Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  Astroloji

Burcum

Koç  
6%
[ 27 ]  6%
Boğa  
7%
[ 30 ]  7%
İkizler  
10%
[ 41 ]  10%
Yengeç  
9%
[ 36 ]  9%
Aslan  
8%
[ 33 ]  8%
Başak  
8%
[ 32 ]  8%
Terazi  
8%
[ 33 ]  8%
Akrep  
7%
[ 28 ]  7%
Yay  
6%
[ 27 ]  6%
Oğlak  
8%
[ 35 ]  8%
Kova  
6%
[ 25 ]  6%
Balık  
12%
[ 48 ]  12%

Toplam Oylar : 395
Bugfixed
TarihTarih: Cuma, Eylül 3, 2004 09:41
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2364
zaten orda genelde her burcun iyi yönlerinden bahsedilmiş. flortoz flörtçü gibi bişi demekte diğer kelime benim alfabemde yok Smile

serseri
TarihTarih: Cuma, Eylül 3, 2004 09:43
MesajMesaj konusu:
Misafir
" flortoz " kelimesini her an bir kız değiştiren bir tip olarak mı yorumlamam gerekir yoksa flört etmekten hoşlan bir bkişilk mi demem lazım bende ikiside yok ama Sad

Bugfixed
TarihTarih: Cuma, Eylül 3, 2004 09:47
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2364
o zaman demek oluyorki tam olarak tutmamış astrologlarda derki burçların genelde özelliklerini yansıtanlar ilk 5 günü içinde doğan ve yükseleni de aynı burç olanlardır derler.

Bugfixed
TarihTarih: Perşembe, Eylül 23, 2004 09:28
MesajMesaj konusu: Güneş Terazi'de
Site Admin Site Admin
Güneş Terazi’de

İlk ve oldukça önemli fenomenlerden bir tanesi, Güneş’in Başak burcundaki hareketini tamamlayarak, 22 Eylül Çarşamba akşam saatlerinden itibaren Terazi burcuna geçmesi. Tüm Terazilere aşk, güzellik ve sağlıkla dolu yeni bir yaş dilerim.

Hava elementinden ve Öncü nitelikteki Terazi, aşk, güzellikler ve sanat gezegeni Venüs tarafından yönetilir. Hava elementi Terazi’nin entellektüalitesinin, zekasının, iletişim ve ilişki yeteneğinin en önemli sembolizmasıdır.

Öncü nitelikte olması ise, başlangıçlar yapabileceğine, inisiyatif alabileceğine, ilk adımı atmaktan yüksünmeyeceğine ve yoktan varedebileceğine işaret eder. Zodyak içerisinde Terazi insanı ince zevkleri, arabuluculuğu, diplomatlığı, romantizme düşkünlüğü ve zerafetiyle tanınır. Yalnızlık korkusu ve bu korkunun etkisiyle, insan ilişkilerinde uyumlu olma isteği herkesten biraz daha fazladır.

Bu haftanın ikinci önemli değişimi ise genişleme, zenginleşme ve büyük şans gezegeni olarak tanınan Jüpiter’in yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü Başak’taki yolculuğunu tamamlayarak Terazi burcuna geçmesi.

25 Eylül sabah erken saatlerden itibaren bu yolculuğuna başlayacak olan Jüpiter, turunu 2005 Ekim ayının sonlarına kadar devam ettirecek. Doğal olarak Terazilere büyük şans, genişleme, büyüme, yayılma, açılma fırsatları getiren Jüpiter fazlaca iyimserlik yaşanmasına da neden olabilir. Teraziler gibi diğer Öncü burçlar da (Koç, Yengeç, Oğlak) gezegenin buradaki hareketinden benzer şekilde etkilenecekler.

Global seviyede Jüpiter’in Terazi de olmasının etkisiyle, yeni sanat ve moda akımlarının gelişmesi, ortaklık ve beraberliklerin zenginleşmesi, yeni beraberliklerin ve birliklerin oluşturulması mümkün olabilecek.

