Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj

hseven359
TarihTarih: Pazar, Nisan 2, 2006 11:51
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
melissa__ demiş ki:
hseven359 demiş ki:
tabi o sitedeki sıralamanın hangi kriterlere göre hazırlandığına göre değişir.dream 10 de 1.,ritim 10 da da 2. ritimdek,i seyirci oylarına göre belirleniyor. Laughing

ali bey bizim sıralama da gökten zembille inmiyor yani,en çok istek alma ve oylama kriterlerine mutaakiben belirleniyor

demek istediğim:"sevip, o klibi izlemeyi istemek başka..kasedini veya cdsini almak başka" ..bilmem anlatabiliyor muyum ??.

sem100
TarihTarih: Pazar, Nisan 2, 2006 21:14
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Kasetteki butun sarkilar guzel ama AGLAMIYORUM...1 numara,o nasil bir sarki,sozleri acayip guzel,ben hastayim bu sarkiya...her gun tekrar tekrar dinliyorum. Very Happy

düslerimbiterken
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 17, 2006 13:55
MesajMesaj konusu:
Misafir
kesinlikle yürüdüm şarkısı we ağlamıyorum kusursuz ah bide aşk çok uzak...ben kesinlikle korsan almadım...fd beni bukadar mutlu ediyor we ağlatabiliorsa şarkılarıyla derinliğe sokabiliyorsa helali hoş olsun.öğrenciyim ama asla fd nin albümünü internetten indirmem.we zamanında kuzenimle yayınlayan siteleride hacklemişdik...ama artık yüzlerce site war...bence emeğe saygı göstermek gerekli...

hseven359
TarihTarih: Cuma, Nisan 21, 2006 23:21
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
düslerimbiterken demiş ki:
kesinlikle yürüdüm şarkısı we ağlamıyorum kusursuz ah bide aşk çok uzak...ben kesinlikle korsan almadım...fd beni bukadar mutlu ediyor we ağlatabiliorsa şarkılarıyla derinliğe sokabiliyorsa helali hoş olsun.öğrenciyim ama asla fd nin albümünü internetten indirmem.we zamanında kuzenimle yayınlayan siteleride hacklemişdik...ama artık yüzlerce site war...bence emeğe saygı göstermek gerekli...

doğru ..hangi birini hackleyeceksin. Rolling Eyes ...linkleri birbirlerinden çalıp ekliyorlar...

ANATOLİA
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 29, 2006 20:19
MesajMesaj konusu:
Misafir
katılıyorum lütfen gereken insanlara gereken saygıyı verelim.Bence fd buna değer albüm de mükemmel.Benim favorim bir gün ölürsem.

andmaiyesi
TarihTarih: Cuma, Mayıs 5, 2006 14:05
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: yaşamaya çalışmak... Kayıt: 10 Mart 2006 Mesajlar: 76
FERİDUN DÜZAĞAÇ'IN BÜTÜN ALBÜMLERİ GİBİ BU ALBÜM DA MUHTEŞEM OLMUŞ.ESERLERİN HEPSİ BİR HARİKA HER GÜN MUHAKKAK DİNLİYORUM.BENİ UNUTMA,AŞK ÇOK UZAK VE YÜRÜDÜM PARÇALARI BENİ ÇOK ETKİLEDİ.BİLEMİYORUM AMA DİNLERKEN SANKİ BENDEN BİRŞEYLER BAHSEDİYOR GİBİ...BEN HİÇ KİMSEYİ DİNLERKEN BÖYLE YAKIN DUYGULAR YAŞAMADIM DAHA ÖNCE.AMA BU ALBÜMDE SANKİ BİRAZ ÖFKE SEZİNLEDİM.BİRAZ DAHA SERT OLMUŞ.PARÇALAR HAFİFTEN SAKİN BAŞLIYOR AMA SONRADAN HİDDETLENİYOR GİBİ..ASLINDA BU ALBÜM ÇIKMADAN ÖNCE BENİM BİR HAYALİM VARDI ACABA ÖNCEKİ TARZINDAN FARKLI OLARAK BİRAZ SERT BİR ALBÜM YAPSA NASIL OLUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA SONRADAN ONU İLK TANIDIĞIM GİBİ HATIRLAMAK İSTERİM BENCE HEP BÖYLE KALSIN..BU ALBÜMDE BİR DÜET VEYA BAŞKA BİR SANATÇININ PARÇASINI YORUMLAMASINI BEKLİYORDUM MA OLMADI BELKİ DİĞER ALBÜMLERDE OLABİLİR...OLSUN O BİR TANE........HER ZAMAN TAKİPÇİSİYİM..TA Kİ BU DÜNYADAN ÜMİDİMİ KESİP GİDENE KADAR..........

ecem
TarihTarih: Cuma, Mayıs 5, 2006 15:12
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Kayseri Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 264
albüm çıkalı tam 5 ay oldu ama ben hala konser bekliyorum burda Crying or Very sad

fd84
TarihTarih: Cuma, Mayıs 5, 2006 17:35
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öĞrenci Şehir: konya Kayıt: 22 Nisan 2006 Mesajlar: 24
GEÇEN SENE BU ZAMANLAR KONYAYA GELMİŞTİ BU SENE GELMEDİ DÖRT GÖZLE GELMESİNİ BEKLİYORUZ İNŞAALLAH GELİR.

son-nefesim
TarihTarih: Cuma, Mayıs 12, 2006 11:40
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar... Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 205
O'nun yaptığı ve yapacağı herşey çok güzel ruhu gibi...

sokaklarda evcil
TarihTarih: Cuma, Mayıs 12, 2006 18:43
MesajMesaj konusu:
Misafir
albüm çıkar çıkmaz koşup almıştım albümü
herzamanki gibi mükemmel tabii birgün ölürsem ve sokaklarda evcil'i kaç bin kez dinledim bilmiyorum hatta bu albümden sonra kendi kendime dedimki 'kızım kaç senedir sadece feridun dinliyorsun anadilinde,artık bak bakalım bi fan sitesi falan var mı' diye sonra lavinya.net'i görünce hemen atladım zaten Laughing

yaskaman
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 17, 2006 19:21
MesajMesaj konusu:
Misafir
herşeyiyle çok güzel bi albüm...
bir gün ölürsem ve beni unutma diyorum...

son-nefesim
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 20, 2006 09:49
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar... Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 205
ya ben dinledikçe daha kötü oluyorum ruhen yıkıma uğruyorum hatta ağlamaktan bile korkar oldum...

typhoon
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 24, 2006 22:49
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
agLamıyorum iLe bir gun olursem'i dinLerken tüyLerim diken diken oLuyor.

scalon tarafından düzeltildi.

efcican
TarihTarih: Pazar, Mayıs 28, 2006 00:07
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: MUHASEBE Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Mayıs 2006 Mesajlar: 25
BU ALBÜM GERÇEKTEN YAKIŞTI F.D.'YE.TEŞEKKÜRLER F.D.

son-nefesim
TarihTarih: Pazar, Mayıs 28, 2006 10:29
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
gerçek FD Fanları da bu albümle ortaya çıktı zaten....sizce de öyle değil mi?

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
19. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code