Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  Anasayfa veya açılış sayfanız

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 17:50
MesajMesaj konusu: Anasayfa veya açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2335
Arkadaşlar sitemiz http://www.lavinya.net/ i kullandığınız browser(tarayıcı)da açılış sayfası yaparsanız seviniriz.

Bilmeyenler için:
En fazla kullanılan iki tarayıcıdan biri olan-
Internet explorer 6 için;

Internet Explorer i açtıktan sonra, Yukarıdaki menüde bulunan "Araçlar" oradan "internet seçenekleri" sekmesini tıkladığınızda karşınıza gelen ekranda (adres) kısmının karşısına sitemizi ekledikten sonra "uygula" tamam diyerek açılış sayfanız yapabilirsiniz. Kapatıp açın.

Mozilla Firefox kullanıcıları ise; Firefox u açtıktan sonra, Yukarıdaki menülerden "Araçlar" oradan "seçenekler" sekmesine gelindiğinde yukarda "ana" sekmesi seçili ise Konum kısmının karşısına sitemizi yazdıktan sonra tamam diyip sitemizi açılış sayfası yapabilirsiniz. Kapatıp açın.
Teşekkürler.
Sosyal İmleme

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 17:53
MesajMesaj konusu: Re: Anasayfa veya açılış sayfanız
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2335
İnternet kafeci arkadaşlarda bilgisayarlarının internet açılış sayfasını sitemizi ederse seviniriz.

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:01
Site Admin Site Admin
Yapan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim. Smile

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:06
Takımdan Takımdan
Yaş: 16 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 767
yaptım murat abi.

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:07
Site Admin Site Admin
Teşekkürler yaprak Wink

cmrtsi
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:10
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
daha önce hiç dikkatimi çekmedi ama ben açılış sayfamı değiştiremiyorum... giriş sayfasının adresinin yazılacağı yere bişey yazamıyorum... ayrıca" geçerli olanı kullan", "boş olanı kullan" gibi seçenekleri de seçemiyorum tıklayamıyorum... ne yapmalıyım?? Rolling Eyes Question

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:11
Site Admin Site Admin
bilgisayarına sanırım virüs+trojan+diğer casus yazılımlar+reklam yazılımları bulaşmış. Bu tür yazılımlarda oraları kilitliyorki rahat çalışıyorlar Smile
Bir antivirüs(nod 32 2.7tr), bir Antispyware (trend micro antispyware 3.5) tavsiyedir. Veya sizlerde olanlarla bunları tarayıp bulup sildikten sonra düzelecektir.

Eğer yok ise:
http://www.trendmicro.com/spyware-scan/ (spylar için)
http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_frame.asp (virüsler için)
bu adreslerden online (çevrimiçi) tarama yapabilirsiniz.

En son Bugfixed tarafından Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:13
Takımdan Takımdan
Yaş: 16 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 767
trojan demeyin bana Crying or Very sad
şifreyi buldum bugün halledicem ama cesaret edemiyorum. Smile format atmaktan korkan da bi ben varımdır.murat abi format atınca gider mi trojan?

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:16
Site Admin Site Admin
Idea
Trojanlar virüsler disklerin tamamına format atılırsa silinecektir. Ama her zaman dediğim gibi bir bilgisayar format atılıp yeniden kurulduktan sonra ilk yapılacak iş bir antivirüs programı kurup güncellemek, Bir antispyware programı kurup güncellemek, daha sonra işletim sistemini güncelledikten sonra yedek dosyalarınızı vs programlarınızı yüklemek olmalıdır.

Ve her bilgisayardan kullanıcı sorumludur. Sizlerin bilgisayarına bu tür kötü yazılımlar bulaşırsa bilgisayarınız zombie bilgisayar konumuna düşer alakanız olmadığı halde bilgisayarınız üzerinden sitelere saldırılar yapılır, donanım arızaları oluşabilir, Şifreleriniz çalınabilir, durmadan açılan reklam pencereleri oluşabilir, Verilerinizi kaybedebilir, Özel yazılarınız vb notlarınız başkaları tarafından görüntülenebilir.

En son Bugfixed tarafından Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

cmrtsi
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:39
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
valla benim bilgisayarımda da yok yokmuş... Very Happy Very Happy daha önce niye dikkat etmedim buna ben...?? Evil or Very Mad saolun bu arada yardımınız için... Wink şunu bi halledim... ilk aişim açılış sayfamı lavınya.net yapmak olacak... Wink

okyanus_derin
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 19:34
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 499
bende yaptımm-açılış sayfamı-

blackpearl
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 20:00
Misafir
bende açılış sayfası yaptım Smile

SONBAHAR
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 20:21
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 04 Haziran 2006 Mesajlar: 275
ben de yaptım Wink

yaskaman
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 20:39
Misafir
şu an cafe yoğun. boş zamanımda teker teker deep freeze'leri kaldırıp yaparım Wink

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 22:43
Site Admin Site Admin
tşkler arkadaşlar Wink

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa: 1, 2, 3, 4  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code