Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj

Bugfixed
TarihTarih: Perşembe, Ocak 5, 2006 21:47
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 28 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2399
o site ye pek güvenmeyin derim Smile

scalon
TarihTarih: Perşembe, Ocak 5, 2006 21:48
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 509
peki murat.. dikkate alacağım Wink

Bugfixed
TarihTarih: Perşembe, Ocak 5, 2006 21:54
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 28 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2399
Yok kimse güvenmesin. ayrıca saol gülşah ama inanın geçen sene bir kitap aldım ilk önce belirtmemişler zaten altında stokta yok diye. sipariş ediyorsun 3 gun diyorlar 10 gün geçmişti yollamamışlardı. Sonra neyse bi baktım o kitabı komple silmişler. ee sipariş ne oldu felan iade edeceğiz dediler 1 yıl oldu Laughing

RONAL
TarihTarih: Perşembe, Ocak 5, 2006 23:43
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
ÇILDIRACAĞIM YAAAAAAAA... Embarassed böyle bişey olamaz yok yok yok...Artık sabredecek gücüm falan kalmadı.Abartmayayım dedim.Elimde değil ya.Sonuçta işin ucunda feridun var.Olmaz böyle şey.Cumartesiye kadar gelmezse kasetçileri bascam artık

smash
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 05:14
MesajMesaj konusu:
Misafir
denizezail demiş ki:
cok cok cok cok cok cok mutluyum
teşekkürler herkese ve fd ye

...NasıL yani ya... Rolling Eyes

Hep_UzaKlarda_666
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 09:56
MesajMesaj konusu:
Misafir
YaSlı bİr AgaC Kendısınİ oylE goruyoR AMa yanılıyorsuNNNNNNN FDemmm Smile)) GenC ve yakısıklısın Album kapagını nıE ole Yaptın Aaavvvv

Hep_UzaKlarda_666
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 09:58
MesajMesaj konusu:
Misafir
Ne denirki bu HaberE yEAAAAAAAAAAAAh Smile)

haldunbar
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 11:59
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Şehir: Antalya Kayıt: 04 Şubat 2005 Mesajlar: 202
Albümün ana depolara ne zaman ulaşacağının belli olmadığı gibi bir istihbarat aldım bugün. Ama iyi mi kötü mü bilemesem de bu hemen bugün de gerçekleşebilir, bir haftayı da bulabilir imiş. Ben söyleyenlerin yalancısıyım. Rolling Eyes

nadaas
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 14:28
MesajMesaj konusu: istavrit cafe
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Nisan 2005 Mesajlar: 4
Arkadaşlar sabahleyin istavrit cafeyi aradım. öğlenden sonra büyük bi ihtimalle gelir dedi...bilmiyorum ne derece doğru ama bakıcaz artık.feridun bu ya 2 kere istiklale indim albümü alabilmek için ama elim boş döndüm üçüncüde olucak İnşallah... kendinize iyi bakın fedeli kalın Smile

smash
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 15:02
MesajMesaj konusu:
Misafir
Ne yani şimdi aLbüm eLimize uLaştıında marjinaL faydası çok mu fazLa oLucak Wink

dicoria_mavi
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 15:57
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Balık Şehir: hatay/samsun Kayıt: 22 Aralık 2004 Mesajlar: 40
arkadaşlar hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz yaa..ama bu kadar sabrettik az daha sabır..diyorum ama ben de çok sabırsızlanıyorum tabii kii..ben de sorup duruyorum kasetçilere ama yok..sevindirici olan şeyse kasetçilerin bana dediği şöyle ki Arrow başkası da sormuştu..yani şunu demek istiyorum biz bu azimle albümü getirteceğiz samsun a da..ki ben azimliyim burdan çıkınca devam edeceğim sormaya ve evet ben de şu ana kadar sadece ideefixe te gördüm albümü ve bence de zaten iki gün sonra elimize geçer..ordan almanın alemi yok yani..ki kurucumuz güvenmeyin diyosa vardır bi bildiği ki yazmış bildiğini ..dikkate almak gerek Arrow açıkçası ben de uyarını okumasaydım şu an bi kitap alacaktım hem de hediye olarak ama vazgeçtim..sağol yanii Wink

spectra
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 16:52
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: aşşşçı başı gurme Şehir: Denizli Kayıt: 20 Şubat 2005 Mesajlar: 77
nedir bu ya
denizlideyim 5inde gelecek dediler 5 oldu yok bugün ay 6 halæ yok kimse de bilmiyo nezman çıkacağını ik önce anadolu sonra ist ve tüm türkiye aynı anda dedi kasetçi ama...Confused

nadaas
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 18:47
MesajMesaj konusu: selamlar arkadaşlar albümü aldım
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Nisan 2005 Mesajlar: 4
arkadaşlar albümü aldım dinliyorum şu anda istiklal de hemen hemen her müzik markette var.selamlar kendinize dikkat edin 25 ocak taki yeni melek te görüşmek üzre Wink

ecem
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 19:16
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Kayseri Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 264
ben bigün daha sabredicem,adam benim için hususi arayıp sordu,sonra da bana dönüp "yarın gelicek bu kez söz" dedi...
artık bakcazzz

tuanatolia
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 22:21
MesajMesaj konusu:
Misafir
daa haberi yeni aldım
hatta böle bi sitenin varlığından bile habersizdim ..
album kapağını avatarda gördüm çogh ii ya...
umarım hemen sahibi olurum albumun Smile

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code