Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  bir yalnızlık hali

selcukaydin
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 19:04
MesajMesaj konusu: bir yalnızlık hali
Misafir
tek başımayım... işte; her zaman insanlardan kaçan ben ile başbaşayım... bir zamanlar bana ufacık gelen evim de, herkes çok uzaklardayken, ben kendime çay demliyorum... üstelik yarısından çoğunun gideceği yer çöp kovası... sigara , bir sigara daha sonra , akşamdan kalan birkaç boş bira şişesi... aynada yorgun suretim , bakıp bakıp dalıyorum gözlerimin içine... İNSANIN KENDİ GÖZLERİNİN İÇİNE BAKA BAKA DELİRMESİ ne tuhaf... hava sıcak -adına küresel ısınma dedikleri- ama ben bazen öyle üşüyorum ki; en kalın battaniyem bile ısıtmıyor yalnızlığımı...

gözlerim de giden sevgilinin ardından kalan bir bakış ; durup durup gülümsüyorum bu terkedilişe , güleriz ağlanacak halimize -senden çok duyduğum bir söz-... kapalı olan telefonumun çalmayışı geliyor aklıma, birden fırlayıp olduğum yerden açıyorum telefonumu -belki'lerin içimden en geçtiği an'larda- yok yine aramamışsın... aramayacaksın da belli...

ne yapmalı bu saatten sonra ; arkadaşları mı aramalı yoksa biraz daha içip sızmalı mı ? içimde iki arada bir derede kalmışlığın belirsizliği... nafile yemek de yenmiyor yalnızken , ışıkları kapatıp yatmalı en iyisi... ama yine o kabuslar sararsa... yine eliyle bastırırsa tam yüreğimin üstüne , hani bana ne olursa olsun da, sen de kaybolursan benimle...

yok... en iyisi sabahın ışıklarını beklemeli , kahve üzerine kahve... en koyusundan -kahveyi sevmesem de- , şarkıları dinleyemiyorum eskisi kadar , kaldıramıyorum... zaten artık PARA İÇİN YAZILIYOR ŞARKILAR... içimin en derininde saklı hazinem;

her yolun sonu sen
her yolun sonu uçurum
her yolun sonunda kendimi
uykularda bulurum...

...
...
...

se.a

marziye
TarihTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 08:21
MesajMesaj konusu: Re: bir yalnızlık hali
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Eylül 2006 Mesajlar: 354
çok güzel olmuş. sitenin kalemi sağlamlarından ellerine sağlık Wink

selcukaydin
TarihTarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 18:59
Misafir
teşekkür ederim marziye...

valerie
TarihTarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 22:39
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
gerçekten de çok güzel..

her yolun sonu sen
her yolun sonu uçurum
her yolun sonunda kendimi
uykularda buluyorum..

zorask
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 30, 2007 23:24
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 30 Ağustos 2007 Mesajlar: 18
Durup duruken gülümsüyorum bu terkedilişe güleriz ağlanacak halimize...Ben de bazen canım çok acıdığı zamanlarda acı bir tebessümle yakalarım kendimi,yüreğimin üstüne ellerini bastırırlar nefesim kesilir.kesiliyor yine...yazan ellerine sağlık...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code