Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  Babam Ve Oğlum

seyytan
TarihTarih: Cuma, Mart 10, 2006 17:42
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
eski türk filmleri gibiydi. sinemaya fikret kuşkanı çok beğendim. hele hele sarhoşken flim iyi olmus yüreklerine sağlık.

naz
TarihTarih: Cumartesi, Mart 11, 2006 00:03
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: bursa Kayıt: 01 Mart 2006 Mesajlar: 5
izlediğim en iyi türk filmlerinden biriydi, fikret kuşkanın oyunculuğuna bayıldım ee yönetende çağan ırmak olunca bir başka güzel oluyo tabii ..

delimavi
TarihTarih: Pazartesi, Mart 13, 2006 16:10
MesajMesaj konusu: babam ve oglum
Misafir
merhaba herkeze gerçekten güzel bir film olduğu söyleniyor ne yazık ki ben daha izlemedim Sad ama herkezden çok iyi olduğu açısından yorumlar aldım inşallah sinemada hala gösterimde ise izleyeceğim oda olmazsa dvdsini alcam teşekkürler böyle güzel konulara değindiğiniz için

avrilfanı
TarihTarih: Cuma, Mart 17, 2006 15:56
MesajMesaj konusu: Re: babam ve oglum
Misafir
walla hiçbir yorum yapamıycam 3 kere izledim we hepsindede agladım bence hala vizyondaysa gidinnn mükemmeldi

mad_madame
TarihTarih: Çarşamba, Mart 22, 2006 17:53
MesajMesaj konusu:
Misafir
Bence anlatıldığı kadar muhteşem değil.Ben daha farklı bir senaryo beklerdim.Dabbe'nin tanıtımı bile daha etkili olmuş...Tam ağlama modundayken Salim karakteri çıkıyor ve kahkahalara boğuluyorsunuz.Ağlamadım ama güldüm bu filmi izlerken.İnsanlar bu filme ağlamak için gidiyorlar..Birçoğu bu yüzden ağlıyor.Birkaç teyze vardı önümüzde,bakın filmin ikinci yarısında ağlayacağız diyordu Laughing neden zorluyorlarsa kendilerini ağlamak için? Confused Klasik Türk filmi senaryosuydu bence.Sezerciği izlesem daha çok duygulanırdım...

scalon
TarihTarih: Çarşamba, Mart 22, 2006 18:20
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 505
mad_madame demiş ki:
İnsanlar bu filme ağlamak için gidiyorlar..Birçoğu bu yüzden ağlıyor.Birkaç teyze vardı önümüzde,bakın filmin ikinci yarısında ağlayacağız diyordu Laughing neden zorluyorlarsa kendilerini ağlamak için? Confused

dediğin şeyde biraz doğruluk payı olabilir. film "ağlamak için mükemmel" şeklinde yansıtıldı biraz. ama dağılmış veya problemli ailelerde olan kişileri can evinden vuran bir film. çok hassas noktalara dokunuyor.

sehrikalp
TarihTarih: Perşembe, Mart 23, 2006 15:34
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 650
Tam ağlama modundayken Salim karakteri çıkıyor ve kahkahalara boğuluyorsunuz.Ağlamadım ama güldüm bu filmi izlerken.

Bir bakın bakalım Türk sinema tarihine kaç yönetmen bunu yapabilmiş? İnsanların kendi aralarında "ağlatıcı bir film" gibi söylemler geliştirdikleri doğru. Bak sen iyi bir örneksin, gülmüşsün. Demek ki; sadece ağlatma amaçlı değilmiş. Ağlamaya odaklanmak yerine filmin ne demek istediğine bakalım.

hasta
TarihTarih: Cumartesi, Mart 25, 2006 17:42
MesajMesaj konusu: merhaba
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 16 Mayıs 2004 Mesajlar: 244
Bencede türk sinemasına kazandırılan çok güzel filmlerden bi tanesi Razz

patosss
TarihTarih: Pazar, Mart 26, 2006 12:21
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben çok beğendim babam ve oğlumu...filmi izlerken hem güldüm hem ağladım...senaryo bilindik ama bilindikten farklı kılmak için yani izleyenleri sürekli ağlama modundan kurtarmak için ufak ama güzel esprilerle renklendirmişler..bence muhteşem olmuş...unutamayacağım filmelerden biri...mesela burda hala vizyonda...sürekli istek alıyormuş..

hopeless depression
TarihTarih: Salı, Mart 28, 2006 20:37
MesajMesaj konusu:
Misafir
çok güzel bi film daha çok komedi türü filmlerin yapılmaya başlandığı şu günlerde bize çok iyi geldi her şey çok ayarındaydı hem güldürüp hem ağlattı ama kesinlikle bunu abartarak yapmadı.herkes tam rolünü bulmuş bütün oyuncular süperdi

emrepark
TarihTarih: Perşembe, Mart 30, 2006 11:33
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
mükemmel bir başyapıt bence ve hakettiği kadar ödül de aldı die düşünüyorum,yönetmeniyle senaryosu ve oyuncu performanslarıyla yılın filmi bence babam ve oğlum

miss_to_rain
TarihTarih: Perşembe, Mart 30, 2006 12:27
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: izmir Kayıt: 05 Mart 2006 Mesajlar: 13
Bence bu film Türk filminin kendisi bizden,içimizden biri çıkıp komşumuzun, arkadaşımızın hayatından bi bölüm anlatmış sanki...Ben ilk izleyenlerdenim ve tam dört kez izledim Smile Senaryo süper,müzikler süper,oyuncular süper...Hele o ilk sahne hatırlayınca bile gözlerim doluyo Uzgun

Scream
TarihTarih: Perşembe, Mart 30, 2006 18:37
MesajMesaj konusu:
Misafir
filmin sonuna kadar göz yaşlarımı tutabildim en sonunda kıvermişler kendi kendine muhteşem bir yapım

dengesiz28
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 5, 2006 11:12
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: şebinkara(bük)hisar Kayıt: 02 Haziran 2006 Mesajlar: 92
Bence o kadar da değil ya..
hem sinemada hem vcd de izledim ama fazla etkilendiğimi söyleyemem..

bigmerLin
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 5, 2006 11:24
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 27 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Çanakkale Kayıt: 27 Mart 2006 Mesajlar: 227
dengesiz28 demiş ki:
Bence o kadar da değil ya..
hem sinemada hem vcd de izledim ama fazla etkilendiğimi söyleyemem..

Filmi izLedikten sonra böyLe düşünen ender insanLardan birisin.. KendinLe gurur duyabiLirsin dostum... Smile

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code