Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  Babam Ve Oğlum

dengesiz28
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 5, 2006 15:33
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: şebinkara(bük)hisar Kayıt: 02 Haziran 2006 Mesajlar: 92
Evet emin ol bunun farkındayım....

gocmen
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 5, 2006 15:56
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 02 Mart 2006 Mesajlar: 69
film 16 haziran'da yine vizyona girecek arkadaşlar... Laughing kaçırmayın derim Wink

yaskaman
TarihTarih: Pazar, Haziran 11, 2006 12:07
MesajMesaj konusu:
Misafir
Televizyonda yayınlanan Çemberimde Gül Oya dizisini izledikten sonra Çağan Irmak'a hayranlıkla bakmaya başladım... herşeyiyle çok kaliteli, rating kaygısı taşımayan, izlemeye değer bir yapımdı.
dizi bittikten sonra sabırsızlıkla beklemeye başlamıştık Çağan Irmak ne yapacak diye...
nihayetinde karşımıza bu güzel sinema filmiyle çıktı...
bizi yine yanıltmadı, hayal kırıklığına uğratmadı...
artık ismi geçen cümlelerde "kalite" kelimesi çok kullanılır oldu Çağan Irmak'ın. ehh aslına bakarsanız yakıştı da...

salkimsogut
TarihTarih: Pazar, Haziran 11, 2006 13:15
MesajMesaj konusu:
Misafir
kesinlikle sinema salonunda izlenmesi sakıncalı film'lerden dir...zira salon kalabalıgında ki farklı kültür ve bakıs acılarını baz alırsak;en manasız yerde arkanızdan,sagınızdan solunuzdan kahkaha sesleri kikirdeşmeler yükselmesi kacınılmazdır!durum karsısında mümkün oldugunca algılarınıza ciddi bir tahribat ve saldırı söz konusudur...bu ve bunun gibi filmleri kendi dogal ortamlarınızda izlemeniz nacizane tavsiye edilenlerdendir...film üzerine sayfalarca yazmanın manası yokdur!herkes payesine düseni almışdır ziyadesiyle...''eskiden herşey baska bi güzelş bea''demek den alamaz kişi kendisini...
ayrıca;herbiri bi yana,film de ki sadık ve salim karakterleri saglam iki ironik, ana vurus noktalarıdır ki...dadından yenmez...
hem hala salim gibi koşulsuz rafine sevgiler var ise neden sokaga çıkmayayım ki...degil mi?kimbilir!

ciwa
TarihTarih: Pazar, Haziran 11, 2006 16:50
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenciiiiiiiiii....;))) Şehir: Edirne Kayıt: 25 Mayıs 2006 Mesajlar: 77
aaaaaaaaa, nıye ki???

terry
TarihTarih: Pazar, Haziran 11, 2006 23:13
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 573
gittim gördüm klasik bi senaryo ama diyaloglar mükemmel çok etkiledi beni gerçekten mükemmel sözler ve diyaloglar
ona bi oda ver baba gidecek bi yeri yok

lavinia
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 23:15
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Halkla ilişkiler Şehir: Giresun Kayıt: 11 Ekim 2005 Mesajlar: 105
kesinlikle klasik bir senaryo ama gerçekten çok iyi oyunculuklar.son zamanlarda yapılan en iyi türk filmi.

seyytan
TarihTarih: Salı, Ağustos 1, 2006 11:15
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
dengesiz28 demiş ki:
Bence o kadar da değil ya..
hem sinemada hem vcd de izledim ama fazla etkilendiğimi söyleyemem..

evet yaa... dengesiz28 hayret... zaten iyii olmasa 3,5 milyon kisi izlemezdi filmi deme... kusu bakma ama sen hakiketen nikinin kıymetini veriyorsun...

Rosey
TarihTarih: Salı, Ağustos 1, 2006 18:13
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İzmir Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 196
offff bu film cok cok cok cok ama cokkkk gusel

cekimleriyle, muzikleriyle, oyunculariyla, senaryosuyla, kurgusuyla herseyiyle mukemmel... Crying or Very sad

zomzeus
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 5, 2006 19:40
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
ben filmi üç ay önce kardeşi ölen bi arkadaşımla izledim felaket bi deneyim ya da hataydı ne desem ki film mükemmeldi duygu sömürüsü yapılmadan bir dram bu kadar güzel anlatılırdı film sırasında ağladık filmden çıktık arkadaşımla sarlıdık birbirimize bi iki saat oturduk ağlamaya dertleşmey devam çok güzel bi filmdi Crying or Very sad

mavzer
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 12, 2006 09:49
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: boş gezenin boş kalfası Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 24
hayatımda izlediğim ve etkilendiğim sayılı türk filimlerinden

mükemmel başka ne diyebilirimki

sinemadan çıktığımda gözlerim doldu

ilk fırsatta babamı aradım Smile

nilay_14
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 12, 2006 11:31
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 452
dvd sini aldım 5 kez izledim hepsinde ağladım...ama güldüm de yani salim ve karısı filme renk katmışlar

dengesiz28
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 12, 2006 14:40
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: şebinkara(bük)hisar Kayıt: 02 Haziran 2006 Mesajlar: 92
eyvallah seyytan kardeşim..
beni şımartıyosun
Laughing

molibden
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 12, 2006 14:53
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 09 Ağustos 2006 Mesajlar: 51
çok güzel bi film,tavsiye ederim.hem güldüren hem ağlatan bi film..en önemlisi kadro süper dolayısıyla bu filmede yansıyo.filmi izledikten sonra çoğu kişi eminim telefona sarılıp ailesini aramıştır Smile buna şahit oldum..

sinan
TarihTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 00:15
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2086
ama sessizce salonlara girip, seyirci rekoruna doğru koşması yapıtın değerini biraz ortaya koyuyor..

günümüzde yazılı-görsel basının desteği ile şişirilen onca BALONun arasında bu tür eserler "halen biraz umut var" dedirtiyor sanat ve insanlık için..

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code