Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

ÇOK İSTEYİNCE OLUYOR MU?

Derinden Panolarıdır. Lütfen Şiir Yazmayınız.
ucuckelebek

ÇOK İSTEYİNCE OLUYOR MU?

Mesaj gönderen ucuckelebek »

çok istedim ve oldu...herkesin yaşamasını dilerim bunu...gerçekten o çok istediğiniz şeye tüm enerjinizi verdiğinize inanıyormusunuz?yoksa çok istedim ama olmadı diyebiliyormusunuz kolayca?hemen küsmeyin arkadaşlar...çok isteyince oluyormuş....
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2607
Kayıt: Cuma, Haziran 21, 2002 11:11
İsim: Murat
Konum: Giresun
Yaş: 43
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

Adına sevindim.
Bak ve Gör yaşam düşlerdedir...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
fugurinan

Mesaj gönderen fugurinan »

sevindim negüzel, bence istediğin seye göre değişiyo, cok isteyipte olmayan okadar çok şey var ki. öyle olmayacak şeylerde değil di ama olmadı işte nasip biyerde. evet yaşam düşlerdedir ...
Kullanıcı avatarı
hakan
Takımdan
Takımdan
Mesajlar: 445
Kayıt: Salı, Eylül 7, 2004 22:49
İsim: Hakan

Re: ÇOK İSTEYİNCE OLUYOR MU?

Mesaj gönderen hakan »

ucuckelebek yazdı:çok istedim ve oldu...herkesin yaşamasını dilerim bunu...gerçekten o çok istediğiniz şeye tüm enerjinizi verdiğinize inanıyormusunuz?yoksa çok istedim ama olmadı diyebiliyormusunuz kolayca?hemen küsmeyin arkadaşlar...çok isteyince oluyormuş....
Neyi çok istediysem olmadı(o kadarda çaba gösterdiysemolmuyor),şanş ya hiç istemediğim şeyler ben uğraşmadan oluyor.....
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

evet ya bende bişeyi ne kadar çok istemişsem hep olmamıştır!şu kısacık hayatımda aklınıza her ne gelirse,aklımdan geçen şeyleri bi türlü zamanında yerine getiremedim!sorun bende mi yoksa cidden şans faktöründe mi acaba???
requiem

Mesaj gönderen requiem »

olur ya.. niye olmasın ki. :)
desdinova

Mesaj gönderen desdinova »

olmaz bence.bazı şeyler olabilir belki,onlar sabır isteyen şeylerdir,yeteri kadar sabredersen kazanırsın ama bu herşey için geçerli değil.
"çok isteyince oluyordu hani
söyle nerdesin hiç gelmeyen"
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

olmuyor
Mustinet

Mesaj gönderen Mustinet »

ben yaşadım ve tatbik ettim Lise 1 deyken hep teknik liseye girmek ısterdım tabi onda belirli dersleri vermek felan vardı elektrik bölümü okuyodum hep istedim bilgisyar okumayı istedim hep onun icin calıstyım ve sonuında o oldu sonra lise sondaydım 4. sınıfta herseyi bos vermıstım bitirmeyi bile dusunmuyordum tabi sorunlarım vardı ve bitmedi :( simdi geri istiyorum af beklıyorum cıksada girsem die belki affı istediqim için gelir :) isteyince olmayack şey yok ıstısnalar hariç tabiki tutupda ben zengin olayım miluyar dolarlarım olsun derseniz olmaz :P Sonra Neden böLe dedinde olmadı demeyin.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Çok istemek yetmiyo!!
O şey için mücadele etmek,savaşmak gerekiyo!!
Bunu da herkes yapamıyo tabi ben dahil!!!
ucuckelebek

Mesaj gönderen ucuckelebek »

desdinova yazdı:olmaz bence.bazı şeyler olabilir belki,onlar sabır isteyen şeylerdir,yeteri kadar sabredersen kazanırsın ama bu herşey için geçerli değil.
"çok isteyince oluyordu hani
söyle nerdesin hiç gelmeyen"

bravooo...işte olan tamda buydu.yıllarca gelmesini bekledim durdum.konuştum onunla..beni duyduğunu biliuordum...bir gün gelecekti..sonra birgün aniden geldi..yıllarca benimle konuştuğunu,bana şiirler yazdığını,benim için ağladığını söyledi...oda gece aynı saatlerde benimleymiş.bu dünyanın en güzel şeyi.olmayacağını düşünüp umutsuzluğa kapılırsan olmaz.ama onun için çabalarsan ve ona tüm benliğinle inanırsan hiç gelmeyen bir gün gelir. :wink:
Nora

Mesaj gönderen Nora »

hmm çok isteyince her zaman olmuo .. hatta çok ender oluo .
ama bazen sadece aklınızdan şöylece geçen şeyler , çok hoş bi şekilde gerçekleşio . Geçen gün , uzun zaandır geçmediğim bir sokaktan geçtim.O sokakta , minik , puo kokulu tahtadan bir lokanta vardır.Sıcacık bir atmosferi ve ortamı vardır. Oraya hep bir arkadaşımla giderdik.Sigara ve kahve içerdik, tatlı olarak da sohbetimizi yerdik :) üç senedir görmüorum o arkadaşımı.
O sokaktan geçince birden aklıma : ah , keşke şu anda arkadaşım burda olsaydı , ne de güzel olurdu die düşündüm.Sadece bir anlık nostaljik bir düşünceydi bu.Zaten sokaktan çıkar çıkmaz bu düşüncemi birden unuttum.
2 gün sonra telefon çaldı . Ariyan arkadaşımdı...Bir hafta içinde Paris'e gelcekmiş..Ne kadar şaşırdığımı artık siz tahmin edin.
Buna benzer bir sürü olay yaşadım.Nedense sadece "ölesine" düşündüğüm şeyler hep gerçekleşti.
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

Bozcaada yazdı:Çok istemek yetmiyo!!
O şey için mücadele etmek,savaşmak gerekiyo!!
Bunu da herkes yapamıyo tabi ben dahil!!!
iddia ediyorum ben elimden gelenin fazlasını bile yaptım,bi çok şeyle mücadele ettim ama...bi yerlerde yanlış olan bişiler var,ama ne!!!!!
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Yapıcan şeye eğer inanırsan o şeyi yaparsın!!!
Yılma , mücadele et!!!
Scream

Mesaj gönderen Scream »

olmuyor ya ne olursa olsun sabır da olsa şöyle de olsa böylede olsa şu şans denen faktör çok önemli o olmayınca yada az olunca olmuyor
Cevapla