Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  Bildiğim tek şey...

ponnik
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 03:26
MesajMesaj konusu: Bildiğim tek şey...
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Kova Şehir: Sakarya Kayıt: 08 Aralık 2006 Mesajlar: 640
Hatırlıyorum bir iki yazarıngülle gibi cümlelerini, filozofların kestikleri raconu:''Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir.'' Yanılıyor hepsi de. İnsan hiçbir şeyi değil, her şeyi bildiği için mutsuz. Ben her şeyi biliyorum. Ve bunlar yürürken dengemi bozacak kadar ağır geliyor. (HAKAN GÜNDAY)

Kinyas ve Kayra'dan bir alıntı

benkisacafd
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 15:08
MesajMesaj konusu: Re: Bildiğim tek şey...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 22 Burçlar: Başak Kayıt: 11 Aralık 2006 Mesajlar: 149
çok doğru bir söz aslında...

ponnik
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 15:30
Üye Üye
Hakan Günday benim hayatımı etkileyen sayılı insanlardan bir tanesidir daha bunun gibi yüzlerce sözü var hayata dair...

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 18:01
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Bence yanlıs bir yaklasım...Eğer insan herseyi bilse iyiidi...Dünya da insanlar kendi çıkarları için birbirini öldürmezdi...Zengin fakiri ezmezdi... Wink

benkisacafd
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 18:48
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 22 Burçlar: Başak Kayıt: 11 Aralık 2006 Mesajlar: 149
çok şey biliyorum zannederken dünyada şey'in bir şey olmadığını yeni öğrendim......

ponnik
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 20:08
Üye Üye
zenginin fakiri ezmesi çok şeyi bilmesiyle alakalı değil zaten. o insanların aç güzlülüğünden ve her zaman daha fazlasını istemesinden kaynaklanıyor, bilgiden değil. ve farkındaysanız (tabiki her şeyi bilemeyiz ama) bir şeyleri öğrendikçe bir şeylerin farkına vardıkça mutsuzlaşıyor insanlar.eskiye bakarsanız ''azıcık aşım kaygısız başım'' mantığıyla yaşıyorlardı ve içlerinde (tabi birtakım sorunlar hariç) mutlulardı hiçbir şeye karışmıyorlardı. ama şimdi insanlar bir şeylerin farkına varınca mutsuzlaşmaya başladılar bence

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code