Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  Babam Ve Oğlum

scalon
TarihTarih: Çarşamba, Aralık 7, 2005 12:06
MesajMesaj konusu: Babam Ve Oğlum
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 505
bu başlığı açmayı ne zamandır düşünüyordum, ancak fırsatım oldu.
yazılı ve sözlü basından filmle ilgili yorumları okumuşsunuz veya duymuşsunuzdur eminim. gittim, gördüm, çok ama çok beğendim, bir o kadar da etkilendim. babası ile iletişiminde pürüzler yaşayan birisi olarak beni fazlaca sorgulamaya itti.. mutlaka görün bu filmi diyorum..
sevdiklerinizin kıymetini bilin, sevgiyle kalın..

bigmerLin
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 10, 2005 17:27
MesajMesaj konusu:
Misafir
KesinLikLe Herkesin Görmesi Gereken bir fiLm oLduğunu Düşünüyorum Ben de.. Tek KeLimeyLe Muhteşemm... Aynı Kanıdayım.. Diecek Başka bşey yok... Smile

sehrikalp
TarihTarih: Pazar, Aralık 11, 2005 03:13
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 628
Çok uzun zamandır bütün insancıl duygularımı ayağa kaldıran böyle bir film izlememiştim. İnsanları ağlattığı söylenen bu film bundan daha fazlasını yapıyor. İzlemezseniz çok şey kaybedersiniz.

melissa
TarihTarih: Pazar, Aralık 11, 2005 19:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 11 Aralık 2005 Mesajlar: 321
en kısa zamanda Wink

Adventureman
TarihTarih: Pazar, Aralık 11, 2005 23:55
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1197
Filmi Henuz Seyretmedım Ama Evet Bu Film Hakkında Hep Olumlun Elestiriler Duyuyorum Hıcbır Olumsuz Elestırı Ile Karsılasmadım Fragmanını Izlemıstım Cok Duygusal Bır Fılme Benzıyor...

lonely
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 12, 2005 17:31
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 610
filmi bende seyretmedim ama herkes gibi aynı olumlu eleştirileri bende duydum okudum ve her seferinde daha da çok gitmek istiyorum. geçenlerde filmde ki küçük çocukla yapılmış olan bir röportajı dinledim. Film çıkışı kız soruyor: Oyunculuğunu beğendin mi? Ufaklığın verdiği cevap ise şu: Önemli olan benim değil seyircinin beğenmesi. Kendi düşüncesi mi, birilerinden mi duydu yoksa bunları söyle diye tembihlediler mi bilmiyorum ama çok sevimliydi.

buket
TarihTarih: Çarşamba, Aralık 28, 2005 18:11
MesajMesaj konusu:
Misafir
bende izledim filmi süperdi ,sonuçta bir Çağan Irmak yapımı nası kötü olabilir ,film gerçekten çok kaliteli + gitmeniz için tavsiye edilebilir bir türden bu film.çok ama çok şey anlatıyo arkadaşlar oyuncuları anlatmaya hiç gerek yok mükemmelin ötesindeler bize böyle güzel bir duygusal an yaşattıkları için tüm ekibe tşk. etmek isterim bideee giderseniz filme mendil götürün arkidişler yanınızda Very Happy Very Happy

bliss
TarihTarih: Perşembe, Ocak 5, 2006 12:57
MesajMesaj konusu:
Misafir
çok güzel bir filmdi...hayatında en az bir kayıp yaşamış birinin bu filmi izlemesi pek sağlıklı olmayablir diye düşünüyorum.....çünkü bence ilk önce ölümün nasıl acı verdiğini hissettiriyor film Confused

kitiara
TarihTarih: Salı, Ocak 10, 2006 01:59
MesajMesaj konusu:
Misafir
kesinlikle mükemmel bi flim..konusu cazip gelmiyosa bile(olur ya bazı arkadaşlarımıza konusu sıkıcı gelebilir falan..) o oyuncuları izlemeye mutlaka gitmelisiniz..türkiyenin en iyi oyuncu kadrosu,kesinlikle harika...

karadsin
TarihTarih: Salı, Ocak 10, 2006 02:09
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Çağan IRMAK = perfect
Çağan IRMAK+Fikret KUŞKAN+Çetin TEKİNDOR+HÜMEYRA+Özge ÖZBERK+Şerif SEZER+Ege TANMAN========MÜKEMMEL ÖTESİ
HEPSİNE AMA BU FİLMDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
SAĞOLUN

youngbns
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 14, 2006 15:47
MesajMesaj konusu:
Misafir
hayatımda izlediğim en gzl film harika o kçük çocuk bile süper oynuo ben kısacası bayıldım ağladımda herkes gitsin gidemeyen cd assın izlesin waaaal değer billaa değer süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr : Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ama çok üzücü haberiniz ossun

BURCUUUU
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 14, 2006 22:29
MesajMesaj konusu:
Misafir
mükemmeliyet ötesi bir film benceee

sensensen
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 21, 2006 17:46
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
tek üzüldügüm. fikret kuşkan oldu..."GENÇLERDEN" TRTDEN. HATIRLIYORUM OZAMAN keşfetmiştim onu.orada ..bu çoçuk iyi bir yere gelecek demiştim...nitekim oynadıgı filiimler ortada.. .ziye kürküt ilerlerdi. gitti şanstopu falan..yarışmalar..oktay kaynarca.ÇAKIR .oldu..bişeyler...bizim fikret SANAT DİYE tutturmuş...iyide etmiş dogrusu.teşekürler

odysseia
TarihTarih: Salı, Ocak 24, 2006 23:57
MesajMesaj konusu:
Misafir
herkes filmi; ağlatan,duygusal,dramatik bir film olarak eleştirmiş..biraz da asıl işlenen konuya odaklansak,darbe günlerinde yaşananlar,parçalanan aileler, düşünceler uğruna verilen mücadeleler ve bu mücadeleler sonunda kaybedilenler..ve en sonunda yapılanların aslında kimsenin umrunda olmaması ve bunun sonunda yaşanan pişmanlık.. asıl işlenen bu değilmiydi? bunu bir aile dramına indirgemek filme haksızlık olmaz mı?

tarlaçiçeği
TarihTarih: Perşembe, Mart 2, 2006 17:25
MesajMesaj konusu:
Misafir
evet kesinlikle çok güzel.ağladım ama sıktım kendimi .film biti tuvalete geçtim hüngür hüngür ağladım.tabi elim yüzüm şiş.oradaki çalışanlarda alışmış babam ve oğlum filminden çıkanların direk suratlarına bakıyolar.hııımmm bakalım kaç kişi ağlamışşş hımmm....bütün gün kızarık ve şiş gözlerle istiklalde dolaştım

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code