Re: Basında Feridun Düzağaç
gönderen sehrikalp » Çarşamba, Eylül 24, 2008 19:52
Üzülecek birşeyim yok artık. Ben Ferdun Düzağaç'ı Derman dizisinin fragmanında gördüğüm gün çıkardım hayatımdan. İnanın bana tam iki aydır tek bir şarkısını bile dinlemedim. Bu onun veya kimin ne kadar umrunda beni hiç ilgilendirmiyor. Ne düşündüğü, ne yapmaya çalıştığı, haklı veya haksız olup olmadığı, kısacası ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor. Şarkıları, sözleri, konserleri, dizileri hiç bir şeyi ilgilendirmiyor beni. Bu sitede duruyorsam, bu site FD fan sitesi olmadığındandır. Hatta bu siteden ayrılmayı da zaman zaman düşünmüyor değilim. Bunları yazmam, öfkemden değil, o öfkemi hakketmiyor. Tıpkı sevgimi hakketmediği gibi. Sözlerim kimseyi incitmesin, hatta onu bile. Sadece kendime kızıyorum işte. Para denen şey neleri satın almadı ki? Bunları yalnızca görüşlerimi son kez dile getirmek için yazıyorum. Bir daha kesinlikle FD ile ilgili bir yorum duyamazsınız benden. Ayrıca bu yazdıklarıma olumlu ya da olumsuz bir yorum istemiyorum. Kimseleri rahatsız etmek için yazmadım, kimseler de beni rahatsız etmesin. Dinleyen dinlesin, izleyen izlesin. Bunlar tamamen kendi görüşlerimdir, kimseyi de bağlamaz. Binbir Gece ha, çok güldük buna ya. Vay be demek... Neyse...
Je est un autre