Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  bana söz ver...

senem87
TarihTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 23:39
MesajMesaj konusu: bana söz ver...
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 13 Temmuz 2007 Mesajlar: 107
ne için söz vermiştin ona? hatırlıyor musun hiç? peki neydi o sözün...?

hoca1982
TarihTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 17:52
MesajMesaj konusu: Re: bana söz ver...
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: Kırıkkale Kayıt: 03 Nisan 2007 Mesajlar: 369
Asla kimseye karşı art niyetli olmayacağım,asla içimde kopan fırtınaları kimseyle paylaşmayacağım,asla asla insanlara karşı kırıcı olmayacağım(Ant gibi oldu Very Happy )Bu hayat biter o yüzden herkesi severek yaşayacağım.... Smile Smile
Bu şekilde sözler vermiştim ama şuan gerçekleştirmeye başladım çünkü artık onu unutmaya ve sevmemeye başladım....

menoktadenokta
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 00:13
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İnşaat Şehir: Kocaeli Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 518
eğer ayrılırsak sigaraya başlayacağım ve bu güne kadar yapmadığım şeyi önüme çıkan ve benimle olmak isteyen kadınlarla birlikte olacağım.. ve ayrıldık söz verdiğim gibi yaptım...

SERAPben
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 00:47
Takımdan Takımdan
Yaş: 27 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: Trabzon Kayıt: 12 Şubat 2008 Mesajlar: 1680
Peki Mehmet mutlu olabildin mi bari?

menoktadenokta
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 01:06
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İnşaat Şehir: Kocaeli Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 518
evet çok mutluyum. o nişanlandı belkide evlendi artık unutmanın zamanı gelmişti ve şuan çok mutluyum. sigarayı çok azalttım kadınlarlada eskisi gibi değilim. mutlu olmak varken bu dünyada...

SERAPben
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 01:40
Takımdan Takımdan
Yaş: 27 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: Trabzon Kayıt: 12 Şubat 2008 Mesajlar: 1680
İlginç bir söz veriş gibi gelince bana sormak istemiştim.Yine de mutlu olmana sevindim Wink Aşk kendine acı çektirmek değil bana göre ve aşk acısı bir insana böyle sözler verdirmemeli!..

menoktadenokta
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 02:11
Üye Üye
böyle söz verdim çünkü o zaman kadar ne sigara içmiştim nede bir kadınla birlikte olmuştum. sen gidersen ben biterim manasında ama gitti ve bakmadı bile geriye. artık bende bakmıyorum geriye bitmişse bitmiştir.

pyrazine
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 05:56
Üye Üye
Yaş: 28 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 14 Şubat 2006 Mesajlar: 627
Ne yaparsan yap bazen olmuyor, şarkıda dediği gibi. Bir yerde hayatı olduğu gibi kabullenmek lazım sanırım. Başkalarının gerçek acılarını düşündükçe aşk acısı yalanmış gibi geliyor artık. Belki biraz garip bir bağlama olacak ama 17 şehit verdik. Allah geride kalanlara, annelerin yüreklerine sabır versin.

Sigara içerek ve başkalarıyla beraber olarak yine kendine zarar verirsin. Bir gün yine gerçekten sevdiğin biri çıkar ama sağlığın çoktan bozuluş olur, yaptıklarına pişman olursun. Ben şahsen mutlu olduğuna inanmıyorum çünkü o niyetle hareket ettiğin sürece her içtiğin sigara ve her beraber olduğun kadın sana onu hatılatır. Hatırlamışsın ki buraya bile yazdın.

Sevgiyi vermesini bilmek lazım ki karşılığını görelim. Ben verebiliyormuyum? Sanırım hayır. Biri sana sevigisini vemedi diye diğerleri de vermeyecek değil ya!

Maddiyatın her geçen gün maneviyatın daha bir önüne geçtiği bu dünyada inşallah gerçek sevgiyi buluruz...

melodi61
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 15, 2008 23:30
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: Trabzon Kayıt: 23 Ekim 2006 Mesajlar: 243
söz vermiştim bir çok şeye ama en önemli sözüm ondan önce ölmeyeceğimdi...

senem87
TarihTarih: Cuma, Aralık 12, 2008 00:35
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 13 Temmuz 2007 Mesajlar: 107
belki de unutulmuş bir sözdür geride kalan...

seyytan
TarihTarih: Cuma, Aralık 12, 2008 00:58
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1471
Bir daha aşık olmamaya söz vermiştim kendime ve 5 yıl geçti, ben hala sözümü tuttuyorum ve tutmaya devam edeceğim...

divane86
TarihTarih: Çarşamba, Aralık 17, 2008 00:06
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1555
bana verilen sözler tutulmadı bende söz vermekten korkar oldum sonundaki hayal kırıklığını bildiğim için... Exclamation

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code