Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  Basında Feridun Düzağaç

nazli08
TarihTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 17:24
MesajMesaj konusu: Re: Basında Feridun Düzağaç
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 18 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Nisan 2008 Mesajlar: 13
Bence dizi olmamalıydı. Eminim ki başarılı olacaktır ama artık bizim sadece bizim Feridun Düzağaçımız olmaycak .Birçok kişi sarkılarını, hayatta duruşunu bilmeden onu diziden tanıyacak ve belkide daha tanıma fırsatı bulmadan dizi reyting kurbanı olacak... Sad
Ne yapalım belki bunlarında yaşanması gerekiyordu... Bekleyip göreceğiz...

terry
TarihTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 11:40
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 573
dizi ne zaman başlıyor arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorum

smyrna
TarihTarih: Salı, Haziran 17, 2008 20:41
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Şehir: İzmir Kayıt: 17 Haziran 2008 Mesajlar: 15
kendine has özgün bir karakter canlandıracağına eminim.. tıpkı müziklerinde yaşattığı o romantik çekimser duygu yüklü hassas adam gibi..

F.D nereye elini atsa başarılı olacağına eminim.. onun varlığı bile en büyük armağan o diziye Cool

baykus
TarihTarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 22:00
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Emekli Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Temmuz 2006 Mesajlar: 186
kanal d de yakında ibaresi ile reklamları başladı dizinin sit-com ya da komedi ağırlıklı bir dizi olacağa benziyor , feridun düzağaç'ı dizide görmek tuhaf bir duygu oldu ama alışıcağız buna da sanırım Smile

birEflatunOlum
TarihTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 11:54
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 26 Mayıs 2008 Mesajlar: 33
ben de gördüm reklamlarda.. sahnelerden sonra garip tabi ama her hafta izleyeceğim

ozqee
TarihTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 13:58
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Elazığ Kayıt: 17 Haziran 2008 Mesajlar: 9
hiç kaçırmam !

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 22:19
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 300
bence de tuhaf ama bakalım Smile

paranoyak
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 00:04
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Giresun Kayıt: 26 Ocak 2008 Mesajlar: 30
derman ın fragmanlarını ilk dün akşam izledim ne düşündüğümü ifade edecek kelimeler bulamıyorum feriduncumcum u daha sık görebilecek olmak güzel ama reyting kurbanı olup 2 günde ekrandan kaldırılan dizilerden olmasından korkuyorum umarım sevilen bi dizi olur ben diziyi merakla izlicem

zeus
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 14:48
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Şehir: İçel-Mersin Kayıt: 27 Ağustos 2006 Mesajlar: 2
oldu mu şimdi feridun ağbi ya Sad

CANER
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 17:21
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 518
Derman dizisinin fragmanını buradan izleyebilirsiniz...

http://www.oynatabi.com/dizi/derman-dizisinin-fragmani-yeni-dizi.html

poormisguidedfool
TarihTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 01:12
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 27 Burçlar: Akrep Kayıt: 22 Haziran 2008 Mesajlar: 11
Açıkçası Feridun Düzağaç'ın dizide oynamasını yadırgamadım.Fakat dizinin konusu bence pek ilginç değil.Sağlık sisteminin eleştirisi yeni bir konu değil ama belki yeni bir anlatım olabilirse ilginç olabilir.Fakat fragmandan gördüğüm kadarıyla tek izlenebilir tarafı Feridun Düzağaç.Ayrıca senaristin Gani Müjde olması endişelendirdi ,Hayat Bilgisi dizisini hatırlayınca .
Umarım sonuç hüsran olmaz ama dizi tutmazsa bile fazla büyütmemek yerinde olur.Feridun Düzağaç zaten bilinçli bir insan,ilkelerinden taviz vermez ama çok katı kurallar koyarak hayatı ağırlaştırmaya gerek yok.Yani Feridun Düzağaç dizide oynamamalı düşüncesi çok sağlıklı bir düşünce değil bence.

feriMEL
TarihTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 02:45
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 24 Ağustos 2007 Mesajlar: 20
tamam her insanın ruhunda komedi vardır ama feridun ağbide ağır basan ruh hali daha bi derindi..illaki diziyse konusu onun bu derin tarafını yansıtsaydı keşke..mesela uğur polat gibi...ama yinede görelim bakalım hayata gülen tarafını Wink

RUDER1
TarihTarih: Salı, Haziran 24, 2008 09:12
Üye Üye
Yaş: 29 Burçlar: Balık Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ocak 2006 Mesajlar: 124
Dizinin tanıtımını izledim, korkuğumuz başımıza gelecek herhalde, uzun soluklu bir dizi olmayacakmış gibi duruyor. Gönül isterki yanılmış olayım... Bekleyip göreceğiz...

cansucancan
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 00:21
MesajMesaj konusu: : Basında Feridun Düzağaç
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Şehir: eskişehir/bursa Kayıt: 24 Mayıs 2006 Mesajlar: 13
Dizi iyi ya da kötü olur onu bilemem de, dublajda başka birinin seslendirmesinden daha çok korkuyorum nedense..

fd_rocker
TarihTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 12:30
Üye Üye
ne gerek vardı ki şimdi!Sad eminim bu işte de başarılı olacağına fd nin ama onun ekranlarda sık sık görünmesini istemiyorum. Ona sadık bir hayran kitlesi zaten var.Feridun Düzağaç'ın ne demek olduğunu bilmeden izlenmesine dinlenmesine üzülüyorum.O bizim için fazlasıyla değerli...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code