| Yazar |
Mesaj |
|
| pyrazine |
Tarih: Çarşamba, Nisan 12, 2006 08:50
Mesaj konusu: Aşktan sonra.. |
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Öğrenci
|
|
Aşktan sonra ,acısını hafifletmek için herhangi biriyle çıkmak biraz çıkar ilişkisi oluyor ve ikiyüzlülük gibi geliyor bana.O acı er veya geç yaşanacak ve böyle bir ilişki bunu sadece erteliyor.
|
|
|
|
Sosyal İmleme
|
| lonely |
Tarih: Çarşamba, Nisan 12, 2006 12:21
Mesaj konusu: |
|
|
Görevli

Burçlar:
|
biliyor musun daha iki gün önce bunu konuştum arkadaşımla. o da aşktan sonrası boşluğunda ona da aynı şeyi söylüyorlar. ama bence bu durum acıyı daha da artırıyor yarayı daha da kanatıyor. çok zor bir durum. benim asla tercih etmeyeceğim bir yöntem.
bir de şu var ki en büyük kötülük bu bence. çıktığın kişiye ne diyeceksin? aslında ben başka birisini seviyorum. ondan ayrıldım. unutmak için birisiyle çıkmam lazım. kurban sen olur musun??? mu diyeceksin? bunları söyleyemeyeceğine göre ikinci şahıs sana alışacak belki sevecek sen diğerini unutamamış bir şekilde onunla vakit geçireceksin. ya öğrenirse!!!
kendin acı çekiyorsun bir başkasını niye aynı acıya ortak edesin ki. en iyisi acını kendi içinde yaşamak sindire sindire hem de
yanılıyor muyum sizce
|
|
|
|
|
| haldunbar |
Tarih: Çarşamba, Nisan 12, 2006 16:32
|
|
Takımdan

Burçlar:
|
|
Yanılmıyorsun. Hem de hiç yanılmıyorsun...
|
|
|
|
|
| okyanus_derin |
Tarih: Çarşamba, Nisan 12, 2006 18:25
|
|
Üye

Burçlar:
|
|
kesinlikle haklısınnn! iki yüzlülük, karşındakini kullanma oluyor. yapılmamalı ama yapılıyor...
|
|
|
|
|
| mk15 |
Tarih: Salı, Nisan 18, 2006 15:52
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

Burçlar:
|
Kullanılmak en sacma sey..Bana biri gelse böle bir acısını hafifletmek istedigini sölese veya bi arkadası rica etse elimden gelen rolü oynarım (beyaz yalan gibi yaa yanlıs anlasılmasın) ama bilmeden böle bir oyuna dahil edilirsem çok kötü olur.
Zaten bence hayatta en zor olan sey yalan söylemek,rol yapmak,dogruyu söylemek daha kolay ya rol yapmak mı bence yetenek isi en babayigitin harçı değil ama nedense herkes isinde o kadar gelismis ki (bana göre)
uzman olmuslar...
Bıktım artık hep aynı varoluslardan..
|
|
|
|
|
| ilkruzgar |
Tarih: Pazar, Nisan 23, 2006 21:21
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ
|
bence çok büyük bir hata olur bu..karşındakini üzmeye hakkın yok bu durumda...acını tek başına yaşamalı ve yeni bir aşka hazır olduğunda evet demelisin yeni acılara...
|
|
|
|
|
| fd_dincer |
Tarih: Pazar, Nisan 23, 2006 21:28
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Öğrenci
|
|
bende bunu denedim ama onun yanındayken başkasını hep düşündüm..onun yanındayken çalan şarkılarda sewdiğim kız için gözlerim doldu..şimdi kimse yok ama canım çok acıyor onu unutamıyorum..bana yardım edin ne olursunuz
|
|
|
|
|
| aycell_xxx |
Tarih: Pazartesi, Nisan 24, 2006 12:01
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Diğer
|
HAYALCİ demiş ki: bence çok büyük bir hata olur bu..karşındakini üzmeye hakkın yok bu durumda...acını tek başına yaşamalı ve yeni bir aşka hazır olduğunda evet demelisin yeni acılara... 
yeni acılara........
|
|
|
|
|
| ilkruzgar |
Tarih: Pazartesi, Nisan 24, 2006 18:49
|
|
Üye