Haftanın son önemli değişimi ise savaş ve mücadele gezegeni kızıl Mars’ın Başak’tan çıkarak Terazi burcunda hareket etmeye başlaması. Mars Kasım ortalarına kadar sürdüreceği bu yolculuğuna 26 Eylül 2004 Pazar günü ortalarında başlayacak. Bu hareket, tüm Öncü burçlara dikkatli ve tedbirli olmanın yanında disiplinli olmanın da büyük bir gereksinim olduğuna işaret ediyor.

Aslında Koç burcunun yönetici gezegeni olan Mars, Koç’un karşıtı Terazi’de fonksiyonlarını yerine getirmekte bir miktar zorlanır. Savaşın ve mücadelenin önemli gereksinim olduğu durumlarda bu konum tercih edilmeyen bir durumdur.
Hoşkalın,
Aycan Özenbaş
e-kolay

nova
TarihTarih: Cuma, Eylül 24, 2004 16:21
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben "yay" olduğumu çok mu belli ettim acaba RazzP

Laughing

kumralada
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 18, 2004 07:31
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 18 Burçlar: Kova Şehir: Kocaeli Kayıt: 11 Haziran 2004 Mesajlar: 539
terazi burcunu okudumda,arkadaşlar bu yorum hayalimdeki fd kişiliğini açıklamaya yetiyor,sanırım o böyle bi adam...
bu arada aslan burcu biraz tek bi noktadan yazılmış gibi geldi bana,aslan burcu sadece o kadar değildir yani,kendi burcum diye söylemiyorum:)Smile

crazy
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 15, 2004 11:25
MesajMesaj konusu:
Misafir
ALLAH ALLAH bu kova burcundan oloanlarla tanısabılırmıyız

hakan
TarihTarih: Salı, Kasım 16, 2004 12:39
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 29 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Şube müd. Kayıt: 07 Eylül 2004 Mesajlar: 447
arkadaşlar boğa burcu yokmu Question ben yalnız kaldım galiba, ama hepsiyle iyi anlaşıyorum hiç kimseyle sorunum yok.

KinG_Of_WolFs
TarihTarih: Salı, Kasım 16, 2004 12:51
MesajMesaj konusu:
Misafir
senin sorunun bakkal sercan la Razz

hakan
TarihTarih: Salı, Kasım 16, 2004 12:54
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 29 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Şube müd. Kayıt: 07 Eylül 2004 Mesajlar: 447
ne alak ibo obenim tek neşe kaynağım ona takılmadan yapamıyomda ondan Exclamation

mavi_tebessum
TarihTarih: Salı, Kasım 23, 2004 22:32
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben bir yengeçim ve başım bende beslenen ve gitgide büyüyen melankoli denilen şeyle dertte. Very Happy

emotion
TarihTarih: Salı, Ocak 25, 2005 20:59
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben kowa burcuyum ve özl. tam anlamıyla taşıorm iiki şubatta doğmuşum we iiki kowayım hakket süper bi burç Laughing çok mütevaziyimdir. Embarassed kötü özl de yok değil ama,brz bencil zaman zamanda ukalayım sanırım Laughing

Misafir
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 12, 2005 21:33
MesajMesaj konusu:
hakan demiş ki:
arkadaşlar boğa burcu yokmu Question ben yalnız kaldım galiba, ama hepsiyle iyi anlaşıyorum hiç kimseyle sorunum yok.

hahaHA buyrun bi tanesi benim ama tercihim her zaman terazidir.. iki kovayı kaldıramıyor bu şehir ben bunu anladım.... Rolling Eyes

kumralada
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 12, 2005 22:50
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 18 Burçlar: Kova Şehir: Kocaeli Kayıt: 11 Haziran 2004 Mesajlar: 539
en güzel burc aslandıııııır,olay bu Very Happy

blue girl
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 12, 2005 23:08
MesajMesaj konusu:
Misafir
Ben de aslanım.Bütün özelliklerin taşıyorum diyebilirim.Çünkü yükselenim de Aslan! Ve Tuttuğum takımın simgesi de Aslan.Bende kendiminkini okudum aslında hiç de orda yazıldığı gibi biri değilim.Ufak benzerlikler var o kadar.Neyse herşeye rağmen ben burcumdan çoook memnunum. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
4. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code