Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Çilekeş

KURBANN
TarihTarih: Pazar, Temmuz 9, 2006 19:56
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: DENİZLİ Kayıt: 09 Temmuz 2006 Mesajlar: 14
ÇİLEKEŞ çok süper bi grup her bi şarkı ayrı bi güzeell

hseven359
TarihTarih: Salı, Temmuz 18, 2006 14:35
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
çok iyi bir grup..özellikle kürar şarkısına bitiyorum..bence DUMAN dan bile daha iyiler.Duman ın 4.albümünde bi cover parşayla sesini duyurdunu düşünürsek bence daha ilk albümlerinden süper çıkış yaptılar..

carpediem
TarihTarih: Salı, Temmuz 18, 2006 15:18
MesajMesaj konusu:
Misafir
"yetmiyor" adlı şarkılarını çok seviyorum. hele bir yeri öyle anlamlı ki;

"sen vardın, sadece sen varsın; yine de ben hiç yoktum aklında.
sen gördün bir tek sen gördün; yine de ben hiç yoktum aslında.."

burcudalp
TarihTarih: Salı, Temmuz 18, 2006 17:17
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Balık Kayıt: 03 Aralık 2005 Mesajlar: 15
konserine gitme sansı bulduğum bir grup.şarkıları harika bayılıorum bu gruba. Laughing Laughing ilk albümleriyle harika bir yer buldular bence

SONBAHAR
TarihTarih: Salı, Temmuz 18, 2006 18:10
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 04 Haziran 2006 Mesajlar: 275
albümleri harika olmuş bnce çok beğendiimm harika bi grup daha ne denirkiii..... Question

seyytan
TarihTarih: Salı, Temmuz 18, 2006 18:44
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
çilekes in rap sarkısı söyleyen biriyle düet yaptiği parca var bilen var mı?
o nu hiç sevmedim acıkcası yaww... neden boyle bir yardıma gerek duydular hiç anlamadım yaww..

Rosey
TarihTarih: Salı, Temmuz 18, 2006 19:42
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İzmir Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 196
bence cok iyi sarkilari var...

turkiyedeki basarili rock gruplarindan

yetmiyor, ardima hic bakmadan, y.o.k.,kendimden geriye, siyah sarkilari favorim Wink

hseven359
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 20, 2006 22:33
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
seyytan demiş ki:
o nu hiç sevmedim acıkcası yaww... neden boyle bir yardıma gerek duydular hiç anlamadım yaww..

FUAT o kişi.....bence o şarkı da çok güzel yaaaa Wink

seyytan
TarihTarih: Cuma, Temmuz 21, 2006 23:46
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
hseven359 demiş ki:
seyytan demiş ki:

FUAT o kişi.....bence o şarkı da çok güzel yaaaa Wink

sarkı ya diyeceğim birsey yok da, beni rahatsız eden konu neden düeti rap sarkıcısıyle yaptıkları...Sad

nwtzk
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 27, 2006 14:24
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 23 Temmuz 2006 Mesajlar: 85
tek kelıme ıle super bı grup hem sert muzık yapıp hemde bu kadar anlamlı ve duygulu sozler yapabılen sayılı gruplardan bırı.sonuc olarak cılekes herzaman dınlenıcek bı grup.

TOPRAK
TarihTarih: Cuma, Temmuz 28, 2006 16:12
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğr. Şehir: eskişehir Kayıt: 24 Haziran 2006 Mesajlar: 57
harika bi grup..konserlerinde gençlerle iletişimide süper ama yabancı şarkı söylemesin ya yapamıyo..nasıl yani diyenler için...
tek albümü olduğu için ve konseri 1 saatte bitiremiyecekleri için ordan burdan şarkı söylüyo..yerliler tamamda yabancı olmuyo..

nwtzk
TarihTarih: Cuma, Temmuz 28, 2006 17:50
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 23 Temmuz 2006 Mesajlar: 85
TOPRAK demiş ki:
harika bi grup..konserlerinde gençlerle iletişimide süper ama yabancı şarkı söylemesin ya yapamıyo..nasıl yani diyenler için...
tek albümü olduğu için ve konseri 1 saatte bitiremiyecekleri için ordan burdan şarkı söylüyo..yerliler tamamda yabancı olmuyo..

hangı yabancı sarkıları soluyolar bı bılgı verırmısın merak ettım baya.daha konserlerıne gıtmek nasıp olmadı da. Embarassed

elf57
TarihTarih: Pazar, Temmuz 30, 2006 18:45
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: sinop Kayıt: 18 Haziran 2006 Mesajlar: 30
evet hangi şarkıyı söylediler bende çok merak ettim???

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 13:38
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
elf57 demiş ki:

evet yaaa bende y.o.k albumu var... ama yabancı sakıyı bulamadım albumde...

nwtzk
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 22:12
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
seyytan demiş ki:
elf57 demiş ki:

evet yaaa bende y.o.k albumu var... ama yabancı sakıyı bulamadım albumde...

abıcım albumde yabancı sarkıları yok zaten konserlerde soyluyorlarmıs yabancı sarkı onu sordum ben hangılerı dıye .bı yanlıs anlasılma olmus.dogrusu bu ok. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code