Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  Babam Ve Oğlum

nalan
TarihTarih: Cuma, Eylül 8, 2006 22:20
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 04 Mart 2006 Mesajlar: 310
bende türklerin yapıtlarını pek beğenmem türk yazarları bile okumam bir kaçı hariç fakat bu film bence de gerçekten çok güzel çok etkileyici mükemmel bişey

aycell_xxx
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 9, 2006 20:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
harikaydı... hele ki babalarıyla problemleri olan insanlar için ( benim gibi ) daha bi anlamlı olduğunu düşünüyorum..

fotosentez
TarihTarih: Cuma, Eylül 15, 2006 11:59
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
bence güzeldi...herşeyiyle

lavinia
TarihTarih: Salı, Eylül 19, 2006 22:58
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Halkla ilişkiler Şehir: Giresun Kayıt: 11 Ekim 2005 Mesajlar: 105
nasıl olurda bu film altın portakala aday gösterilmez anlamıyorum Shocked

Bugfixed
TarihTarih: Salı, Eylül 19, 2006 23:00
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2356
arkadaşlar görüşlerinize saygılım fakat anlayışlar zevkler felan farklı heral ben ilk 5. dk da kaçtım bu filmden. Rolling Eyes

nalan
TarihTarih: Perşembe, Eylül 28, 2006 21:35
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 04 Mart 2006 Mesajlar: 310
murat bence izlemelisin bu filmi gerçekten çok güzel Wink

dinledimdeanladim
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 2, 2006 17:44
MesajMesaj konusu:
Banlanmış Üye Banlanmış Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 29 Eylül 2006 Mesajlar: 325
film çok etkileyici ve de oyuncuları da gerçekten kaliteli...bi an gğülerken ardından gözlerinizden yaşlar akıyo.verdiği yan mesajlarda çok güzel

valerie
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 20:41
MesajMesaj konusu: Re: Babam Ve Oğlum
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
O FİLMDEN NEFRET EDİYORUM! RESMEN SOLCULUĞU KULLANMIŞ...

sinan
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 21:27
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2070
o filmden alabildiğin tek şey o mu yani valerie Rolling Eyes

valerie
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 22:32
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
BAŞKA ALINCAK BİŞEY YOK. OYUNCULUK İYİ, FİLM İYİ. AMA NEDEN DEVRİM İÇİN ÖLEN İNSANLARI KULLANIYOLAR? İNSANLARIN DUYGULARI VE DEĞERLERİ ÜZERİNDEN PARA KAZANDILAR. AMAÇLARNADA ULAŞTILAR SANIRIM. AYNI ÇEMBERİMDE GÜL OYA'DA OLDUĞU GİBİ.

sinan
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 22:41
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2070
ölüm, yaşam, mutluluk, hüzün vs... yani hayatın tümü. bunda solculuk olur sağcılık olur, aşk olur, tutku olur, nefret olur, umut olur..

sanat eserleri genelde gerçek hayattan alır kaynağını. mesela ileride sen de sanat üzerinde çalışsan, şuan bulunduğun dönemin etkisinde kalarak yaşadığın o zorlukları, mutlulukları, umudu, sana verilmeye çalışılan umudu yansıtırsın bence

alınmıyorum, sadece eleştirmek için genel olarak ele almak gerek.. o dönemin duygularıydı bunlar. sağcılığı da konu edinen birçok film yapılmıştır yapılmaya devam ediyor. aynı yaşanılan aşk hikayelerinin sanat eserlerine bi şekilde aktarıldığı gibi..

yaskaman
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 22:44
Misafir
ve yönetmenler olayı istedikleri pencereden aktarabilmelidir. sanatı kısıtlayamayız, çerçevelere sokamayız. istediği malzemeyi kullanır sanatçı, biz sadece beğeniriz ya da beğenmeyiz.
ben çemberimde gül oya gibi bir dizi daha izlemedim.. Arrow

blackpearl
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 22:52
Misafir
hala derinlemesine etkiliyor beni ve ÇOK AĞLAMIŞTIM..
Hatta şunu da paylaşmak istiyorum sizinle : sinemadayız, herkez deli gibi ağlamış zaten!neyse bitti film çıkıyoruz , bir kadın birde çocuğu 9-10 yaşlarında bişey çıkışın önünde duruyorlar.Benmde yanımda arkadaşım var bir elimizde mendiler,gözler kıpkırmızı bir vaziyet tabi..Çocuk annesini çekiştirdi ' Anne bak bunlarda babam ve oğlumdan çıkmış zırlıyorlar ehe ' demişti bu film böyle bir etki sağlamış.AĞLAMAK , BABAM VE OĞLUM'u çağrıştırıyor.. Laughing

En son blackpearl tarafından Çarşamba, Kasım 29, 2006 23:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

meriyen
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 23:01
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: modelıst Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ekim 2006 Mesajlar: 34
çok güzel bi film di gerçekten 2 defa gittim ikisindede ağladım güldümde tabi bizimkiler sinemada çok iyi değiller ama bu film çok güzel olmuş kadro süper, oyuncuların yönetmenin ve emeği geçen herkesin yüreğine sağlık bugün izlesem ilk tadını gene alırım

fotosentez
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 23:05
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
doğruyu söylemek gerekirse ağlatmamıştı beni.yani cinema ortamı farklıdır tabii ben vcd de izledim.ama belki de bu filmin ana temasını alamamamdan kaynaklı birşeydir.gözlerimin yaşardığı bir sahne oldu fakat gözlerimi kızartacak kadar ağlatmadı beni Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code