Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  Basında Feridun Düzağaç

esradd
TarihTarih: Pazar, Mayıs 4, 2008 21:14
MesajMesaj konusu: Re: Basında Feridun Düzağaç
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 04 Mart 2007 Mesajlar: 130
Diziyi izlemem derken yanlış anlaşılmasın lütfen... Beğenmediğimden ya da iyi bir iş olmayacağını düşündüğümden değil.. Aksine kaliteli bir iş olacağına sizin kadar ben de inanıyorum, bu işin altından da başarıyla kalkacağını umuyorum..
Ancak izlememek de bir FD dinleyicisi olarak özgür irademle almış olduğum bir karardır, FD'yi hep müzisyen haliyle hatırlama isteğimin bir sonucudur, karanlık gecelerimin tek ortağının birdenbire doktora dönüşüvermesini kabullenememe durumudur ( hem de bir komedide),içimde kalsın isteğidir.. bu kadar... yoksa bence ben ve benim gibi düşünen tüm arkadaşlar da gayet pozitif ,en iyisi olmasını istiyor..

Zaman bana tükürdüğümü yalatır mı bilemem ama şimdilik bu karara tepkiliyim ve bu tepkimi de bu şekilde kendi çapımda ortaya koymak istedim..

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Salı, Mayıs 6, 2008 18:26
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 304
herkese katılıyorum. olamaz dedim.sonra dedim ki önyargılı olma. ama sonra baktım hepimiz aynı tepkiyi verdik. demek ki kafamızdaki FD aynıymış. Smile bir de ben "nereye el sallıyoruz" diyeyim mi? Confused

alppp
TarihTarih: Cuma, Mayıs 9, 2008 00:12
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Satış / Pazarlama Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Ocak 2008 Mesajlar: 46
yok canım daha neler şok oldum yaa...

RUDER1
TarihTarih: Cuma, Mayıs 9, 2008 09:12
Üye Üye
Yaş: 29 Burçlar: Balık Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ocak 2006 Mesajlar: 124
Valla kaç gün geçti ama dizi fikrini halen sindiremedim.Galiba ben Feridun Düzağacı sadece müzisyen kimliği ile görmek istiyorum.Dizi yayınlanınca tabiyki seyredicem ama hep diken üstünde...Hayırlısı olsun ne yapalım..Bizim sloganımız her zaman ki gibi " hep destek ,tam destek "

duslerressami
TarihTarih: Cuma, Mayıs 9, 2008 11:47
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Serbest meslek Şehir: İstanbul Kayıt: 16 Mart 2008 Mesajlar: 44
Arkadaşalar hepinize katılıyorum bende el sallamak istiyorum ama yapacak bir şey yok Feridun abi düşünmüştür bunları demek ki bir bildiği var. Biliyorsunuz parayla pulla işi olmayan bir insan burada rol alacaksa ben izlerim hemde deli gibi hiç bir şey anlamasam hiç hoşuma gitmese bile onun karizmasındaki jest ve mimikleri görürüm bakarım. O zamanda herkes görür bir özelliği kalmaz derseniz, orada durun hiç kimse onun gibi olamaz. Idea

---
Mesajınız Yöneticiler tarafından düzenlenmiştir.
Lütfen site duyurularını okuyunuz...

yazmeltemi
TarihTarih: Cuma, Mayıs 9, 2008 19:21
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Başak Şehir: İzmir Kayıt: 10 Ocak 2008 Mesajlar: 55
Ben kaçırmadan izlerim diziyi. Feridun abim çıkacak da izlemeyeceğim?? Mümkün değil!!

destina7
TarihTarih: Salı, Mayıs 13, 2008 16:15
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 24 Mayıs 2005 Mesajlar: 99
Ben diziyi izlemeden bir yorum yapmak istemem ama şu an dizilerin durumunu görüyoruz bir dizi furyasıdır gidiyor o furyanın içinde feridun abininde kaybolmasını istemem
çok iyi diziler bile bir iki bölümden sonra kaldırılıyor reyting uğruna
umarım kaliteli bir çalışma olur bizim de korkularımız yersiz çıkar umarım...

softwinston
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 14, 2008 00:05
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 19 Mart 2008 Mesajlar: 1
iii olmadı ya dizi filan hani Gani Müjde sonuçta ama ben yinede Feridun'u hep sahanede görmek istiyorum tv insanları bozar sen keşke hep gözümüzden uzakta ama efsane kalsaydın Sad

terry
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 17, 2008 11:08
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 573
dizi ne zaman hangi kanalda bilgi var mı? heyacanla bekliyorum

sokaklardaevcil
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 21, 2008 21:42
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Kova Şehir: Bursa Kayıt: 13 Aralık 2006 Mesajlar: 50
şaşkınlıkla takip etmekteyim gelişmeleri,yazılanları....ama yapma be abi..ne dizisi yaa Crying or Very sad

ea1925
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 26, 2008 17:57
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 24 Şubat 2008 Mesajlar: 8
üstad çizgisini koruyup hiç diziye bulaşmasaydı keşke, sahnelerde çok daha iyi.. ama olsun saygımız sonsuz kendisine Smile

birEflatunOlum
TarihTarih: Salı, Mayıs 27, 2008 19:51
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 26 Mayıs 2008 Mesajlar: 33
çok şaşırdım ben de Confused sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. sahnelerde güzeldi.. medyadan uzak olması da güzeldi.. ama bence de saygımız sonsuz... eminim ki çok güzel bir çalışma olacak Smile

baykus
TarihTarih: Cuma, Mayıs 30, 2008 11:00
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Emekli Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Temmuz 2006 Mesajlar: 186
iki gün önce şevval sam hanımefendi atatürk havaalanında dizi çekimlerindeydi ve inandığı bir proje olduğunu söyledi yani eğitici bir dizi olacağını söyledi ve aşk da olacakmış Smile

naznadas
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 31, 2008 01:03
Üye Üye
Yaş: 30 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 25 Mart 2008 Mesajlar: 211
valla ben şevval hanımın yerinde olmak isterdim.pek uygun çift olmıcakları
kesin Very Happy Very Happy Very Happy söz ver klibindeki gibi biri olmalıydı Very Happy Very Happy
o kadar yorumlardan sonra bende ayrı bir eleştiri yapayım dedim.bekleyelim görelim,bence feridun düzağacı başka bir yönündende tanıyalım.sonuçta oda bir insan.gülmek her duygulu kalbinde hakkı. Wink

picasso
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 31, 2008 19:29
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Boğa Kayıt: 03 Mayıs 2007 Mesajlar: 1322
feridun abiyle popilizmi birlikte düşünmek bile istemiyorum...ama son zamanlarda sanki o benim sevmediğim şeye yaklaşıyor gibi.yanılıyor olduğumu umuyorum...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code