Akşam bana da haber verdi bir arkadaş "BİNBİRGECE"diye bir dizide oynadığını.Adını çok duyduğum ama dizilerle işim olmadığı için-DERMAN hariç-izlememiştim.Akşam baktım "Özcan hoca"olmuş,iyi de olmuş.Geç saatte olduğu için genelde seyredemem ama gece kuşlarına tavsiye ederim güzel insanı bir dizide de olsa izlemek güzel şey.(Biz DERMAN'ı da onun için izliyorduk,üstelik o dizide de gerçek hayattaki yapısına oldukça benzer görüyorduk.Şarkılarındaki sözlerden,o şarkılarını yorumlarken ki sanki ilk kez söylüyormuş gibi ruhunu katmasından ve sahnedeki duruşundan edindiğimiz izlenimimizi destekliyordu.BİNBİRGECE dizisinde de yine uçuk-kaçık bir rol yerine hayattan iyi-temiz-küçük insanlardan birinin yaşamını karekterize ediyor,o yüzden rolünde gerçek hayattaki yapısına uygun olduğu için-çevresinden, tanıdıklarından öğrendiğimiz- çok güzel hakkını veriyor.)Dizilerde rol alırken bilinçli tercihi mi diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi.
Devam sevgili FERİDUN; gerek mesleki gelişimini büyük bir samimiyet ve içtenlikle kurgulamaya devam etmen,gerek seni kafalarına göre bir yerlere koyup başka yerlerde görmeye tahammül edemeyen hem samimi hem de samimi olmayan takipçilerine kendini herşeyinle kabul ettirme gibi uğraşılara kapılmaman,gerekse de senin başarılarından gelecek ekmeğe bakan yakınlarına-başta kızın-,ekip-yol arkadaşlarına sorumluluk duygun ve gerekse de piyasanın çarkında öğütülüp kenara atılmak acımasızlığına karşı verdiğin uğraşılarında yanındayız.Sen bu doğrularına sahip çıktıkça her zaman yanında olacağız.Hep destek,tam destek...
Not:Bu yazı iyiniyetle eleştiri getirenlere karşı yazılmamıştır.Ona sevgisinden kaygı duyanlara dostça tavsiyem empati yapın bu konuda antipati ya da sempati hissetmeden önce.Dizilerin içeriği üstüne eleştiri yapan arkadaşlara sözüm yok.Biz müzik hayranı aile olarak,hali hazırda müziğin pirlerinden-bizim için 1.pir- FD'nin daha çok insan tarafından bilinip daha çok yerde daha çok konser vermesi için bu dizilerin kullanılacak bir araç olduğuna inanıyoruz.Sevgi ve saygılar...