| Yazar |
Mesaj |
|
| Bugfixed |
Tarih: Pazar, Şubat 19, 2006 12:38
Mesaj konusu: |
|
|
Site Admin

Burçlar:
Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet
|
|
Arkadaşlar daha önceleri de belirttim yeni dinleyiciler şu bu onlar şunu dinliyor yok bunu tartışmasını sakın yapmayın bu sitede. Yeri bura değil çünkü. İsteyen istediğini dinler.
|
|
|
|
|
| t.h.y.a. |
Tarih: Pazar, Şubat 19, 2006 15:13
|
|
|
Misafir
|
|
feridun düzağaç bir yaşam biçimidir,bir duruştur,yalnızlıklarına anlam katanların sessizliğidir feridun düzağaç.son albüm de bunun bir getirisidir doğal olarak.buraya iyi olmuş,aman ne başarılı adam falan yazmayı gereksiz bulanlardanım.o yazsın,sölesin ve bize kalsın yeter.(hayatta paylaşamadığım tek adam)
|
|
|
|
|
| gokceo |
Tarih: Perşembe, Mart 2, 2006 10:13
|
|
|
Misafir
|
|
FD yeni albüm süper!Dün gece de Sabancı Üniversitesi'ndeki konserine gittim, muhteşemdi. Bir sanatçı şarkılarını söylerken şarkının içinde kayboluyor,ne kadar güzel..Hissediyor, yaşıyor o an şarkıyı..Bize de bunu yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum..
|
|
|
|
|
| penthesilea |
Tarih: Cuma, Mart 3, 2006 10:29
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: turist rehberliği
|
keşke bir feridun düzağaç şarkısı olsam
ve yalnızlığımın içinde kaybolsam...
|
|
|
|
|
| son-nefesim |
Tarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 11:09
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: öğrenci
Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
|
|
yeni albüm gerçekten harika..yani orta yaşın dingiliğini anlatıyor şarkılar biraz da...
|
|
|
|
|
| ezgiiii |
Tarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 15:19
|
|
|
Misafir
|
|
albüm çok ii ya..şarkılar yine süper..şarkıların anlamları süper..klasik bi feridun düzağaç albümü işte=)tek kelimeyle süper
|
|
|
|
|
| nilay_14 |
Tarih: Cumartesi, Mart 11, 2006 12:14
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Öğrenci
|
bu konu ile ilgili başlık açılmış ama polemikl yaratabileceği için kilitlenmişti
sanırım görmedin
|
|
|
|
|
| muhteşem kanuni |
Tarih: Cumartesi, Mart 11, 2006 13:33
|
|
|
Misafir
|
|
arkadaşlar merhaba.müthiş mutluyum bugün çünkü bir konser duyurumvar.30 Mart 2006 saat 20.30'da feridun düzağaç bursa'da konserde olacak önemle ve mutlulukla duyrulur.
|
|
|
|
|
| cansu cancan |
Tarih: Cumartesi, Mart 11, 2006 15:12
|
|
|
Misafir
|
muhteşem kanuni demiş ki: arkadaşlar merhaba.müthiş mutluyum bugün çünkü bir konser duyurumvar.30 Mart 2006 saat 20.30'da feridun düzağaç bursa'da konserde olacak önemle ve mutlulukla duyrulur.
konser nerde peki??
|
|
|
|
|
| fedeizm |
Tarih: Pazar, Mart 12, 2006 02:24
|
|
|
Misafir
|
cansu cancan demiş ki: muhteşem kanuni demiş ki: arkadaşlar merhaba.müthiş mutluyum bugün çünkü bir konser duyurumvar.30 Mart 2006 saat 20.30'da feridun düzağaç bursa'da konserde olacak önemle ve mutlulukla duyrulur.
konser nerde peki??
evet konser bursada nerede?
|
|
|
|
|
| cansu cancan |
Tarih: Pazartesi, Mart 13, 2006 13:32
|
|
|
Misafir
|
|
ya 30 mart perşembeymiş, ben o zaman esk.deyim:( ama konser bence ya tayyare kültür merkezinde ya da resimli bardadır..
|
|
|
|
|
| RUDER1 |
Tarih: Pazartesi, Mart 13, 2006 17:08
|
|
Üye

Burçlar:
|
bursalılar ve bursa konserine gidebilecek olanlar .bu konserin tadını bizim içinde çıkarın.galiba mayısa kadar istanbulda konseri yok
|
|
|
|
|
| scalon |
Tarih: Salı, Mart 14, 2006 17:09
|
|
Görevli

Burçlar:
Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık
|
şunlar size birşeyler ifade ediyor mu? bi zahmet okuyun lütfen...
http://www.lavinya.net/phpBB2/fd-t1774.html
RONAL demiş ki: Arkadaşlar ankara konseri süperdi.Sabahtan beri koyu bir sohbet ettik.Lavinya.net i takip edip etmediğini sordum.Bezen ediyorum dedi.Ama belki hayal kırıklığı yaratabilecek birşey daha söyledi:''ORADA TARTIŞILAN KONULAR VE SORULAN SORULAR BENİM CEVAP VERMEK İSTEMEDİĞİM,ÇOK ÖZELE KAÇAN KONULAR.BU YÜZDEN FAZLA İLGİLENMİYORUM!..''
nilay_14 demiş ki: bu konu ile ilgili başlık açılmış ama polemikl yaratabileceği için kilitlenmişti
sanırım görmedin 
arkadaşlar, özellikle yeni katılanlar.. çoğunlukla, sadece yeni cevap yazılan başlıkları okuyup onları cevaplayacağınıza eski başlıklara da bir göz atsanız arada bir? ya da en azından duyuru bölümündeki tüm mesajları bir okusanız bizleri ne kadar mutlu edersiniz anlatamam!... forumda hep aynı şeyler yazılıp duruyor!...
|
|
|
|
|
| acapella5555 |
Tarih: Salı, Mart 14, 2006 21:21
Mesaj konusu: ağlamıyorum isimli şarkı |
|
|
|
Misafir
|
|
gerçekten mükemmel olmuş, dinlerken insan kanatlanıp başka diyarlara uçuyor sanki....
|
|
|
|
|
| istanbullu |
Tarih: Salı, Mart 14, 2006 22:29
|
|
Yeni Üye

Burçlar:
|
mrb duyduğumda çok mutlu oldum çok şanslıyızki onun gibi biri var onun gibi biri bir daha dünyaya gelmez seni çok seviyorum f.d iyi varsın iyiki bizimlesin
|
|
|
|
|
|
|