Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  ağlayan palyaço

selcukaydin
TarihTarih: Salı, Eylül 18, 2007 20:51
MesajMesaj konusu: ağlayan palyaço
Misafir
rutubet kokuyor evim, gidişine ağlarken duvarlarım... cebimde birkaç düş kırıklığı, geriye kalan başka birşey yok. çaresiz bu aşkın üstüne de bir çizik atıp yeni aldanışlara yol alacağım. erkekler ağlamaz diyebilecek kadar gururum olsaydı keşke. erkekler ağlıyor çünkü -ağlamaz denilse bile- ve birçoğu hergece... ne tuhaf bundan utanmıyorum bile , gözlerdeki yaştan neden utanmalı ? oyuncakları ve düşleri birer birer çalınmış bir erkek çocuğu ağlayamaz mı ?

yalnızlık akıyor penceremden , birkaç yağmur damlasının arasına karışarak... boşa akmasın diyorum artık akan her bir damla su, avucumu açıyorum... dua ediyorum sanıyor görenler , delirmeme az kaldı bilmiyorlar. yalnız bir odanın voltasında zor oluyor sabah.. bir ileri , bir geri... ayna da aynı yüz, yok bir başkası... çok sevdiğim kağıt, kalem , tadı tuzu kalmamış bir aşkın son çırpınışları... içimde -ağlayan palyaço'nun- trajikomik surat ifadesi...

ağlayan palyaço...

size gülerken gözlerim ne kadar da mutlusunuz... belki de beni en çok bu yüzden seviyordunuz !

size gülerken suretim , palyaçonuz ağlıyordu , bilmiyordunuz...!!!

se.a.

valerie
TarihTarih: Salı, Eylül 18, 2007 21:16
MesajMesaj konusu: Re: ağlayan palyaço
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
size gülerken gözlerim ne kadar da mutlusunuz... belki de beni en çok bu yüzden seviyordunuz!
size gülerken suretim , palyaçonuz ağlıyordu , bilmiyordunuz...!!!

harikasın..

marziye
TarihTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 10:10
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Eylül 2006 Mesajlar: 354
seni en seçmekte haklıymışız.

carizma
TarihTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 17:23
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 967
"çaresiz bu aşkın üstüne de bir çizik atıp yeni aldanışlara yol alacağım"

"size gülerken gözlerim ne kadar da mutlusunuz... belki de beni en çok bu yüzden seviyordunuz!
size gülerken suretim , palyaçonuz ağlıyordu , bilmiyordunuz...!!! "

muhteşem bir yazı.tebrikler selçuk..

selcukaydin
TarihTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:46
Misafir
sağolun arkadaşlar

xpapatyax
TarihTarih: Salı, Eylül 25, 2007 02:51
Üye Üye
Yaş: 34 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: Manisa Kayıt: 05 Eylül 2007 Mesajlar: 101
El değer değmez düşüveren yemişler gibi,kelimeler boğazına sıralanır ,dokunuversen dile gelicek hale bürünürler.Bazen içinde bulunduğun dakikanın sessiz şimşeklerinde,içindekiler gözyaşı olarak çıkıyorsa dışarı utanmak niye.Bir yol bulmuş işte kendine.

divane86
TarihTarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 01:46
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1102
gerçekten çok güçlü kalemin. çok güzel ellerine yüreğine sağlık...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code