Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  ATA AKDAĞ

feza
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 3, 2005 12:00
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
bu sapık üye bana bi yerlerden tanıdık geliyooooo Wink
aydın'da havalar nasıl asker:)
yaaa efet başka şarkılar söle artık...gerçi sözlerimi geri alamam sana çok yakışıyo ama neyse....
hadi çabuk dön yeni konserlerde seni de görelim Wink

nihan
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 7, 2006 14:20
MesajMesaj konusu:
Misafir
ata bi dahaki ankara konserinde senide görmk istioruuuuzzzz ne kadar kaldıki???

son-nefesim
TarihTarih: Pazar, Ocak 8, 2006 11:13
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar... Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 205
gerçekten ata abi ben seni hiç görmedim ya...
ne zaman görebiliriz seni?

ata akdağ
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 14, 2006 13:35
MesajMesaj konusu:
Misafir
arkadaşlar askerliğimin yarısı bitti yani yaz sonu gibi dönücem..konserlerde fd'nin benden önceki klavyecisi (ve kendisi yıldız teknikten hocam olur) uğur gülbaharlı olacak..taner mert ve uğur hoca beraber çok çaldılar..uyum ve sound süper olur haberiniz olsun..
tüm fd severlere selamlar..

penthesilea
TarihTarih: Salı, Mart 7, 2006 13:47
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: turist rehberliği Şehir: BUDAPEŞTE Kayıt: 01 Aralık 2005 Mesajlar: 47
ata akdağ demiş ki:
arkadaşlar askerliğimin yarısı bitti yani yaz sonu gibi dönücem..konserlerde fd'nin benden önceki klavyecisi (ve kendisi yıldız teknikten hocam olur) uğur gülbaharlı olacak..taner mert ve uğur hoca beraber çok çaldılar..uyum ve sound süper olur haberiniz olsun..
tüm fd severlere selamlar..

merhaba Ata aydın da mı yapıyorsun askerliğini?

Adventureman
TarihTarih: Salı, Mart 7, 2006 14:32
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1186
Ata Hayırlı Görevler. İnşallah Göz Açıp Kapayıncaya Kadar Gecer Bu Sure ...

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Mart 19, 2007 23:24
MesajMesaj konusu: Re: ATA AKDAĞ
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1206
Ata Abi seninle Bozcaada'ya geldiğinde görüşmüştük. Askere gittikten sonra gerek siteden gerek yakınlarınızdan aldık haberlerinizi. Bomba gibi döndünüz sizi tekrar aramızda görmek dileğiyle.
Her şey gönlünüzce olsun.

EmelSevgi
TarihTarih: Salı, Mart 20, 2007 00:57
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 19 Mart 2007 Mesajlar: 239
ata yı 30 temmuz 2004 te altınoluk amfi tiyatrodaki FD konserinde dinlemiştim. "sözlerimi geri alamam" demişti ve herkes coşmuştu!! Very Happy sesi de,ismi de cismi de çok hoş!! Embarassed Wink Laughing Laughing ben FD hastasıyım ama annem de ata'ya bayılmıştı! Laughing Laughing Laughing
dönsün artık...

zuzu
TarihTarih: Salı, Mart 20, 2007 20:54
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Terazi Şehir: Konya Kayıt: 10 Şubat 2005 Mesajlar: 74
Konserlerde seni tekrar görmek çok güzel Ata hoşgeldin aramıza tekrar özlemişizz senii gerçektenn...

iLLeGaL
TarihTarih: Salı, Temmuz 17, 2007 21:36
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: bos Şehir: Kayseri Kayıt: 23 Mayıs 2007 Mesajlar: 7
ata 14 haziran 2007 sivas konserinde gördüm seni tesadüf eseri gittiğim yerde tesadüfen sizin geleceğinizi duydum ve yine tesadüf eseri ordaydım ata muhteşemdi çok seker birisi gerçi feriduna bakmaktan size pek bakamadım ama baktığımdada tam baktım giriş müziğinde süperdi hani yabancı vardıya başarılarının devamını diliyorum

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code