Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  ÇÜNKÜ SEN YOKSUN

bluedeathdL
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 19:39
MesajMesaj konusu: ÇÜNKÜ SEN YOKSUN
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yengeç Kayıt: 25 Mayıs 2006 Mesajlar: 270
Karanlığı bıraktım,gözlerinde birkaç sayıklama eksiğim artık.Düşlerim de eğilmez yalnızlığına.Hani bir yalan-yoğun zamanda dönüp arkana bakma dedim,dönüp de bakma.ben senin baktığın yerde değilim.Sokaklarda yitirdiğim bir şeyler var,sanki dinlenilmekten yorgun düşmüş bir şarkı,hiçbir zaman sen de sonlanmayacak yolların umut karmaşası,çevirip çevirip anıları sanki yokmuşsun gibi,sanki varmışsın gibi,sanki gözlerinde kayan bir anlammışım gibi bir düştü geçmiş,bir düştü, uçurumum bundan sonra daha derin…

Adventureman
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 22:07
MesajMesaj konusu: Re: ÇÜNKÜ SEN YOKSUN
Admin Admin
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1200
Güzel Bir Yazı Teşekkürler. Yalnız ;
Lütfen Yazının Sahibinin Kim Olduğunu Belirtirmisiniz...

blackpearl
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 22:46
Misafir
Güzel paylaşım..

bluedeathdL
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 23:02
Üye Üye
teşekkürler yorumlar için,sahibi benim desem yeterli olur mu Question Zaten bildiğim kadarıyla kendi yazılarımız dışında yazamıyoruz.O yüzden belirtme gereyi duymamıştım Rolling Eyes

fotosentez
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 23:20
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 771
ismini yazman senin açından daha iyi olur güzelim Smile o yüzden söyledi adventureman sanırım.isim soyisim yazılma tarihi vs belirtirsen hiç değilse bir hak sahibi olmuş olursun o şiir yada yazı hakkında.hakikaten güzelmiş sağol paylaştığın için.

Adventureman
TarihTarih: Perşembe, Ocak 18, 2007 10:30
Admin Admin
Teşekkürler Fotosentez ... Wink
Maalesef Sahibi Benim Demekle Olmuyor, Siz Belirtmediğiniz Takdirde Biz Kime Ait Olduğunu Bilemeyiz. İleride Bu Size Ait Olan Yazı vs. Karşınıza Kendinin Yazdığını İdaa Eden Kişilerce ve Tescillenmiş Olarak Çıkabilir. Rolling Eyes Evet Kendi Yazılarınız Dışında Olan Yazıların Yazılmamasının Daha Uygun Olacağını Düşündük, Çünkü Bu Başlık Kopyala Yapıştırlarla Doldu...

bluedeathdL
TarihTarih: Perşembe, Ocak 18, 2007 10:51
Üye Üye
tabi,adım nehir söyleyeyim tanışmış olalım,ama ben yine ad-soyad vs ile bir şeyin değişeceğine inanmıyorum,noterde onaylatılmadığı sürece,çünkü internet ortamında her şey olabiliyor.Ben şunu daha önce yazdım o benimdir diye bir hak talep edemem,tarihlerle vs oynayarak da amaçlarına ulaşabilirler.Ben şiirler,yazılar yazıyorum,ilerisi için,ama asla internette gerçekten çok beğendiğim kendi yazılarımı zaten paylaşmam(ya da bu ancak onaylatılmış olur önceden Wink ),bu yazı anlık çıkan ve lavinya.net için yazılmış bir yazıdır.

Sevgili Yaprak (mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum) sen de sağol güzel açıklaman için.
Ay bir yazı yazdım olay oldu Laughing

Adventureman
TarihTarih: Perşembe, Ocak 18, 2007 11:04
Admin Admin
Tamam Siz Nasıl İstersniz Öyle Olsun. Konu Başlığına Dönelim ...
Anlayışınız İçin Teşekkürler ...

fotosentez
TarihTarih: Cuma, Ocak 19, 2007 18:27
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 771
evet yaprak canım.konuya dönelim senin bu anlık aklına gelen şeyler hakikaten çok güzel ve özel şeyler oluyor nehircim.gerçekten seni,fulyayı,yasini okumaktan büyük keyif alıyorum sağolun hepiniz.bu yazı da çok hoş..

bluedeathdL
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 01:31
Üye Üye
saol yaprakcım.Yazılarınla benim takip edip merak ettiklerim arasındasın sen de.Yazıyı beğenmene sevindim Wink

seyytan
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 18:03
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Hoş bir yazı tebrikler...

edit:sinan
/metin; yazıı değil yazı.

bluedeathdL
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 18:30
Üye Üye
teşekkürler...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)