Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  Babam Ve Oğlum

tayfun4
TarihTarih: Çarşamba, Ağustos 1, 2007 12:34
MesajMesaj konusu: Re: Babam Ve Oğlum
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 24 Nisan 2007 Mesajlar: 61
hiç unutmam odunun kütüğün teki bi arkadaş vardı bizim Smile sinemada filmin bi yerinde o bile ağlamıştı Smile bi baktım süzülüyo yaşlar gözünden,bende az daha ağlıyodum ama sıktım kendimi,filmden önce iddiaya girmiştik ondan Very Happy ,ben ağlamam dedim,o izlemiş önceden, ağlarsın dedi,girdik 10 lirasına falan Smile o ağladı ben ağlamadım,aldım on lirayı sonra,ama o adamda ağladı ya dedim Shocked oha

pestemal
TarihTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 15:06
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Balıkesir Kayıt: 02 Eylül 2007 Mesajlar: 133
bende izlediğimde çok ağladım..insanı derinden etkileyen bir yapıt olmuş..

tubi
TarihTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 18:40
Banlanmış Üye Banlanmış Üye
Yaş: 22 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: İstanbul Kayıt: 21 Temmuz 2007 Mesajlar: 156
valla salondaki bütün izleyicilerle salya sümük ağlamıştık..millet ilk başta bunu belli etmemeye çalışıyordu ama baktık olmayacak bıraktık kendimizi meğer herkes bunu bekliyomuş...çağan ırmak genç ve başarılı bir yönetmen,senarist ..bunu yine yönetmenliğini yaptığı 'çemberimde gül oya 'isimli dizisindede gördük...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code