Bu forumda bozcaada'yla ilgili bşeyler gördüm ve yazmak istedim...
Bozcaada'da yaşamak....
Ben de bir Bozcaada'lıyım... Kolay olduğu kadar zor bir yer... Sürekli büyük kentlerde yaşayıp, tatil zamanlarında buraya gelen insanların ilgisini çeken, ben burada yaşayabilirim dediği bir yer... çünkü burada hava kirliliği yok, trafik yok, vs...vs...vs.... başta da demiştim yaa.. zor bir yer diyee.. buranın kışı zordur arkadaşlar.. (siteye sürekli yazan bozcaada'Lı arkadaşlar bilirler.

sadece onlar bilir dedim çünkü.. buraya sadece tatil için gelen insanlar bozcaada'nın güzel yüzünü görürler hep... Kış için yasdıklarıma öyle de kötü bakmayın... alıştıktan sonra güzeldir bozcaada... mesela bir işiniz için karşı kıyıya geçtiğinizde tekrar adaya dönüşte o iskeleye geldiğinizde bir bayram havası olur içinizde.. çünkü o 2-3 gün öyle özletir ki size bozcaada'yı... geldiğinizin 3. günü burada artık tanınan bir kişi olursunuz... insanlara seLam werir, seLam alır hale gelirsiniz...

hiç yaşamadığınız, çok değişik çok farklı şeyler yaşarsınız burada..( feridun'da demiş; bir köpeğin doğuşuna şahit olmak gibi).. siz ona olamasanız bile güneşin doğuşuna ve batışına şahit olursunuz esen rüzgar sizi yavaş yavaş okşarken.. elinizdeki şarabı yudumlarsınız güneşe bakarken... güzeldir Bozcaada...Her yönüyle.. Herodot ne kadar güzel demiş.. "Tanrı insanları uzun ömürlü olsunlar diye Bozcaada'yı yaratmış..." Her geçen biraz daha hak weriyorum ona... Kendinize iyi bakın... ışık we sevgiyle....