Burçlar:
|
valla aysel bana göre aşk artık acı çekmek demek eee kendini hazır hissedip onu unuttuğunda yeni bir aşk(acı)çok yakınında demektir bu düşüncelerim değişirmi bilmem ama şuan böyle düşünüyorum...çok mu katı
|
|
|
|
|
| ilkruzgar |
Tarih: Pazartesi, Nisan 24, 2006 18:53
|
|
Üye

Burçlar:
|
fd_dincer demiş ki: bende bunu denedim ama onun yanındayken başkasını hep düşündüm..onun yanındayken çalan şarkılarda sewdiğim kız için gözlerim doldu..şimdi kimse yok ama canım çok acıyor onu unutamıyorum..bana yardım edin ne olursunuz
bence onu başkasıyla unutmaya çalışma bu hata olur ve başaramazsında üstelik..başkasının ellerini tutsanda hep sevdiğin gelir aklına,onunla böyle olurdu şunu yapardık der durursun,yanımdaki o olsaydı daha iyi olurdu dersin sadece..bence unutmaya çalışma onsuz hayata alışmaya çalış,onsuz mutlu olacağın şeyler vardır onları keşfet..
|
|
|
|
|
| aycell_xxx |
Tarih: Salı, Nisan 25, 2006 17:32
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Diğer
|
HAYALCİ demiş ki: valla aysel bana göre aşk artık acı çekmek demek  eee kendini hazır hissedip onu unuttuğunda yeni bir aşk(acı)çok yakınında demektir  bu düşüncelerim değişirmi bilmem ama şuan böyle düşünüyorum...çok mu katı 
yok ben de öyle düşünüyorum zaten
|
|
|
|
|
| ilkruzgar |
Tarih: Perşembe, Nisan 27, 2006 16:54
|
|
Üye

Burçlar:
|
yalnız değilim yani saol aysel..
|
|
|
|
|
| Bozcaada |
Tarih: Cumartesi, Nisan 29, 2006 17:03
|
|
|
Misafir
|
Kişiliği tam oturmamış insanların yaptığı şeylerden biri...
Karşındaki insana yazık
|
|
|
|
|
| seyytan |
Tarih: Çarşamba, Mayıs 3, 2006 15:59
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: insan
|
|
ask tan sonra kendini oyalayacak bir konuya odaklasan iyii olur bence mesale resim yapmak veya doğa resimlerei cekmek gibi... veya gölde balık tutmak gibi işte...
|
|
|
|
|
| s_girl |
Tarih: Perşembe, Mayıs 4, 2006 19:57
|
|
Üye

Burçlar:
|
fd_dincer demiş ki: bende bunu denedim ama onun yanındayken başkasını hep düşündüm..onun yanındayken çalan şarkılarda sewdiğim kız için gözlerim doldu..şimdi kimse yok ama canım çok acıyor onu unutamıyorum..bana yardım edin ne olursunuz
tıpkı ben karşındakine içten içe ihanet etmiş oluyorsun...neyseki geride kaldı ...
biten bi ilişki ardından birisiyle devam etmek çokta saçma deil bence ama onu unutmak için başlamıcaksın bittiğini kabullenip yeni birşeye başlıcaksın we ne olursa olsun karşılıklı mutluluğunuz söz konusu olucak birazda karşındakini tanımaya çalış eskisini yenide arama hiç bir zaman!!!!!!
yinede unutamam diosan otur içinde yaşat sevda bunun ayrı bi güzelliği war karşılıksız sewmek karşılıklı olmasından daha hoş bence
|
|
|
|
|
|
|