Yaşanınca Tükenir_ yazdı:fazla hayal kurmak değilde hayali gerçekle karıştırmak hastalıktır. bunu yapmıyorsan sorun yok demektir.

ilkruzgar yazdı:merhaba arkadaşlar ben hala acemi olan yeni bi arkadaşınızım..size bir şey danışmak istiyorum..ben çok fazla hayal kurarım sitedeki adımdanda belli oluyordur...çoğu zaman feridun abinin şarkılarıyla bir düş tarlasının içine dalarım ve herzaman o tarlada kaybolmak isterim ancak bir şekilde gerçek dünyaya dönerim,hiç istemesemde
,sanırım gerçeklerden kaçmak istiyorum..son zamanlarda o hepimizi etkileyen feridun şarkılarıyla birlikte fazla hayal kurmaya başladım,arkadaşlar olayı abarttığımı söylüyor..sizce fazla hayal kurmak bir hastalıkmı??

gocmen yazdı:evet yaa!ben de soruyorum,hatta bu soruyu burdan kendime gönderiyorumniye öyle çok hayal kuruyorum,işimde gücümde faydalı olsun bari,olacakda inşallah.ama fazla mı ileri gidiyorum bazen bilemiyorum bunu...

kurbağaprens yazdı:ilkruzgar yazdı:merhaba arkadaşlar ben hala acemi olan yeni bi arkadaşınızım..size bir şey danışmak istiyorum..ben çok fazla hayal kurarım sitedeki adımdanda belli oluyordur...çoğu zaman feridun abinin şarkılarıyla bir düş tarlasının içine dalarım ve herzaman o tarlada kaybolmak isterim ancak bir şekilde gerçek dünyaya dönerim,hiç istemesemde
,sanırım gerçeklerden kaçmak istiyorum..son zamanlarda o hepimizi etkileyen feridun şarkılarıyla birlikte fazla hayal kurmaya başladım,arkadaşlar olayı abarttığımı söylüyor..sizce fazla hayal kurmak bir hastalıkmı??
ne zaman hayal kuracağına karar verebildiğin ölçüde sağlıklı ama heran hayal içinde bulunmak doktora gitme sebebidir bence..

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir