bende bugün sorduğumda aynı cevabı aldım. "bugün anadolu, yarın istanbul" dedi çalışan kişi bana... olsun, bu güne kadar bekledik. bir gün daha bekleyebilirz )
ya inanamıyorum,derslerle boğuşacam diye ne kadar habersiz kalmışım ya... bana acaip moral oldu bu haber..kaç yıldır bu anı bekliyoduk kimbilir yine neler döktürmüştür, bugün temin edebilirim inşallah
gönderen muhteşem kanuni » Perşembe, Ocak 5, 2006 15:38
arkadaşlar harika bir albüm bizleri bekliyor isami zaten müthiş. hayırl olsun uzun bir bekleyişti ama nihayet albüm elimizde olacak.çok sabırsızlanıyorum.
ama çatlıcam artık yaaa "bugün git yarın gel" aynı o hesap oldu...cumartesi gününe kalmasa bari daraLdım artık waLLa yarın eLimizde oLur di mi sabırsızLanıyorum artık!... hadi artık yaaaaa!...
gönderen bozcaadali » Perşembe, Ocak 5, 2006 18:31
ya bizim buraya da cumartesi gelecekmiş toptancı o zaman geliyormuş öff bea daha 2 gün var çatlıcam.Arkadaşlar sadece Yeni Melekte mi konseri olacak yakında??
şu an sadece ideefixe'de gördüm. o da ön sipariş... burada birkaç yere sordum, 4'ünde gelmesi gerekiyordu, neden gelmedi bilmiyoruz dediler. internetten alınca da aynı hesap olacak zaten.. en erken 2 gün sonra gelir.. ne mantıklısı biraz daha sabretmek..