Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj

Bugfixed
TarihTarih: Pazar, Şubat 19, 2006 12:38
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 28 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2423
Arkadaşlar daha önceleri de belirttim yeni dinleyiciler şu bu onlar şunu dinliyor yok bunu tartışmasını sakın yapmayın bu sitede. Yeri bura değil çünkü. İsteyen istediğini dinler.

t.h.y.a.
TarihTarih: Pazar, Şubat 19, 2006 15:13
MesajMesaj konusu:
Misafir
feridun düzağaç bir yaşam biçimidir,bir duruştur,yalnızlıklarına anlam katanların sessizliğidir feridun düzağaç.son albüm de bunun bir getirisidir doğal olarak.buraya iyi olmuş,aman ne başarılı adam falan yazmayı gereksiz bulanlardanım.o yazsın,sölesin ve bize kalsın yeter.(hayatta paylaşamadığım tek adam)

gokceo
TarihTarih: Perşembe, Mart 2, 2006 10:13
MesajMesaj konusu:
Misafir
FD yeni albüm süper!Dün gece de Sabancı Üniversitesi'ndeki konserine gittim, muhteşemdi. Bir sanatçı şarkılarını söylerken şarkının içinde kayboluyor,ne kadar güzel..Hissediyor, yaşıyor o an şarkıyı..Bize de bunu yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum..

penthesilea
TarihTarih: Cuma, Mart 3, 2006 10:29
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: turist rehberliği Şehir: BUDAPEŞTE Kayıt: 01 Aralık 2005 Mesajlar: 47
keşke bir feridun düzağaç şarkısı olsam
ve yalnızlığımın içinde kaybolsam...

son-nefesim
TarihTarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 11:09
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar... Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 205
yeni albüm gerçekten harika..yani orta yaşın dingiliğini anlatıyor şarkılar biraz da...

ezgiiii
TarihTarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 15:19
MesajMesaj konusu:
Misafir
albüm çok ii ya..şarkılar yine süper..şarkıların anlamları süper..klasik bi feridun düzağaç albümü işte=)tek kelimeyle süper

nilay_14
TarihTarih: Cumartesi, Mart 11, 2006 12:14
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 452
bu konu ile ilgili başlık açılmış ama polemikl yaratabileceği için kilitlenmişti
sanırım görmedin Sad

muhteşem kanuni
TarihTarih: Cumartesi, Mart 11, 2006 13:33
MesajMesaj konusu:
Misafir
arkadaşlar merhaba.müthiş mutluyum bugün çünkü bir konser duyurumvar.30 Mart 2006 saat 20.30'da feridun düzağaç bursa'da konserde olacak önemle ve mutlulukla duyrulur.

cansu cancan
TarihTarih: Cumartesi, Mart 11, 2006 15:12
MesajMesaj konusu:
Misafir
muhteşem kanuni demiş ki:
arkadaşlar merhaba.müthiş mutluyum bugün çünkü bir konser duyurumvar.30 Mart 2006 saat 20.30'da feridun düzağaç bursa'da konserde olacak önemle ve mutlulukla duyrulur.

konser nerde peki??

fedeizm
TarihTarih: Pazar, Mart 12, 2006 02:24
MesajMesaj konusu:
Misafir
cansu cancan demiş ki:
muhteşem kanuni demiş ki:

konser nerde peki??

evet konser bursada nerede?

cansu cancan
TarihTarih: Pazartesi, Mart 13, 2006 13:32
MesajMesaj konusu:
Misafir
ya 30 mart perşembeymiş, ben o zaman esk.deyim:( ama konser bence ya tayyare kültür merkezinde ya da resimli bardadır..

RUDER1
TarihTarih: Pazartesi, Mart 13, 2006 17:08
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 29 Burçlar: Balık Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ocak 2006 Mesajlar: 126
bursalılar ve bursa konserine gidebilecek olanlar .bu konserin tadını bizim içinde çıkarın.galiba mayısa kadar istanbulda konseri yok Crying or Very sad

scalon
TarihTarih: Salı, Mart 14, 2006 17:09
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 509
şunlar size birşeyler ifade ediyor mu? bi zahmet okuyun lütfen...

http://www.lavinya.net/phpBB2/fd-t1774.html

RONAL demiş ki:
Arkadaşlar ankara konseri süperdi.Sabahtan beri koyu bir sohbet ettik.Lavinya.net i takip edip etmediğini sordum.Bezen ediyorum dedi.Ama belki hayal kırıklığı yaratabilecek birşey daha söyledi:''ORADA TARTIŞILAN KONULAR VE SORULAN SORULAR BENİM CEVAP VERMEK İSTEMEDİĞİM,ÇOK ÖZELE KAÇAN KONULAR.BU YÜZDEN FAZLA İLGİLENMİYORUM!..''

nilay_14 demiş ki:
bu konu ile ilgili başlık açılmış ama polemikl yaratabileceği için kilitlenmişti
sanırım görmedin Sad

arkadaşlar, özellikle yeni katılanlar.. çoğunlukla, sadece yeni cevap yazılan başlıkları okuyup onları cevaplayacağınıza eski başlıklara da bir göz atsanız arada bir? ya da en azından duyuru bölümündeki tüm mesajları bir okusanız bizleri ne kadar mutlu edersiniz anlatamam!... forumda hep aynı şeyler yazılıp duruyor!...

acapella5555
TarihTarih: Salı, Mart 14, 2006 21:21
MesajMesaj konusu: ağlamıyorum isimli şarkı
Misafir
gerçekten mükemmel olmuş, dinlerken insan kanatlanıp başka diyarlara uçuyor sanki....

istanbullu
TarihTarih: Salı, Mart 14, 2006 22:29
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
mrb duyduğumda çok mutlu oldum çok şanslıyızki onun gibi biri var onun gibi biri bir daha dünyaya gelmez seni çok seviyorum f.d iyi varsın iyiki bizimlesin Laughing

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
17. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code