siz sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz ! bence ! olaylara... bende burada yazılanları okuyorum feridun düzağaç dizi de oynadı diye kadın programlarına , yarışmalara katılacak diye bir kaide yok... olmaz da zaten... içinizde ki feridun düzağaç sevgisi ya da içimizde ki feridun düzağaç sevgisi hastalıklı bir hal almış gibi görünüyor bu durumda... adam yapmak istemiş yapmış bunu bu kadar büyütecek ne var anlamıyorum... diziden sonra feridun düzağaç'ı magazin haberlerinde mi gördük ? ne bilim o bar senin bu bar benim sarhoş sarhoş gezdiğini mi gördük ? her gece başka yerlerde laila'da reyna'da mı adamcağız ? maksat muhabbet diye bir programa katılmıştı o programda bende sinirleirmi zor tutarak izlemiştim ama az-çok müzik piyasasını biliyorum ve bir plak şirketi bir sanatçı-şarkıcı ile anlaşma yaparken bu albümün pazarlığını da düşünüyor yani kimse ehlikeyif kimseye albüm yapmıyor ve bu albümün de bir tanıtım ayağı bir tanıtım şekli olacak... ve hayatını sadece müzik yaparak , konser vererek kazanan bir insanın yeteneğinin de olduğu diğer dallarda bu yeteneği değerlendirmek istemesi bence çok doğal... yani kapitalist düzen de bu kadar taviz çok doğal...

umarım küçük kızına güzel bir gelecek sunmak için çalışıp didinen -ki bu benim düşüncem- bu adam yaptığı her işte başarılı olur... bu sitede -ki son yorumum da bu olsun...