Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj

rapu
TarihTarih: Perşembe, Mart 23, 2006 01:28
MesajMesaj konusu: yeni album hakkinda...
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Koç Şehir: istanbul Kayıt: 13 Mart 2006 Mesajlar: 28
kasetteki her sarki ayri guzel,mesela beni unutmanin muzigi ve saksafon solosu bir harika,cok iyi dusunulmus....slow parcalarin icinde en guzeli bence aglamiyorum,sozleri mutis....ask cok uzak sarkisida cok guzel....hareketli parcalarin icinde bana gore gibi gibi,aglarsan duserim cok guzel....vede yurudum bence kaseteki en depresif parca bana gore,dinlerken acayip bir ruh hali aliyor beni...Smile..bide bu kasette bisey farkettim sanki muzikler daha on planda diger kasetlerine gore....vede f.d. nin soyleyisi daha da iyi...

biterken herşey
TarihTarih: Cuma, Mart 24, 2006 13:41
MesajMesaj konusu:
Misafir
mükemmel bir albüm bence... albüm kapağındaki ağaç, bence albüm şarkıları hakkında biraz ipucu veriyor ağlarsaaaaaan düşeriiim

biterken herşey
TarihTarih: Cuma, Mart 24, 2006 13:43
MesajMesaj konusu:
Misafir
deli şarkısı biraz ilginç ama yine de güzel

son-nefesim
TarihTarih: Cumartesi, Mart 25, 2006 10:15
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar... Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 205
''Hayat beni savurdu yerden yere...
Sen esme...
Ad koyunca büyüsü bozulur diye
İsimsiz,izinsiz,içinden sev beni...''

''Gibi Gibi' şarkısı da bambaşka...değişik bir enerji veriyor bu şarkı...
sevgiliye de biraz serzenişte bulunmuş sanki...
bence bu şarkıya da kesinlikle klip çekilmeli...insanlar 'Gerçek Aşk' nasıl oluyormuş öğrensinler...hem de kimler gibi gibi seviyormuş anlarlar...

ukoguz
TarihTarih: Perşembe, Mart 30, 2006 13:05
MesajMesaj konusu: yeni konser eskşehirde
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: eskişehir Kayıt: 28 Aralık 2004 Mesajlar: 5
arkadaslar 15 nisan da eskişehir konseri var hayal cafede 22:30 da duyurulur

cansu cancan
TarihTarih: Perşembe, Mart 30, 2006 16:34
MesajMesaj konusu:
Misafir
fd konserleri başlığında yazdım ben onu 1 hafta kadar önce Wink

typhoon
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 1, 2006 16:36
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
RUDER1 demiş ki:
bursalılar ve bursa konserine gidebilecek olanlar .bu konserin tadını bizim içinde çıkarın.galiba mayısa kadar istanbulda konseri yok Crying or Very sad

tadını super çıkardıq... Manyaktı yaa. Salon her zmnki gibi yine fuLL du. veee fd sahneye çıktı. Salon yıkılıoooo.. Tam 2.5 saatLk bir şöLen.. Başlayışı gibi bitişi de super oLdu.. Dipteyimmm sondayımm depresyondayımmm.. 4 senedir oLduu gibi ben yine ordaydımmmm ve her zmn orda oLucammm.

typhoon
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 1, 2006 16:38
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Kasetteki butun şarkıLar super ama şu kadar diorm..

AGLAMIYORUMMMM..

10 numara şarkı yapmış adam yaw..

melissa
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 1, 2006 16:55
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 321
typhoon demiş ki:

tadını super çıkardıq... Manyaktı yaa. Salon her zmnki gibi yine fuLL du. veee fd sahneye çıktı. Salon yıkılıoooo.. Tam 2.5 saatLk bir şöLen.. Başlayışı gibi bitişi de super oLdu.. Dipteyimmm sondayımm depresyondayımmm.. 4 senedir oLduu gibi ben yine ordaydımmmm ve her zmn orda oLucammm.

yazılarını daha türkçeleştirir misin lütfen??rica ediyorum

hseven359
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 1, 2006 19:31
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
alışveriş merkezlerinde ve muzik marketlere gittiğimde en çok satan albümlere bakıyorum da fd yok..bence yine bi slow şarkısına klip çektikten sonra albüm satışları artacak gibi geliyor bana..alev alev de olduğu gibi....o şarkı da beni unutma,ağlamıyorum veya birgün ölürsem olabilir...

melissa
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 1, 2006 21:47
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 321
benim bi arkadaşımı müzik sitesi var ve feridun düzağaç son albümle orda top 3te

gülşeni falan geçmiş yani Very Happy

hseven359
TarihTarih: Pazar, Nisan 2, 2006 09:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Bilişim / İnternet Şehir: Manisa Kayıt: 26 Ekim 2004 Mesajlar: 278
tabi o sitedeki sıralamanın hangi kriterlere göre hazırlandığına göre değişir.dream 10 de 1.,ritim 10 da da 2. ritimdek,i seyirci oylarına göre belirleniyor. Laughing

nilay_14
TarihTarih: Pazar, Nisan 2, 2006 09:23
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 452
heryerde değişiyor çünkü geçenlerde D&R da en çok satanlar listesinde de 4.sıradaydı ama gerçektende neye göre sıralıyorlar bilmiyorum Rolling Eyes

melissa
TarihTarih: Pazar, Nisan 2, 2006 10:37
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
hseven359 demiş ki:
tabi o sitedeki sıralamanın hangi kriterlere göre hazırlandığına göre değişir.dream 10 de 1.,ritim 10 da da 2. ritimdek,i seyirci oylarına göre belirleniyor. Laughing

ali bey bizim sıralama da gökten zembille inmiyor yani,en çok istek alma ve oylama kriterlerine mutaakiben belirleniyor

hseven359
TarihTarih: Pazar, Nisan 2, 2006 10:48
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
hseven359 demiş ki:
alışveriş merkezlerinde ve muzik marketlere gittiğimde en çok satan albümlere bakıyorum da fd yok..bence yine bi slow şarkısına klip çektikten sonra albüm satışları artacak gibi geliyor bana..alev alev de olduğu gibi....o şarkı da beni unutma,ağlamıyorum veya birgün ölürsem olabilir...

bi mp3 indirme sitesinde görmüştüm.ağlamıyorum şarkısı 80000 defa indirilmiş.en çok indirilenler arasıdaydı.gerçi bu korsan varken ne kadar artar satışları bilemem ama..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
18. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code