
TarihTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 10:10
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Eylül 2006 Mesajlar: 354
gelir. hep geldide aslında hep yanımdaydı. ama bir dost gibi. sorunda bu işte beni dağıtan davranışı bu. ama olsun yanımda olması beni savunup kendime karşı koruması toparlaması çok güzel.

lonely
TarihTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 10:18
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 610
gelir o kadar yüzsüz çünkü ama geldiğinde beni bulabilir mi o ayrı mesele

kardelenn
TarihTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 14:53
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 14 Eylül 2007 Mesajlar: 11
gelmezz gelse ne fayda... dağıttı bir kere beni kırdı binlerce parçaya böldü kalbimi toplamaya gelsede faydası yok artık zaten izin vermem alıştım yalnız kalmaya belkide sadece buna yani yalnızlığa ihtiyacım vardır parçalarımı toplamam için...

elifelifim
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 15:47
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Şehir: ah bi bilsem Kayıt: 27 Eylül 2005 Mesajlar: 170
gelmeli... Sad

selcukaydin
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 16:55
Misafir
ağlama yüreğim yar gelmez , gelse de artık farketmez...!!!

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code