Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  Çok aşık Video Klibi

Safkan
TarihTarih: Salı, Haziran 17, 2008 22:54
MesajMesaj konusu: Re: Çok aşık Video Klibi
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2005 Mesajlar: 346
süppperr olmuşş. Öyle şirin ki yine... Kelimelerim bitti... ne kaldı konuşacak ???!!!???

uyumsuzfani
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 15:45
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Adana Kayıt: 03 Haziran 2008 Mesajlar: 53
Dream tv 4x4 te FD vardı bu hafta birkaç kez daha tekrarlanabilir burdan duyrulur.. Çok aşık klibinide orada izledim.. Fd yine tüm samimiliği sevimliliğiyle klibe renk katmış konserindeki el sallama versiyonları ise çok şirindi hoplaması zıplaması bir çocuk gibi neşeli ve hür görünüyordu... Embarassed

smyrna
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 16:23
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Şehir: İzmir Kayıt: 17 Haziran 2008 Mesajlar: 15
O konser görüntülerinin içinde ben de vardım.. Hatta en öndeydim bariyerlere yapışmış vaziyette... Laughing Ege Üniversitesine gelmisti. 3-4 Üniversite konser görüntülerini birleştirmiş. Hatta konser anında söylemişti o yüzden çok aşık şarkısını iki kez seslendirdi konserde. Görüntüleri birleştireceğiz daha sonra demişti.. Beklediğimden de güzel olmuş gerçekten.. Nede olsa FD Cool

---
Mesajınız Görevliler tarafından düzenlenmiştir.
Lütfen site duyurularını okuyunuz.
Mesajlarınızda Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
http://www.lavinya.net/phpBB2/turkce-ye-uygun-yazim-dili-ve-kelimeler-hakkinda-t3569.html
http://www.lavinya.net/phpBB2/duyuru1-t2.html

BeniRahattaDinleyin
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 18:36
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 23 Mayıs 2008 Mesajlar: 18
feridun abiii:D hani ege üniversitesiiiii Very Happy Very Happy klip süper amaa Wink

divane86
TarihTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 12:26
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1374
kendine yakışır bir klip olmuş...

adaa
TarihTarih: Salı, Eylül 9, 2008 20:44
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 10 Şubat 2007 Mesajlar: 63
şarkıda mükemmel klipte öyle.konser alanında hissettim kendimi dinlerken:D

queenkafein
TarihTarih: Cuma, Ekim 10, 2008 17:37
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ekim 2008 Mesajlar: 6
Klip süper o konserde bizde vardık Smile

paranoyak
TarihTarih: Cuma, Ekim 10, 2008 19:21
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Giresun Kayıt: 26 Ocak 2008 Mesajlar: 78
ben klibe bayıldım hele bir yerinde bir bakışı var bitiyorum

AyLaK
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 15, 2008 00:32
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Konya Kayıt: 18 Ağustos 2008 Mesajlar: 24
Mükemmel olmuş

Ancak bu kadar samimi olunur sanırım... Bu kadar içten, bu kadar FD... Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, eklediğiniz için çok teşekkür ederim Smile

hayalzehra6
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 15, 2008 20:45
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Sağlık hizmetleri Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Şubat 2008 Mesajlar: 2
bencede harika

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code